NEWS

GKV KARİYER GÜNLERİ’NİN KAPANIŞINDA MEZUNLAR SAĞLIK BİLİMİ MESLEKLERİNİ ANLATTI

GKV Lise Rehberlik Servisi ve Mezunlar Ofisi işbirliği ile düzenlenen GKV Kariyer Günleri kapanış gününün teması Sağlık Bilimi meslekleri oldu.

Sağlık Bilimi meslekleri tanıtım gününde Doktor, Diş Hekimi, Fizyoterapist ve Eczacı olan 4 mezunumuz GKV öğrencileri ile bir araya geldiler. 

DOKTOR ALİ KEMAL YAMAN - GKV 2000 mezunu

1982 Ankara doğumlu olan Kemal YAMAN Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesini tam burslu kazanarak 2000 yılında okulumuz GVK’den mezun olmuştur.

GKV’de okuduğu yıllarda basketbol, voleybol, masa tenisi takımlarında oynadı ve okul orkestrasında yer aldı. 2 sene tiyatro oyunlarında başrol olarak oynadı. 

Okul öğrenci birliği başkanlığı yaptı ve 2000 yılında lisesinin ilk mezunları arasında mezun oldu. Ardından Hacettepe üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Zorunlu hizmetini Gaziantep'te tamamladı. Halen Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum kliniğinde çalışmaktadır.

2009 yılında yine lisemizin ilk mezunlarından Selin Göktekin ile evlendi.

DİŞ HEKİMİ KUTLU ŞEFİK AKYOL - 2001 mezunu

1983 yılında Ankara'da doğdu. 2001 yılında GKV Özel Lisesinden mezun oldu.2009 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde öğrenimini tamamladı. İzmir ve Gaziantep'te çeşitli kliniklerde meslek hayatını sürdürdü.

2012 yılında Dentarmoni Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini kurdu. Diş hekimliğinde modern teknoloji ve gelişmeleri takip ederek mesleki kariyerini sürdüren Dt. Kutlu Şefik Akyol'un cerrahi ve implantoloji konusu mesleki ilgi alanıdır.

ECZACI DİDEM ÇELEMLER SOYDİNÇ - 2002 mezunu

02 Mayıs 1984 Gaziantep doğumlu olan Didem Çelemler Soydinç 2002 GKV mezunudur.

GVK’den mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin tamamlamıştır.10 yıldır Çelemler Eczanesi’nin Eczacısı olarak görev yapmaktadır.

FİZYOTERAPİST ŞEBNEM KUZUDİŞLİ - 2005 mezunu

İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini GVK’de tamamladı.

2006 yılında Başkent Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümüne başladı. 2010 yılında mezun olduktan sonra Ankara'da çalışma hayatına başladı. Ankara’da kısa bir süre özel fizik tedavi merkezinde, daha sonra 6 ay kadar da  özel eğitim merkezinde çalıştıktan sonra KPSS ile Ankara Polatlı Duatepe Devlet Hastanesine atandı.

2013 yılında tayin isteyip Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Ünitesinde çalışmaya başlayan Şebnem Kuzudişli 4 yıldır aynı kurumda çalışıyor.  Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde yüksek lisans programına devam ediyor.

 


 

           
     
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.