Our Archives

GKV’Lİ MİNİKLER KEP ATTI - GKV ÖZEL ANAOKULU KEP TÖRENİ 2018

GKV Özel Anaokulu 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi (6 yaş) mezunları ilkokula ve yeni bir eğitim hayatına doğru ilk adımı düzenlenen kep töreni ile attı.

Tören toplam 220 GKV Özel Anaokulu öğrencisinin vals ve modern dans gösterileri ile başladı. Öğrencilerimizin 1 yıl boyunca hazırlandıkları dans gösterileri ve Türkçe, İngilizce, Rusça şarkılarla koro çalışmaları izleyenleri büyüledi.

Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törene Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy, Sayın Celal Ersoy, Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcıları Sayın Can Hoşcan, Sayın İsmet Tiryaki, GKV Özel Anaokulu Müdürü Sayın Gökçen Bulut, GKV Özel Okulları idarecileri, GKV Özel Anaokulu öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı.

GKV Özel Anaokulu Müdürü Sayın Gökçen Bulut yaptığı açılış konuşmasında öğrencilerini ilkokula uğurlarken ileride başarılarla dolu haberleri almayı umut ettiğini belirterek öğrencilere Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, başarı ve mutluluk dolu bir hayat diledi.

GKV Özel Anaokulu idareci ve öğretmenlerine yıl boyunca verdikleri emek ve özverili çalışmalarından dolayı çiçek takdim edildi. Öğrenciler tören sonunda temsili diplomalarını sınıf öğretmenlerinden aldılar.

Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.


 

Copyright Gaziantep College Foundation | 2015 | All Rights Reserved