8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ETKİLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ VE TEST ÇÖZME TEKNİKLERİ

GKV Özel Ortaokulu Rehberlik Servisi tarafından 8.sınıf öğrencilerimiz için “Etkili Ders Çalışma Yöntemleri-Test Çözme Teknikleri” konulu bilgilendirme sunumu düzenlendi.

GKV Özel Ortaokulu 8.sınıf Rehber Öğretmeni Tuğçe Gürer tarafından yapılan sunumda, etkili ders çalışma yöntemlerini kullanarak ders başarısını ve kısa zamanda alınan verimi artırma yolları üzerinde duruldu. Hedef belirlemenin motivasyonu düşüren tuzaklara takılmamanın ve zaman yönetimini sağlayabilmenin önemine değinen öğretmenimiz, test çözmenin başarıya etkisinden bahsederken, testte yapılan yanlışların da üzerinde durulması gerektiğini özellikle vurguladı.