Our Archives

GKV ÖZEL LİSELERİ 4 OTURUMLUK “KARİYER GÜNLERİ” DÜZENLEDİ

Meslek seçimi hayattaki en zor kararlardan birisidir. Bu zorlu süreçte öğrencilerimize yardımcı olabilmek maksadıyla düzenlediğimiz Kariyer Günleri 3 ayrı günde ve 4 oturumla gerçekleştirilmiştir.

2 Mayıs Salı Mimarlık-Mühendislik günü misafirlerimiz, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Mimar Mustafa Akalın ve endüstri mühendisi Yaşar Ede olmuştur. 3 Mayıs Çarşamba Eşit Ağırlık Meslekleri günü misafirlerimiz Baro başkanı Bektaş Şahin, avukat Deniz Kütük Duran, psikolog Nisa Sağlamcı ve Doç. Dr. Murat Karahan’dır. Son oturumuz olan 5 Mayıs Perşembe günü Sağlık Bilimleri günümüzde ise GKV Özel Okuları Mütevelli Heyetimizden dişçi Mehmet Göksel, yılın doktoru ödülünü alan Murat Şimşek, fizyoterapist Burak Endamlı ve diyetisyen Ayşe Ceren Akmurat misafirimiz olmuştur.

Alanda çalışan uzman konuşmacılarımız tarafından yapılan sunumlarla, öğrencilerimiz, ilgilendikleri meslek alanlarını birinci ağızdan artı ve eksileriyle dinlemiş, alandaki son gelişmeleri de öğrenerek,  mesleğin geleceğine dair gerçekçi fikirler sahibi olmuşlardır. Her meslek tanıtımının ardından yapılan sohbetler ile öğrencilerimiz ilgili mesleğe dair sorularının cevapları topluca edinme fırsatı bulmuşlardır.


 

Copyright Gaziantep College Foundation | 2015 | All Rights Reserved