2020-2021 - 1 Dönem YILI HABERLERİ

GKV ÖZEL OKULLARI 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI “OKULA DÖNÜŞ PLANI ve AKADEMİK PROGRAM REHBERİ”

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından alınan kararlar ve yönlendirmeler doğrultusunda kıymetli velilerimizi bilgilendirmek amacıyla “2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Okula Dönüş Planı ve Akademik Program” rehberini hazırlamış bulunmaktayız.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet TİRYAKİ; 

“Covid-19 pandemisi  dünya genelinde yaşamın her alanında olduğu gibi eğitim alanında da etkisini göstermekte ve bu durum eğitimin farklı modellerinin eş zamanlı olarak planlanmasını kaçınılmaz kılmaktadır.  Bu kapsamda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, vizyonu, misyonu ve temel değerleri  çerçevesinde, bilimsel yaklaşımlardan ödün vermeden her türlü değişime ayak uyduran bir yapıya imkan sağlayan yaklaşımlara öncelik vermiştir.  T.C. Milli Eğitim Bakanı tarafından yapılan açıklamada okulların 3 farklı senaryo doğrultusunda açılması durumu dikkate alınarak  2020-2021 eğitim-öğretim yılında tüm akademik süreçlerin;

1-   Okulların açılması\ yüz yüze eğitim (yeni normal),

2-   Hibrit Eğitim Modeli,

3-   Uzaktan \ online eğitim modellerinin bir arada kullanılması stratejik planlarımızda yerini almıştır.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bu 3 farklı senaryoya göre kurgulanmış tüm akademik programlarımız da bu 3 senaryoya uyarlanabilecek şekilde dizayn edilmiştir.

Akademik programın yanı sıra öğrencilerimizin evden başlayıp okula geliş yolculuğunu da kapsayacak her aşamanın yer aldığı  ve hastalığın okullarımızda yayılmasının önlenmesi amacıyla gerekli önlem ve uygulamaların da yer aldığı kapsamlı kitapçığımız; servis araçları, okul girişleri, sınıfların içleri, derslik alanlarımız, yemekhane, kantin, tuvalet, bahçe ve açık alanlar, ortak kullanım alanları, kütüphane, spor salonu, öğretmenler odası, ofisler gibi okuldaki her fiziki ortama özel tedbirleri kapsamaktadır.  

2020 – 2021 eğitim-öğretim yılına yönelik planlamalarımızı oluştururken;

  • Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız için sağlık güvenliği ile ilgili önlemlerin üst düzeyde uygulanması,
  • Yüz yüze eğitim, Hibrit eğitim ve uzaktan eğitim süreçlerinin bir arada yürütülmesi için gerekli strateji, tasarım ve altyapı çalışmalarının tasarlanması,
  • Olası senaryolara göre yüz yüze eğitime ara verilmesi durumunda yeni şartlara uyum sağlayabilecek  esnek ve çevik yönetim modellerinin uygulanması,
  • Fiziksel mesafenin sağlanması için günlük pratiklerimizi standardize edecek şekilde gerekli düzenlemelerin yapılması öncelikli hedeflerimiz arasında yer almıştır.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid–19 salgını sürecinde başlattığımız GKV Smart Class  uzaktan eğitim sisteminin sağlıklı bir şekilde yürütülmesinde büyük emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bu olağanüstü dönemi başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi kutluyorum.

Yapacağımız yeniliklerle yeni eğitim–öğretim yılında da öğrencilerimize en güvenli ve en verimli eğitim–öğretim ortamını sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz.  Tüm veli, öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı günler diliyorum”  dedi.


YAŞAM BOYU ÖĞRENMEYI İLKE EDİNEN ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN TEACHERX İLE İŞBİRLİĞİ

Zamandan ve mekandan bağımsız, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinen öğretmenlere alanında uzman eğitmenlerden istedikleri yerde eğitim alma fırsatı sunan TeacherX Kurucusu Işıl Boy Ergül idareci ve öğretmenlerimizle buluştu.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları ve Çevrim İçi Öğretmen Eğitimi Platformu TeacherX işbirliğinde düzenlenen online buluşmada Dr. Işıl Boy Ergül öğretmen eğitimi platformunun detayları, eğitim başlıkları ve profesyonel eğitim kadrosu hakkında bilgiler verdi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlayarak, zaman ve mekandan bağımsız nitelikli öğrenme ortamları tasarlamanın önemine vurgu yaptı.

#GaziantepKolejVakfı #GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#TeacherX #GKVTeacherX #OnlineEğitim #HizmetiçiEğitim #ÖğretmenEğitimi


ROBERT KOLEJİ 10.LİSELERDE SOSYAL SORUMLULUK SEMPOZYUMU

Lise öğrencilerinin topluma hizmet çalışmaları hakkındaki farkındalığını artırmaya yönelik Robert Kolejinin koordinatörlüğünde düzenlenen ve 02 Mayıs Pazar günü çevrimiçi olarak gerçekleşen “Liselerde Sosyal Sorumluluk Projeleri Sempozyumu”na Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anadolu Lisesi ve Cemil Alevli Koleji (IBDP) öğrencilerimiz ve danışman öğretmenlerimizle birlikte katıldık.

Sempozyumun başlıca amacı; lise dönemindeki öğrencileri sosyal hizmet dünyasından farklı alanlarda çalışan sivil toplum kuruluşları ile bir araya getirmek ve öğrencilerin sosyal sorumluluk konusundaki motivasyonlarını yükseltmekti. Sempozyumda sosyal sorumluluk dünyasından 2 önemli konuşmacı ve çevre, hayvan hakları, eğitim, engelli hakları, barış gibi farklı konularda çalışan sivil toplum kurumlarının atölye çalışmaları yer aldı.

Açılış konuşmasını Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Levent KURNAZ’ın yaptığı sempozyumda öğrenciler ana konuşmacıları dinledikten sonra kendi seçtikleri sivil toplum kurumlarının atölye çalışmalarına katılarak ilgilendikleri alandaki sosyal hizmet projeleri hakkında bilgi sahibi oldular ve sosyal sorumluluk projeleri geliştirmek için birlikte fikir üretecek etkinliklerde yer aldılar.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


KURTULUŞTA VAROLUŞ DESTANI GKV'DEN GAZİANTEP DESTANI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri tarafından Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunu anlatan kısa film çekildi.

25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri; geçmişe saygı duygularıyla “Kurtuluşta Varoluş Destanı” isimli kısa film çektiler. Çekimleri Şahinbey Milli Mücadele Müzesi ve Gaziantep Şehitler Abidesi’nde yapılan kısa film için öğrenciler tüm Türk gençliğinin Kurtuluş Savaşı mücadelesini bilmesi gerektiğini ve böyle bir çalışmada yer almaktan gurur duyduklarını ifade ettiler. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki yaptığı açıklamada öğrencileri ile aynı heyecanı paylaştığını, Gaziantep’in; en köklü okulu olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının tarihine sahip çıkan nesiller yetiştirme görevini başarıyla yerine getirdiğini belirtti.

#25Aralık

#AntepinKurtuluşu

#KurtuluşDestanı

https://www.youtube.com/watch?v=rEWz6PsfauM


ÖĞRENCİLERİMİZDEN WATERLOO ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI MATEMATİK YARIŞMASI’NDA BÜYÜK BAŞARI

Kanada Waterloo Üniversitesi Matematik Bölümü tarafından düzenlenen dünya genelinde IB ve diğer uluslararası okullardan her kategoride yaklaşık 900 bin öğrencinin katıldığı Waterloo Üniversitesi Uluslararası Matematik Yarışması’nda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Cemil Alevli Koleji okul birincisi olan öğrencilerimiz büyük bir başarıya imza attılar.

Yarışmada GKV Özel Cemil Alevli Koleji C10A öğrencisi İsmail Efe Yıldırım, C11A  öğrencisi Yosun Akdağ ve C12A öğrencisi Serdar Özdem dünya genelinde % 25’lik dereceye girerek bizleri gururlandırdı.

Uluslararası başarı elde eden öğrencilerimize uluslararası geçerliliğe sahip belgeleri ve madalyaları, Covid-19 önlemleri dikkate alınarak, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba, GKV Özel Cemil Alevli Koleji IB Koordinatörü Ali Pamuk tarafından takdim edildi.

Öğrencilerin İngilizce matematik terminolojisini kullandığı kendi içinde zorluk derecesine göre 3 kategori içeren çoktan seçmeli sorulara karşı analitik düşünme becerilerinin ölçüldüğü Waterloo University The Centre for Education of Mathematics and Computing (CEMC) birimi tarafından hazırlanan sınava her yıl binlerce  öğrenci katılmaktadır. Öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.


ÖĞRENCİLERİMİZ “İYİLİKTE BİRLEŞELİM” MESAJIYLA ULUSAL BAŞARI KAZANDI

1963 yılından bu yana çevresi, ülkesi ve tüm dünyaya karşı barışçıl, sevgi dolu, insanlara, çevresine ve doğaya saygılı öğrenciler yetiştirme vizyonuyla hareket eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak “İyilikte Birleşelim” diyen öğrencilerimizin başarılarıyla büyük bir gurur yaşamaktayız.

Uluslararası Lions 118-U Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından “İyilikte Birleşelim” konulu kompozisyon yarışmasında GKV Özel Ortaokulu öğrencilerimizden Birsu Yetkin Türkiye İkincisi,  Eymen Erdoğmuş Türkiye Üçüncüsü olarak ulusal bir başarıya imza atmışlardır.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor “İyilik” yapmanın yaşam boyu kendilerine ışık tutmasını diliyoruz.


GKV ÖZEL ANAOKULUNDA DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI

#DünyaÇocukKitaplarıHaftası

#GKVÖzelAnaokulu


GKV ÖZEL ANAOKULUNDA ORİGAMİ GÜNÜ

Origami Japonca, “ori” (katlamak) ve “gami” (kağıt) sözcüklerinin birleşiminden meydana gelmiş olup kağıt katlama sanatına verilen addır.Çocuklar için etkili bir eğitsel araçtır ve tekrar eden eylemlerle şematik öğrenmeye örnek oluşturur,estetik duygusunun gelişmesini sağlar.

11 Kasım Dünya Origami Günü'nde GKV Özel Anaokulu öğrencilerimiz İngilizce öğretmenleriyle çeşitli etkinlikler yaparak daha sonrasında da devam edecek olan çalışmalara bir başlangıç yapmış oldular.

#worldorigamiday

#gkvkindergarten


2020-2021 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA İLKOKUL 2.3.4. SINIFLARLA UMUTLA VE HEYECANLA BAŞLIYORUZ

GKV Özel İlkokulu 2.3.4. sınıf öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak öğretmenleriyle buluştu.

GKV Özel İlkokulu öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim yılında sağlıklı ve başarı dolu bir yıl dileriz.

 #GKVÖzelİlkokulu

#GKV


SATURDAY ENGLISH GKV KINDERGARTEN

Beginning from 2019-2020 academic year, we are having “Half Day English” programme in GKV Kindergarten and this year we are proud to announce that we will also be applying Saturday English programme every week with a different concept.

We’ve started with our “Back to School” concept today and our kids had experienced an enjoyable and fruitful day in the school.

2019-2020 Eğitim öğretim yılı itibariyle GKV Özel Anaokulumuzda "Half Day English" (Yarım Gün İngilizce) programı uygulanmaktadır. Bu yıl da, her hafta farklı bir konsept çerçevesinde Cumartesi günleri “Saturday English” programımızı ayrıca uygulayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Programımız bugün itibariyle “Okula Dönüş” konsepti ile başladı ve çocuklarımız hem eğlenceli hem de verimli bir günü deneyimlemenin keyfini yaşadılar.


“BENİM OBJEKTİFİMDEN GAZİANTEP” FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

GKV Özel Okulları 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşu Haftası kapsamında düzenleyeceğimiz etkinliklerden bir tanesi olan GKV Özel İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimize yönelik “BENİM OBJEKTİFİMDEN GAZİANTEP” adlı Fotoğraf yarışmasının başvuruları başladı.

ESERLERİN SON TESLİM TARİHİ: 15.12.2020

YARIŞMA KATEGORİSİ: GKV Özel İlkokulu ve Ortaokulu

YARIŞMA ŞARTLARI:

Sevgili öğrencilerimiz,

o Bize göndereceğiniz fotoğrafın yatay olarak çekilmesine dikkat edin.

o Bize en güzel 1 adet fotoğrafınızı gönderin.

o Fotoğrafınızı gkv@gkv.k12.tr adresine, isim- soyisim ve sınıfınızı yazarak gönderin.

o Eserlerin başka bir yerde yayımlanmamış olmasına ve sizin çekiminiz olmasına dikkat edin.

o GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümresi tarafından oluşturulan seçici komisyon tarafından belirlenecek Fotoğraflar okulumuzda yapılacak olan ödül töreninin ardından sergilenecektir.


GKV ÖZEL OKULLARINDA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet TİRYAKİ tarafından okullarımızın İdareci ve Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlanarak, çiçek ve hediyeleri takdim edildi.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

#24kasımöğretmenlergünükutluolsun

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV’Lİ AYDA AKÇAYÖZ TENİSTE ÇİFTE ŞAMPİYONLUK KAZANDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencisi Ayda Akçayöz Cumhuriyet Kupası etkinlikleri kapsamında katıldığı Gaziantep Defi Ligi 2020 Sezonu Junior 1. Lig Şampiyonluk Turnuvası ve Polymelt Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası’nda iki ayrı şampiyonluk kupası kazanarak adını başarı listesine gururla yazdırdı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında pandemi önlemleri dikkate alınarak düzenlenen Polymelt Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası’nda rakiplerini başarıyla eleyerek şampiyonluk kupasını kazanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencisi Ayda Akçayöz aynı zamanda katıldığı Gaziantep Defi Ligi 2020 Sezonu Junior 1. Lig şampiyonluğunu da kazanarak aynı gün iki şampiyonluk kupası aldı. GKV Özel Okullarına çifte şampiyonluk gururu yaşatan Ayda Akçayöz Gaziantep Defi Ligi 2020 Sezonu Junior 1. Lig Şampiyonluk kupasını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den Polymelt Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası şampiyonluk kupasını ise Ak Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak’tan aldı. Sporun kendisi için bir tutku olduğunu ifade eden Ayda Akçayöz başarısında öğretmenleri ve ailesinin büyük rol oynadığını belirterek bundan sonraki süreçte daha üst turnuvalarda tenis oynamak istediğini ifade etti. Başarılı öğrenciyi kutlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak çifte şampiyonluk kupası sahibi Ayda Akçayöz’e spor yaşamında başarılar dilediler. GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet ise yaptığı açıklamada kurum genelinde okul sporlarının bütün dallarına yer verildiği, yaşanan pandemi nedeniyle kurallara uyularak öğrencilerin spor alanındaki faaliyetlerinin devam ettiğini ifade etti. Şampiyon sporcuyu kutlayan Seçil Güldemet gelecek dönemlerde şampiyon tenisçiyi profesyonel liglerde görmek istediklerini de sözlerine ekledi. Öğrencimizi kutlarız.

#GKVSpor


GKV ÖZEL OKULLARI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESMİ TÖRENİ

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 97 yıl önce ‪29 Ekim’de bizlere armağan ettiği Cumhuriyet Bayramı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen törende coşkuyla kutlandı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu koordinatörlüğünde okul bahçemizde Covid-19 tedbirleri çerçevesinde düzenlenen ‪29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet TİRYAKİ, Okul Müdürleri, idareciler, öğretmenler ve ilkokul öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti.

GKV Özel Okulları bahçesinde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından GKV Özel İlkokul Müdürü Sayın Talya Serenada ONAN ’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Sayın ONAN konuşmasında; “Onun bir hayali vardı. Ömrünü bu hayale adadı. İnandı, düşündü, savaştı ve kazandı. Çöken bir imparatorluğun küllerinden genç ve dinamik bir cumhuriyet ateşi yakmayı başardı. Çaresiz, yoksul bir halktan hem millet hem de ordu yarattı. 19 Mayıs 1919’da Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadeleyi başlatıp 29 Ekim 1923 tarihinde de “Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir" diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Cumhuriyet Atatürk devrimleriyle sonsuza dek yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıldönümünü kutlar, Büyük Önder Atatürk’ü ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anarım.” dedi.

Tören, GKV Özel İlkokulu ve Anaokulu Çocuk Korosu; “Yaşasın Cumhuriyet” şiiri ile Özgü DERELİ ve Burak ERKE; GKV Özel Anaokulu ve İlkokulunun Zeybek Gösterisi; “Cumhuriyet” şiiri ile Melike Duru KUTSAL; "Cumhuriyet nedir?” Oratoryosu ile Öykü YANIÇ ve Emin Çağan KAYA; “Biz Cumhuriyetiz” şiiri ile Ada Marina MOSCHINI; GKV Özel Okulları Orkestrası; “Atatürk’e Sesleniş” şiiri ile Ozan Arhan YILDIRIM; GKV Özel İlkokulunda kardeş olan öğrencilerimizden oluşan vals gösterisi, GKV Özel İlkokulu öğrencilerimizin Cumhuriyet Korteji ile son buldu.

#97Yıl

#29Ekim

#CumhuriyetBayramı

#GKVÖzelOkulları


GKV ÖZEL İLKOKULUNDA İNGİLİZCE DERSLERİNDE CUMHURİYET VE ATATÜRK KONULU SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİ

Cumhuriyetimizin ilanının 97. yıldönümü kutlamaları kapsamında GKV Özel İlkokullarındaki İngilizce derslerinde Cumhuriyet ve Atatürk konulu sınıf içi etkinlikler. We realized activities titled “Republic and Atatürk” in English lessons in Gaziantep College Foundation Private Primary School for the 97th anniversary of the proclamation of the Republic of Turkey.

Atatürk’s legacy remains alive!

#29thOctober1923

#happybirthdayTurkey

#happyindependenceanniversary

#gaziantepcollegefoundation

#gkvprimary


ÖĞRENCİMİZ ECE KOÇAK'TAN İLK KİŞİSEL RESİM SERGİSİ: "ATA'MA ARMAĞAN"

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencisi Ece KOÇAK'ın ilk kişisel resim sergisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yılı anısına "Ata'ma Armağan" adıyla bugün sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak düzenlenen sergi açılış GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet, Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu, idarecilerimiz ve öğrencimiz Ece Koçak'ın kıymetli ailesinin katılımları ile yapıldı.

#GKVSanat

#29Ekim

#CumhuriyetBayramı


GKV ÖZEL ANAOKULU’NUN MİNİK ÖĞRENCİLERİ CUMHURİYET BAYRAMI HEYECANINI YAŞADI

GKV Özel Anaokulu’nun minik öğrencileri Cumhuriyet Bayramı heyecanını yaşadı.. 

#GKVCumhuriyetBayramı

#GKVÖzelAnaokulu

#GKVOkulları


CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH SINAVLARI

Her yıl 130’dan fazla ülkede 5 milyondan fazla aday Cambridge Assessment English sınavlarına katılmaktadır. Dünya çapında 20,000’den fazla üniversite, işveren, bakanlık ve diğer organizasyonlar adayların İngilizcede yeterliliklerinin kanıtı olarak Cambridge Assessment English sertifikalarını kabul etmektedir. Tüm sınavlar, dil yeteneğinin tanımlanmasında kullanılan uluslararası standart olan Avrupa Ortak Dil Çerçevesine (CEFR) uygundur. Cambridge Sınavları’nın tamamı, yabancı dil öğretiminde esas olan; okuma(reading), yazma (writing), dinleme (listening) ve konuşma(speaking) gibi dört temel beceriyi ölçmektedir. Cambridge English, benzersiz bir İngilizce öğretme, öğrenme ve değerlendirme sistemidir. 

Cambridge Yeterlik Sınavları, yabancı dil eğitimimizde mükemmeliyet sağlamak ve dil öğrenimini bütün olarak topluma fayda sağlayacak şekilde teşvik etmek amacıyla 16 Mayıs 2020’de gerçekleştirmeyi planladığımız ama sonrasında pandemi dolayısıyla ertelediğimiz Cambridge Assessment English sınavları 24 Ekim 2020 Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirilecektir. 

Uygulanacak sınav programında öğrencilerimiz; Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, A2 Key for Schools, B1 Preliminary for Schools kategorilerinde sınavlara gireceklerdir.

Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileriz.

#CambridgeExams


GKV ÖZEL ANAOKULUNDA SEÇİM VAR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak düzenlenen “Oyunu Ver Filmini İzle” etkinliği kapsamında izleyecekleri animasyon filmleri dün yapılan seçimle sandık başına giderek belirledi.

#GKVdeSeçimVar

#GKVÖzelAnaokulu


#ERASMUSDAYS 2020 KUTLU OLSUN!

15-16-17 Ekim Erasmus Günleri kapsamında; Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesinde yürüttüğümüz Avrupa Birliği KA229 Stratejik Okul Ortaklığı projesinde yer alan ülkelerle, “Erasmus projesinde yer almanın getirdiği beceriler, yetkinlikler ve tecrübeler” konulu uluslararası bir video konferans gerçekleştirdik.

15 Ekim 2020 Türkiye saatiyle 19.00’da gerçekleşen ve Litvanya ve Portekiz’deki ortak okullarımızdan öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı online etkinlikte, öğrencilerimiz daha önce Erasmus projelerinde yer alan Portekizli ve Litvanyalı öğrencilere çeşitli sorular yönelttiler. Öğrenciler arasında deneyim paylaşımının amaçlandığı etkinlikte, bir Erasmus projesinde yer almanın getirdiği fırsatlar, beceriler, yetkinlikler ve deneyimler üzerine soru-cevap oturumunun yanı sıra Portekizli ve Litvanyalı öğrencilerin paylaştığı sunumlar, fotoğraflar ve hikâyelere de yer verildi.

STEAM Modelinin Genel Eğitime Entegrasyonunu konu alan Avrupa Birliği KA229 Stratejik Okul Ortaklığı projesinde, TÜRKİYE’den Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi, PORTEKİZ’den Escola Secundária Campos de Melo ve LİTVANYA’dan Vilniaus Gedimino technikos universiteto inzinerijos licejus ortak okullar olarak yer alıyor.

#ErasmusDays

#GKVÖzelFenLisesi

 


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI’NDA HÜZÜNLÜ 10 KASIM

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’nda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Resmi Töreni’nde hüzün hakimdi. Öğrencilerin Atatürk anıtına çiçek bırakmasının ardından düzenlenen törende GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba “Yurtta barış, dünyada barış” ilkesi ile din, dil, ırk ayrımı yapmayan; tüm dünya milletlerinin önünde eğildiği evrensel liderimizi özlem ve hasretle anıyoruz” dedi.

Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82.yılında tüm yurtta olduğu gibi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’nda da düzenlenen anma töreni hüzünlü geçti. Sabahın erken saatlerinde GKV Özel Okulları eğitim kampüsünde yer alan Atatürk anıtını çiçeklerle donatan GKV Özel Okulları öğrencileri okul bahçesinde düzenlenen törende saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşunda bulundular. GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki Atatürk büstüne çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. 

O, Düşünceleriyle, Uygulamalarıyla, Bize ve Tüm Dünyaya Işık Tutuyor 

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Müdürü Engin Biba konuşmasını “10 Kasımlar Büyük Önderimizi anlamak, onun ilke ve devrimlerini kavramak için birer fırsattır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, savaşlardaki başarılarıyla büyük asker, yönetimiyle büyük devlet adamı; görüşlerindeki sağlamlık, doğruluk, uluslararası ilişkilerde güvenilirlik, barış ve insanseverlik değerleri ile de evrensel bir insandır. Atatürk’ün bizlere bıraktığı manevi mirası en doğru şekilde kullanmak ve gelecek nesillere bırakmak, her vatandaşımızın görevi olmalıdır. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak Atamızın bu manevi mirasını onurla taşımak, onun ilke ve devrimlerini benimsemiş nesiller yetiştirmek bizim temel misyonlarımızın başında gelmektedir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından GKV Özel Okulları öğrencileri Atatürk konulu şiir ve kompozisyonlar okudu. Atatürk oratoryosunun canlandırıldığı anma töreninde GKV Özel Okulları korosu Atatürk’ün sevdiği şarkıları da seslendirerek Ata’ya bağlılıklarını bir kez daha ifade ettiler.

#10Kasım

#SaygıylaAnıyoruz

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ANAOKULU’NUN 10 KASIM GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ VE ATA’YA MEKTUP SERGİ AÇILIŞI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu’nun 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma töreni ve Ata’ya mektup sergi açılışı.

#AtamızaMektup

#10Kasım

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelAnaokulu


“ANILARLA ATATÜRK FOTOĞRAFLARI” SERGİSİ AÇILDI

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82’nci yıldönümü anısına GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümresi tarafından “Anılarla Atatürk Fotoğrafları” sergisi ziyarete açıldı. Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak düzenlenen sergi açılışına Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, idarecilerimiz, Görsel Sanatlar Zümresi ve öğrencilerimiz katıldı. Sergi 20 Kasım tarihine kadar GKV Özel Okullarında gezilebilecek.

#AnılarlaAtatürk

#SaygıylaAnıyoruz

#GKVÖzelOkulları


PSiKOSOSYAL DESTEK PROGRAMI

10 Ekim 2020 tarihinde; Ortaokul okul idaresi ve rehberlik servisi iş birliğiyle, Pandemi önlemleri alınarak öğrencilerimize yönelik ‘’Psikososyal Destek Hizmetleri Kapsamında Psikoeğitim Programı ve Yoga Etkinliği’’ düzenlenmiştir. Etkinliğin başlangıcında, Rehberlik Öğretmenlerimiz tarafından grup rehberliği çalışmaları yapılmış olup, öğrencilerimizin zorlu yaşam koşullarında olumlu başa çıkma yöntemleri ve normalleşme konuları ele alınmıştır. Akabinde Drama ve Yoga Öğretmenimiz tarafından yoga, nefes egzersizleri, olumlama ve meditasyon gibi aktiviteler ile etkinliğimize devam edilmiştir.

Çalışmaların ardından serbest zaman etkinlikleri ile öğrencilerimize motivasyon çalışmaları uygulanmıştır.

 #GKVÖzelOrtaokulu

#GKV


AVRUPA DİLLER GÜNÜ'NÜ KUTLADIK

26 Eylül Avrupa Diller Günü'nü, Almanca,Fransızca ve İngilizce başta olmak üzere birçok dilde gerçekleştirilen etkinliklerle anaokulumuzda kutladık.

We have celebrated 26th September European Day of Languages in our Kindergarten with a variety of different activities in many languages especially in English,German and French.

#EuropeanLanguagesDay


2021 YKS’YE DOĞRU

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 12. sınıf öğrencilerine yönelik YKS ve Motivasyon konulu seminer 12. sınıflardan sorumlu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Duygu Yıldız tarafından gerçekleştirildi. Seminerde Pandemi sürecinde psikolojik dayanıklılığı arttırmanın akademik başarıdaki etkilerinden ve öneminden bahsedilerek karşılaşılabilecek akademik değişikliklerin üstesinden nasıl gelebilecekleri konusunda bilgiler paylaşıldı. GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba, Akademik Müdür Yardımcısı Özge Ataker, 12. sınıflardan sorumlu Müdür Yardımcısı ve Sınav Koordinatörü Murat Öngen tarafından 2020 YKS analizleri ders bazında değerlendirilerek GKV Özel Liseleri 2020 YKS başarıları paylaşıldı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde gelenek haline gelen ”BAŞARI”nın adımlarını takip edebilmeleri için öğrencilere tavsiyelerde bulunuldu.

#GKVÖzelLiseleri

#YKS2021


GKV ÖZEL OKULLARI KURULUŞUNUN 57. YILINDA YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA MERHABA DEDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları kuruluşunun 57.yılında 2020-2021 eğitim öğretim yılına merhaba dedi.

GKV Özel Anaokulu ve GKV Özel İlkokulu 1. sınıf öğrencilerimizin katılımlarıyla Covid-19 önlemleri dikkate alınarak düzenlenen açılış töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış törenine GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet, GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan, GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt ve GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman katıldı. İlkokul tören alanında düzenlenen açılış töreninde GKV Özel İlkokul Müdürü Talya Serenada Onan yaptığı açılış konuşmasında GKV Özel Okulları çatısı altındaki tüm çalışanlarla tüm öğrencilerimizin sağlığını korumanın birinci öncelikleri olduğunu ifade ederek 2020-2021 eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni etti.

GKV Özel Ortaokulu ve GKV Özel Liselerinde online olarak eğitim gören öğrencilerimiz için de ayrı bir tören düzenlendi. Evlerinden canlı bağlantıyla törene katılan öğrencilerimize yönelik GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet ve GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba yaptıkları konuşmalarla 2020-2021 eğitim-öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz için sağlık ve başarı diledi.

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelOkulları

 


GKV ÖZEL ORTAOKULU 8. SINIFLAR AKADEMİK ÇALIŞMA PROGRAMI TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 8. sınıflar Akademik Çalışma Programı tanıtım toplantısı düzenlendi. Covid-19 önlemleri dikkate alınarak düzenlenen toplantı 8. sınıf öğrenci velilerimizin ayrı gün ve saatlerdeki katılımları ile gerçekleşti. Açılış konuşmasını GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet’in yaptığı toplantıda ortaokulda 8. sınıf düzeyinde uygulanan akademik çalışma programının tanıtımı LGS Koordinatörü ve Müdür Yrd. Fuat Kozanoğlu tarafından yapıldı.

#GKVÖzelOrtaokulu


FRANZ KAFKA’NIN ÖLÜMSÜZ ESERİ “DÖNÜŞÜM” ÖĞRENCİLERİMİZİN RESİMLERİYLE HAYAT BULUYOR

GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümresi ve GKV Özel Liseleri işbirliğinde dünya edebiyatının ölümsüz eserleri arasında yer alan Franz Kafka’nın “Dönüşüm” adlı kitabı için kapak tasarım yarışması düzenleniyor.

Yarışma, Franz Kafka’nın bu eseriyle, özellikle öğrencilerimizin dikkatlerini kitaplar ve edebi eserler üzerine çekmeyi amaçlıyor. İmgelerle dolu anlatımı ve akılda oluşturduğu labirentlerle sanata, estetiğe, tasarıma ilgi duyan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 9, 10, 11, 12. sınıf öğrencilerimizi “Kitap Kapağı Tasarımı” üzerinde çalışmaya, yaratıcılıklarını bu alanda da hayata geçirmeye davet ediyoruz.

#GKVSanat


2020-2021 YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA UMUTLA VE HEYECANLA BAŞLIYORUZ

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının ilk töreninde İstiklal Marşı’mızı 12. ve 8.sınıf öğrencilerimizle okulumuzda, diğer öğrencilerimizle de online sınıflarımızda söyledik.Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı ve başarılı bir öğretim yılı diliyoruz. 

#GKVÖzelOkulları


GKV ÖZEL LİSELERİ VELİ- ÖĞRENCİ- ÖĞRETMEN BULUŞMALARI

GKV Özel Liselerinde Covid-19 tedbirleri kapsamında rehberlik ve psikolojik danışmanlık servisiyle danışman öğretmenler veli ve öğrenci görüşmeleri gerçekleştirdi. 

Toplantı öğrenci ve velilerimize yönelik olarak yönetici, danışman öğretmen ve rehberlik ve psikolojik danışman tarafından yapıldı. Toplantıda 9. sınıf öğrenci ve velileri ile tanışmanın yanı sıra 9, 10 ve 11. sınıf görüşmelerinde öğrenci ve velilere uzaktan eğitim detayları verildi ve sınıf bazında akademik bilgilendirmeler gerçekleştirildi. 

Veli ve öğrencilerimize rehberlik ve psikolojik danışmanlık servisi ve danışman öğretmen çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılırken yöneticiler tarafından da süreç değerlendirmesi yapıldı. 

#GKVÖzelLiseleri

#GKV


GKV ÖZEL İLKOKULU AKADEMİK DESTEK TOPLANTISI DÜZENLENDİ

GKV Özel İlkokulu Akademik Destek Toplantısı Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımları ile gerçekleşti.

Veliler ve öğrenciler belli aralıklarla davet edilerek öğretmenleriyle bire bir görüşme sağladılar.

Toplantıda öğrencilerin hem akademik gelişimi değerlendirildi hem de uzaktan eğitimini desteklemek amacıyla her bir öğrencimize çalışma programı, okuma kitabı önerileri, Ders Çalışma Takip Formu, Çalışma Davranışını Değerlendirme Ölçeği teslim edildi. Aynı zamanda velilerimize özel olarak hazırlanan ve rehber niteliği taşıyan ebeveyn kılavuzları verildi.

GKV Özel İlkokulu öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim yılında sağlıklı ve başarı dolu bir yıl dileriz.

#GKVÖzelİlkokulu

#GKV


GKV ÖZEL LİSELERİNDEN YKS BAŞARISI

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinden 2019-2020 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrencilerden 36’sı Tıp Fakülteleri, 14’ü Diş Hekimliği ve Eczacılık Fakültelerine, 29’u Mimarlık ve Mühendislik Fakülteleri, 3’ü Hukuk Fakülteleri, 9’u Fen Edebiyat Fakülteleri, 16’sı İktisat ve İşletme Fakülteleri, 7 öğrenci de yurt dışında dünyanın en prestijli üniversitelerinde yükseköğrenim hakkı kazandı.

YKS şampiyonu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin LGS başarılarından sonra YKS’de elde ettikleri başarılar da eğitim-öğretimde 57. yılını kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının başarılarına yeni başarılar ekledi.

Sonuçlarla ilgili açıklamalarda bulunan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, “Kuruluşunun 57. yılını kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda bu yıl da üstün bir başarı elde etmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yoğun akademik çalışmaları sonucunda öğrencilerimiz Türkiye’nin ve dünyanın prestijli üniversitelerine yerleşerek başarımızı taçlandırmışlardır. Emek ve çabalarından ötürü tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder özverilerinden dolayı velilerimize teşekkür ederim” dedi.

#YKS2020

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelOkulları

#GKVÖzelLiseleri

#Gaziantep

#SınavBaşarısı


GKV ÖZEL İLKOKULU 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ COVİD-19 TEDBİRLERİ DİKKATE ALINARAK ÖĞRETMENLERİYLE TANIŞTI

GKV Özel İlkokulu 1. sınıf öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak öğretmenleriyle tanıştı. 

Öğrencilerimiz belli aralıklarla davet edilerek öğretmenleriyle bire bir görüşme sağladılar.

Tanışma etkinliğinde öğrencilerimize isimlerine özel olarak hazırlanan ve kahramanın bizzat kendisi olduğu kitap hediye edildi.

Yaşam yolculuğunda kılavuz niteliği taşıyan hediye kitapları öğrencilerimiz için güzel bir anı oldu. 

GKV Özel İlkokulu öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim yılında sağlıklı ve başarı dolu bir yıl dileriz. 

#GKVÖzelİlkokulu

#GKV


GKV ÖZEL ANAOKULU’NDA ALINAN TÜM ÖNLEMLER İLE YAZ OKULU PROGRAMIMIZ BAŞLAMIŞTIR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde yer alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu’nda alınan tüm önlemler ile Yaz Okulu kapsamında, oryantasyon /uyum programımız başlamıştır. 

Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize sağlıklı ve başarı dolu bir eğitim öğretim yılı dileriz. 

#GKVÖzelAnaokulu

#GKVÖzelOkulları


12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAPSAMINDA DERSLERİNE BAŞLADI

YKS’ye hazırlanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 12. sınıf öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak YKS hazırlık derslerine başladı. Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize sağlık ve başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı dileriz.

#GKVÖzelLiseleri

#YKS


8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ LGS HAZIRLIK DERSLERİNE BAŞLADI

LGS’ye hazırlanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 8. sınıf hazırlık grubu öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak LGS hazırlık derslerine başladı. Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize sağlık ve başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı dileriz.

#GKVÖzelOrtaokulu

#LGS


GKV ÖZEL LİSELERİNDEN 17 ÖĞRENCİ 61 DERECE İLE YKS’de İLK 5.000’de

GKV ÖZEL LİSELERİNDEN 17 ÖĞRENCİ 61 DERECE İLE YKS’de İLK 5.000’de 

ÖĞRENCİLERİMİZE ANLAMLI ÖDÜL 

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) koordinasyonunda düzenlenen törende Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı 2020’de Türkiye’de ilk 5 bin arasında yer alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinden 17 öğrencimiz elde ettikleri 61 derece karşısında başarı bursu ile ödüllendirildi. 

Düzenlenen törene Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin, saygıdeğer milletvekilleri ve oda başkanları katıldı. 

Öğrencilerimizi ve YKS 2020’de başarılarıyla Gaziantep’in gururu olan tüm gençlerimizi kutlarız. 

#YKS2020

#Gaziantep

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelLiseleri


GKV ÖZEL ORTAOKULU AKADEMİK ve İDARİ MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ

GKV ÖZEL OKULLARI GÜÇLÜ AKADEMİK KADROSUYLA 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR

GKV ÖZEL ORTAOKULU AKADEMİK ve İDARİ MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ

2020-2021 eğitim-öğretim yılında GKV Özel Ortaokulu Akademik Müdür Yardımcısı Korkut ÖZKELEŞ İdari Müdür Yardımcısı Meliha BOLAT ve LGS Sınav Koordinatörü ve Müdür Yardımcısı Fuat KOZANOĞLU görevlerine devam etmektedir.

İlk ve orta öğrenimini Gaziantep’te tamamlayan Korkut ÖZKELEŞ, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümünden mezun oldu. Pedagojik formasyon eğitimini İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi'nde aldı ve 2002 yılına kadar İstanbul’da çalıştı.2002 yılında Gaziantep’e dönen Korkut Özkeleş o tarihten itibaren Gaziantep’in çeşitli özel okullarında Matematik Öğretmenliği, Matematik Zümre Başkanlığı, Akademik Koordinatörlük, Müdür Yardımcılığı ve Kurum Müdürlüğü yapmıştır.2017 yılında GKV Özel Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamış olup, 2019 yılında Akademik Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır.

İlk ve orta öğrenimini Adana'da tamamlayan Meliha BOLAT, Atatürk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur.1 yıl İngiltere’de eğitim almış ve sonrasında 1 yıl devlet okulunda İngilizce öğretmenliği yapmıştır.2000 yılında GKV Özel Ortaokul’unda İngilizce öğretmeni olarak göreve başlamıştır.2019 yılında İdari Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır.

İlk ve orta öğrenimini Adana'da tamamlayan Fuat KOZANOĞLU, KSÜ Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Üniversite eğitiminden sonra 2 yıl MEB'e bağlı devlet okullarında kadrolu Edebiyat öğretmenliği, ardından Gaziantep' te farklı dershanelerde Türkçe ve Edebiyat öğretmenliği yapmıştır. 2007 yılında GKV Özel Ortaokul’unda Türkçe öğretmeni olarak göreve başlamış ve 2018 yılında LGS Sınav Koordinatörü ve Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. 

GKV Özel Ortaokulu Müdür Yardımcılarına yeni görevlerinde başarılar dileriz. 

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelOrtaokulu


GKV ÖZEL İLKOKULU AKADEMİK ve İDARİ MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ

GKV ÖZEL OKULLARI GÜÇLÜ AKADEMİK KADROSUYLA 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR

GKV ÖZEL İLKOKULU AKADEMİK ve İDARİ MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ

2020-2021 eğitim-öğretim yılında GKV Yönetim Kurulu kararıyla GKV Özel İlkokulu Akademik Müdür Yardımcısı N.Esin EKİNCİ ve İdari Müdür Yardımcısı Ebru AKGÜL olmuştur.

İlk ve orta öğrenimini Adana’da tamamlayan N.Esin EKİNCİ, 2004 yılında Celal Bayar Üniversitesi Matematik bölümünü bitirdi. Pedagojik formasyonunu Gaziantep Üniversitesinde tamamladı. 2012 yılında kazandığı Gaziantep Üniversitesi İngilizce Makine Mühendisliği bölümünü derece ile tamamladı. Çeşitli kurumlarda matematik ve makine teknolojisi öğretmeni olarak görev yaptı. Gaziantep Üniversitesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 50 saatlik Robotik Kodlama eğitimini başarı ile tamamladıktan sonra 2020 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Tübitak işbirliği ile kurulan DENEYAP atölyelerinde Üretim, Tasarım ve Robotik Kodlama eğitmeni oldu. 2020 yılında GKV Özel İlkokulu Akademik Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

 İlk ve orta öğrenimini farklı İllerde tamamlayan Ebru AKGÜL, Harran Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden 2001 yılında mezun olmuştur. Mezuniyet sonrası aynı yıl GKV Özel Okullarında Beden Eğitimi öğretmeni olarak göreve başlamıştır.2012 yılında Beden Eğitimi ve Spor Zümre Başkanı olarak görevine devam etmiştir.2020 yılında GKV Özel İlkokulu İdari Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. 

GKV Özel İlkokulu Müdür Yardımcılarına yeni görevlerinde başarılar dileriz. 

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelİlkokulu


GKV ÖZEL LİSELERİ AKADEMİK ve İDARİ MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ

GKV ÖZEL OKULLARI GÜÇLÜ AKADEMİK KADROSUYLA 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR 

GKV ÖZEL LİSELERİ AKADEMİK ve İDARİ MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ 

2020-2021 eğitim-öğretim yılında GKV Yönetim Kurulu kararıyla GKV Özel Liseleri Akademik Müdür Yardımcısı Özge ATAKER, Müdür Yardımcısı ve Sınav Hazırlık Koordinatörü Murat ÖNGEN olmuştur. Ali DİRGEN, 2006 yılından bugüne GKV Özel Liseleri İdari Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamlayan Özge ATEKER, 2006’da Celal Bayar Üniversitesi, biyoloji bölümünü kazandı. 2008 yılında Türkiye Biyoloji Öğrencileri Platformu’nda (BİYOP) Eş Başkanlık yapıp, Türkiye çapında birçok üniversitede kongreler ve çalıştaylar düzenledi. 2010 yılında dereceyle mezun oldu. İzmir’de Sosyal sorumluluk projelerinde görev aldı ve İzmir Belediyesinin başlattığı Abla-Abi-Kardeş Projesinde 2 yıl sahada çalıştı. 2011 yılında Pedagojik Formasyonunu tamamlayıp, 2011 yılında Gaziantep Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Biyoloji Bölümü Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı'nda yüksek lisansa başladı. DNA İzolasyon Laboratuvar sorumlusu olarak çalışıp, kanser üzerine çalışmalarını tamamladı. 2010 yılından beri çeşitli kurumlarda başta biyoloji olmak üzere, mikrobiyoloji, biyokimya, biyoistatistik gibi alan eğitimlerinin yanı sıra müdür ve müdür yardımcılığı gibi yöneticilik görevlerini de üstlendi. Öğrenim hayatı boyunca aldığı İngilizce eğitimini İrlanda’da tamamlayan Özge Ataker, 2015 yılında GKV Cemil Alevli Kolejinde IB biyoloji öğretmeni olarak işe başlayan Özge Ataker, 2020 yılında Akademik Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Gaziantep doğumlu Murat Sadık ÖNGEN, eğitimini Gaziantep’te tamamladı. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümünden mezun olduktan sonra Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünde araştırma ve öğretim görevlisi olarak çalıştı. Yüksek lisansını Gaziantep Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim Dalı'nda yaptı. Gaziantep Üniversitesindeki görevinden ayrılarak özel bir lisede matematik öğretmeni olarak çalıştı. 2006 yılından bu yana Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde Matematik Öğretmeni, Matematik zümre başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra 2020 yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerine Müdür Yardımcısı ve Sınav Hazırlık Koordinatörü olarak atandı. 

Gaziantep doğumlu Ali DİRGEN, eğitimini Gaziantep’te tamamladı. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2001 yılında Almanya'da tüm kademelerde stajını tamamladıktan sonra 2002 yılından itibaren özel okullarda öğretmen, Zümre Başkanı ve Müdür Yardımcısı görevlerinde bulunmuştur.2006 yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamış olup, halen okulumuzda görevine devam etmektedir. 

GKV Özel Liseleri Akademik ve İdari Müdür Yardımcılarımıza görevlerinde başarılar dileriz. 

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelLiseleri


GKV ÖZEL OKULLARI YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANI SELİN YAMAN

GKV ÖZEL OKULLARI GÜÇLÜ AKADEMİK KADROSUYLA 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR 

GKV ÖZEL OKULLARI YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANI SELİN YAMAN 

Akademik başarılarının yanı sıra spor ve sanat alanlarında da elde ettiği başarılarıyla 57 yıldan bu yana bölgenin ve ilimizin gururu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları güçlü ve donanımlı öğretmen ve idareci kadrosuyla 2020 -2021 eğitim-öğretim yılına hazır. 

2019-2020 eğitim-öğretim yılında Gaziantep Kolej Vakfı Yönetim Kurulu kararı ile GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı görevine Selin YAMAN atandı. Yaman, 2000 yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinden (burslu) mezun oldu. 2004 yılında Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi’nde Pedagojik formasyon eğitimi aldı. Fırat Üniversitesi “Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı” nda yüksek lisans eğitimini tamamlayan Yaman, halen Gaziantep Üniversitesi “Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı”nda doktora eğitimini sürdürmektedir. 

Çeşitli Avrupa Birliği projelerinin (ErasmusPlus, Comenius, Grundtvig vb.) Türkiye ve Avrupa koordinatörlüğü görevini yürüten Selin Yaman 2019 yılı itibariyle GKV Özel Fen Lisesi adına STEAM Modelinin Genel Eğitime Entegrasyonu (AB ErasmusPlus Projesi) Türkiye Koordinatörü olmuştur. Ulusal ve uluslararası projelerin yurt dışı proje toplantılarında Türkiye Temsilcisi ve Moderatör olarak yer alan Yaman ayrıca AB destekli okul ortaklığı projelerinin de Türkiye Koordinatörlüğü görevlerini başarıyla yerine getirmiştir. Ayrıca ulusal ve uluslararası konferans ve kongrelere delege olarak katılmış, yabancı dil eğitimi alanında yayınları ve bildirileri bulunmaktadır. 

Selin Yaman çeşitli devlet kurumlarında İngilizce Öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı görevini yürüttükten sonra 2018-2019 eğitim-öğretim yılında, mezun olduğu GKV Özel Liselerinde İngilizce öğretmeni olarak görev aldı. 2019-2020 eğitim-öğretim yılından itibaren GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı görevini sürdürmektedir. 

2020-2021 eğitim-öğretim yılında GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin YAMAN’a başarılar dileriz. 

#GKVYabancıDiller

#GaziantepKolejVakfı


GAZİANTEP’İN GURURU OLAN BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

GAZİANTEP’İN GURURU OLAN BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ 

2020 LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİMİZ MERVE NİDA EKİN’E ANLAMLI ÖDÜL 

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) koordinasyonunda düzenlenen törende LGS ve YKS’de elde ettikleri başarılarıyla Gaziantep’in gururu olan öğrenciler başarı bursu ile ödüllendirildi. 

2020 LGS Türkiye birincisi olan GKV Özel Ortaokulu öğrencisi Merve Nida EKİN’in de davetli olduğu ödül töreninde Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin, saygıdeğer milletvekilleri ve oda başkanları yer aldı. 

2020 LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan GKV Özel Ortaokulu öğrencisi Merve Nida EKİN’e başarı belgesi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin tarafından takdim edildi. 

#LGS2020

#Gaziantep


GKV ÖZEL LİSELERİ MÜDÜRLÜĞÜNE ENGİN BİBA ATANDI

GKV ÖZEL OKULLARI GÜÇLÜ AKADEMİK KADROSUYLA 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR 

GKV ÖZEL LİSELERİ MÜDÜRLÜĞÜNE ENGİN BİBA ATANDI 

Akademik başarılarının yanı sıra spor ve sanat alanlarında da elde ettiği başarılarıyla 57 yıldan bu yana bölgenin ve ilimizin gururu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları güçlü ve donanımlı öğretmen ve idareci kadrosuyla 2020 -2021 eğitim-öğretim yılına hazır. 

Yeni eğitim-öğretim yılında GKV Yönetim Kurulu kararıyla GKV Özel Liseleri Müdürü olarak atanan Engin BİBA göreve başladı.

Akademik donanımı ile okullarımızın liseler bölümüne okul müdürü olarak katkı sunacak olan Biba, Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2004-2005 yıllarında Kosova Topluluklar ve Geri Dönüş Bakanlığı’nda Koordinatör olarak görev yapan Biba, Yeni Dönem Gazetesi’nde psikoloji içerikli köşe yazıları yazdı. Kosova Türk Öğretmenler Derneği’nde lise son sınıf öğrencilerine yönelik rehberlik etkinlikleri ve dernek faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen kurultaylarda çeşitli sunumlar düzenledi. Biba aynı zamanda Ankara’da bulunan bir özel okulda Rehber öğretmen, Müdür Yardımcısı, Müdür ve Eğitim Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. 2017-2019 yılları arasında GKV Özel Liselerinde Müdür Yardımcısı, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Sınav Hazırlık Koordinatörü olarak görev yapan Engin BİBA, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında GKV Özel Liseleri Müdürü olarak atandı. 

GKV Özel Liseleri Müdürü Engin BİBA’ya yeni görevinde başarılar dileriz. 

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelLiseleri


GKV ÖZEL ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE SELDA BOZKURT ATANDI

GKV ÖZEL OKULLARI GÜÇLÜ AKADEMİK KADROSUYLA 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR 

GKV ÖZEL ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE SELDA BOZKURT ATANDI 

Akademik başarılarının yanı sıra spor ve sanat alanlarında da elde ettiği başarılarıyla 57 yıldan bu yana bölgenin ve ilimizin gururu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları güçlü ve donanımlı öğretmen ve idareci kadrosuyla 2020 -2021 eğitim-öğretim yılına hazır. 

Yeni eğitim-öğretim yılında GKV Yönetim Kurulu kararıyla GKV Özel Anaokulu Müdürü olarak atanan Selda BOZKURT göreve başladı.

Akademik donanımı ile okullarımızın anaokulu bölümüne okul müdürü olarak katkı sunacak olan Bozkurt, lisans eğitimini Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde tamamladıktan sonra Gaziantep Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Teftiş ve Planlama bölümünde yüksek lisans eğitimi aldı. Gaziantep’te birçok eğitim kurumunda Okul Öncesi Öğretmenliği ve Eğitim Koordinatörlüğü görevinde bulunan Bozkurt 2014 yılından bu yana Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulunda Okul Öncesi Öğretmeni ve Eğitim Koordinatörü olarak görev yaptı. 2020-2021 eğitim-öğretim yılında GKV Özel Anaokulu Müdürü olarak atandı. 

GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda BOZKURT’a yeni görevinde başarılar dileriz. 

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelAnaokulu


GKV ÖZEL ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE SEÇİL GÜLDEMET ATANDI

GKV ÖZEL OKULLARI GÜÇLÜ AKADEMİK KADROSUYLA 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR

GKV ÖZEL ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE SEÇİL GÜLDEMET ATANDI

57 yıllık eğitim tecrübesine sahip olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları güçlü ve donanımlı öğretmen ve idareci kadrosuyla 2020 -2021 eğitim-öğretim yılına hazır.

Yeni eğitim-öğretim yılında GKV Yönetim Kurulu kararıyla GKV Özel Ortaokulu Müdürü olarak atanan Seçil GÜLDEMET göreve başladı.

Yılların verdiği tecrübesi, donanımı ve bilgisini bundan böyle okullarımızın ortaokul bölümünde okul müdürü olarak devam ettirecek olan Güldemet ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep’te tamamladı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra GKV ailesine Matematik Öğretmeni olarak dahil oldu. GKV Özel Ortaokulunda 20 yıldan bu yana Matematik Öğretmeni olarak görev aldıktan sonra 2020-2021 eğitim-öğretim yılında GKV Özel Ortaokul Müdürü olarak yeni görevine başladı.

 GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil GÜLDEMET’e yeni görevinde başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelOrtaokulu


GKV ÖZEL İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE TALYA SERENADA ONAN ATANDI

GKV ÖZEL OKULLARI GÜÇLÜ AKADEMİK KADROSUYLA 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR 

GKV ÖZEL İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE TALYA SERENADA ONAN ATANDI 

57 yıllık eğitim tecrübesine sahip olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları güçlü ve donanımlı öğretmen ve idareci kadrosuyla 2020 -2021 eğitim-öğretim yılına hazır. 

Yeni eğitim-öğretim yılında GKV Yönetim Kurulu kararıyla GKV Özel İlkokulu Müdürü olarak atanan Talya Serenada ONAN göreve başladı. 

Yılların verdiği tecrübesi, donanımı ve bilgisini bundan böyle okullarımızın ilkokul bölümünde okul müdürü olarak devam ettirecek olan Onan, 1996 yılında Gazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Ankara’da çeşitli özel kurumlarda Türkçe öğretmenliği yaptıktan sonra 2010 yılında Gaziantep’e dönerek GKV Özel Okullarında Türkçe öğretmeni olarak çalışmaya başladı. Talya Serenada ONAN, GKV Özel Okullarında 10 hizmet yılını doldurduktan sonra GKV Özel İlkokulu Müdürü olarak atandı. 

Sayın Onan aynı zamanda 2005 yılından bu yana Palme Yayınları’nın Türkçe yazar ekibinde yer alarak çeşitli sınıf seviyelerine Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı alanında 30’a yakın ders kitabı yazdı. 

GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada ONAN’a yeni görevinde başarılar dileriz. 

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelİlkokulu


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARINDA UZAKTAN EĞİTİMLE TELAFİ DERSLERİ BAŞLADI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında uzaktan eğitimle telafi dersleri başladı.

#uzaktaneğitim

#GKVÖzelOkulları


GKV ÖZEL OKULLARINDA MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMININ 1. ETABI TAMAMLANDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından Gaziantep Üniversitesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi akademisyenlerinin katılımıyla mesleki çalışma programının 1. etabı Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak 10-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında tamamlandı.

GKV Özel Okullarının tüm akademik birimleri, idari çalışanları ve hizmet personelini de kapsayan mesleki çalışma programı 6 Ağustos 2020 Pazartesi günü akademik birimlerin 2019-2020 eğitim-öğretim yıl sonu değerlendirmesi ile başladı. 

Online eğitim, dijital yenilikler, etkili öğretim teknolojileri, pandemi psikolojisi yönetimi ve Covid-19 ile tüm kademelerde mücadele yollarının anlatıldığı eğitim programı kapsamında düzenlenen eğitimler: 

Konu: Sosyal İzolasyon Sürecinde Öğretmen Olarak Denge Arayışları

Konuşmacı: Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özge Hacıfazlıoğlu

Katılımcılar: Tüm akademik birimler

 

Konu: Covid-19 ile Mücadele ve Hijyen Yönetimi Eğitimi

Konuşmacı: Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzman Dr. Ayşe Özlem Mete

Katılımcılar: Tüm akademik ve idari birimler

 

Konu: Teknoloji ile Zenginleştirilmiş Öğretim Tasarımı

Konuşmacı: Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi, Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Metin Özkan

Katılımcılar: Tüm akademik birimler

 

Konu: Etkili Öğretim Teknolojileri Yönetimi

Konuşmacı: Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi, Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Metin Özkan

Katılımcılar: Tüm akademik birimler


GKV ÖZEL OKULLARINDA 17 AĞUSTOS'TA TELAFİ EĞİTİMİ BAŞLIYOR

2020-2021 Eğitim Öğretim yılına dair Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda 17 Ağustos 2020 tarihinde uzaktan eğitim ile telafi eğitimimiz başlıyor.


YKS 2020’DE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZDEN ANLAMLI ZİYARET

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2020'de Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinden Türkiye genelinde ilk 1000 öğrenci arasında yer alan ve 11 derece elde eden öğrencilerimiz Beyza Yıldız, Mustafa Filik, Erkan Yıldırım, Muhammed Üçler Çetin, Kaan İyiköşker GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Ersoy Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının 57 yıldır eğitim alanında Türkiye’ye önemli katkılar sunduğunu ifade ederek tüm öğrencileri kutladı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki elde edilen başarıların ekip çalışmasının sonucu olduğunu ifade ederek “Ulusal başarılara gururla imza atmamızı sağlayan öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba da öğrencilerimizi kutlayarak başarılarının devamını diledi.

GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy tarafından öğrencilerimize üstün başarı plaketleri, cumhuriyet altını ve başarı belgeleri takdim edildi.

#YKS2020


23. ALTIN GÜVERCİN GKV’07 MEZUNU DENİZ ÖZÇELİK’İN

Türkiye’nin ilk ve tek beste yarışması olan ve 23. kez düzenlenen Altın Güvercin Beste Yarışması’nda birinciliği “Kokun Şehir Değiştirdiğinde” isimli bestesi ile GKV’07 mezunu Deniz Özçelik kazandı. Hem besteci hem söz yazarı hem de şarkıcı kimliğiyle büyük bir başarıya imza atan mezunumuz Deniz Özçelik aynı zamanda En Başarılı Yorumcu ödülüne de layık görüldü. Özçelik dün akşam düzenlenen final gecesinde sanatın önemine dikkat çekerek “Dünya sanatla iyileşecek. Bizlerin sanatımızı, şarkılarımızı paylaşmamıza yardımcı olun" dedi. 

Elde ettiği bu büyük başarıdan dolayı aynı zamanda Berklee College of Music mezunu müzisyen Deniz Özçelik’i kutlarız.

#AltınGüvercin

#DenizÖzçelik

#GKVÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


"GKV’DEN ATA'MIZA MEKTUP VAR" \\ BAŞVURULAR BAŞLADI

GKV Özel Okulları Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında her yıl 29 Ekim – 10 Kasım tarihleri arasında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz etkinliklerden bir tanesi olan GKV Özel Ortaokulu 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimize yönelik “GKV’den Ata’mıza Mektup Var” adlı yarışmanın başvuruları başladı.

Öğrencilerimiz yarışma kapsamında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e duydukları özlemi mektup formatında kelimelere dökecek ve GKV Özel Ortaokulu Türkçe Zümresi’nden oluşan seçici komisyon tarafından belirlenecek mektup 10 Kasım Atatürk’ü Anma Resmi Töreni’nde ilan edilerek tüm katılımcılarla paylaşılacaktır.

ESERLERİN SON TESLİM TARİHİ: 7 Kasım 2020

YARIŞMA KATEGORİSİ: GKV Özel Ortaokulu 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz.

YARIŞMA ŞARTLARI:

Sevgili öğrencilerimiz,

o Eserlerin mektup türünde olmasına dikkat ediniz.

o Word dosyasına, 2 sayfayı geçmeyecek şekilde yazılmasına özen gösteriniz.

o Times New Roman - 12 punto karakter ile yazılmasını rica ederiz.

o Eserlerin başka bir yerde yayımlanmamış olması, tamamının özgün olması son derece önemlidir.

o GKV Özel Ortaokulu Türkçe Zümresi tarafından oluşturulan seçici komisyon tarafından belirlenecek eser 10 Kasım Atatürk’ü Anma Resmi Töreni’nde okunacaktır.

#AtamızaMektupVar

#GKVdenAtamızamektupVar

#GKVÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelOrtaokulu


GKV ÖZEL OKULLARININ TESCİLLENEN COVID-19 ÖNLEMLERİYLE YÜZ YÜZE EĞİTİM SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Öğrencilerin ve çalışanların sağlığının birinci öncelik olduğu GKV Özel Okullarında 21 Eylül’de başlayan yüz yüze eğitimler sağlıklı bir okul ortamı oluşturabilmek amacıyla alınan tüm fiziki tedbirlerle sorunsuz bir şekilde devam etmektedir.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet TİRYAKİ: “Okullarımızda sağlık personellerimiz görevlerinin başında. Tek kişilik sıralarda “Mesafe, Maske ve Temizlik” kurallarına titizlikle uyulmaktadır. GKV Özel Okulları bünyesinde oluşturduğumuz Covid-19 Uygulama\İzleme\Denetleme Komisyonu TSE'nin belirlediği, “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı”nda yer alan kriterleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir. Okulum Temiz Belgesi’ne sahip GKV Özel Okullarında Covid-19 salgının önlenmesine yönelik uyguladığımız tescillenen önlemlerimizle sağlıklı bir ortamda, geçmiş yıllarda olduğu gibi, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında da, kesintisiz devam eden yüz yüze ve online eğitimlerimizle birlikte önemli başarılar elde etmeye devam edeceğiz.” dedi.


GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ KOLEJİ (IB) ÖĞRENCİSİ LEYLA AKYÜZ’ÜN İLK KİTABI ÇIKTI: “HAYATA HOŞ GELDİN”

GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) 10.sınıf öğrencisi Leyla Akyüz’ün yazdığı ilk kitap “Hayata Hoş Geldin” çıktı. Öğrencimizin genç yaşta olmasına rağmen hayatta yaşadığı bazı iyi ve kötü olayları ve onların üstesinden nasıl geldiğini, nasıl yorumladığını anlatan ilk kitabı “Welcome to Life” - “Hayata Hoş Geldin” İngilizce - Türkçe olarak yayımlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan IB öğrencimiz Leyla Akyüz: “Lise 9. sınıftayken yazmaya başladığım ilk kitabımda her zaman pozitif olmanın önemini ve küçük şeylerden bile mutlu olmanın mümkün olduğunu anlatmak istedim. Kitabı orijinalinde İngilizce dilinde yazdım ve sonra Türkçeye çevrildi. Çocukluğumdan bu yana hem okumayı hem de okuduklarımdan yola çıkarak yazmayı çok seviyorum. Artık bu yazdıklarımı kitap haline getirmem konusunda ailem ve öğretmenlerim bana çok destek oldular. Kitap yazmaktan vazgeçmeyeceğim. Şu anda ikinci kitabımı yazma çalışmalarına başladım. Ayrıca resim yapmayı da çok seviyorum. İleride kendi kişisel resim sergimi açmayı hayal ediyorum.” dedi. 

Sevgili öğrencimiz Leyla'ya yazarlık kariyerinde başarılar diliyor ve kendisini kutluyoruz. 

#IBWorldSchool

#GKVÖzelOkulları

#InternationalBaccalaureate

#GaziantepKolejVakfı


GKV’Lİ ÖĞRENCİLERİN RESİM YARIŞMASI BAŞARILARI

Gaziantep Mizyal Galeri Sanat Müzesi’nin “32.Uluslararası Çocuk Resimleri” yarışmasında okulumuz öğrencilerinden İbrahim Yakup KIZILHAN, Zeynep Feryal YILDIRIM, Kerim KÖRDEVE, Işıl ÖZSERT, Çınar BOZDOĞAN altın ve gümüş kategorilerinde ödül almışlardır. Kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

#GKVÖzelOkulları

#GKVSanat


GKV ÖZEL ANAOKULU SANDVİÇ GÜNÜ

Anaokulu öğrencilerimiz İngilizce ders etkinliği olarak sağlıklı beslenme ile ilgili konuşup, kendi sandviçlerini hazırlayarak hem eğlendiler hem öğrendiler.

Today is International Sandwich Day and in English lessons, our KG students realized speaking activities on healthy diet, learned how to make sandwiches and had a great fun.

#internationalsandwichday

#gkvkindergarten


GKV ÖZEL ORTAOKULU 5. SINIFLAR VELİ TANIŞMA TOPLANTILARI BAŞLADI

2020-2021 eğitim-öğretim yılı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıflar Veli Tanışma Toplantıları kapsamında okulumuzun eğitim anlayışı, işleyişi, akademik programlar, branş dersleri ve öğretmenleri tanıtıldı. 

Her gün 1 şubenin velilerinin kabul edildiği ve Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak düzenlenen toplantılar GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet’in açılış konuşmasıyla başladı. Toplantı açılış konuşmalarının ardından GKV Özel Ortaokulu Akademik Müdür Yardımcısı Korkut Özkeleş, GKV Özel Ortaokulu PDR Öğretmeni Tuğçe Gürer, sınıf danışman öğretmenleri Derya Özdinç, Fulden Taşkın ve Ömer Cengiz, GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mehmet Kılıç’ın açıklamaları ile son buldu. Toplantılar öncesinde 5. sınıf öğrencilerimizin adına özel olarak hazırlanan hediyeleri GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet tarafından takdim edildi. 5. Sınıflar Veli Tanışma Toplantıları 7 Ağustos Pazartesi gününe kadar devam edecektir.

#GKVÖzelOrtaokulu

#GKVÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


2020-2021 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA ORTAOKUL 5. ve LİSE 9.SINIFLARIMIZ DA KATILDI

GKV Özel Ortaokul 5. sınıf ve GKV Özel Liseleri 9. sınıf öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak öğretmenleriyle buluştu.

GKV Özel Ortaokulu ve Liseleri öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize sağlıklı ve başarı dolu bir yıl dileriz.

#GKVÖzelOrtaokulu

#GKVÖzelLiseleri

#GKV


DÜNYA RESSAMLARINDAN ve ÖĞRENCİLERİMİZDEN MESAJINIZ VAR

GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümresi koordinasyonunda Covid-19’un etkilerine dikkat çekmek amacıyla GKV Özel Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimizin evlerinde yaptıkları resimler okulumuzda sergilenmeye başladı. Çalışmalarında dünyaca ünlü ressamların, yazarların, bilim insanlarının çizimlerine yer veren öğrencilerimiz maske kullanmanın önemi, sosyal mesafe ve gerekli tüm önlemlerin alınmasına dikkat çekmeyi amaçlıyor.

#GKVSanat


GKV ÖZEL ANAOKULUNDA COVİD-19 ÖNLEMLERİ DİKKATE ALINARAK ÇOCUKLARIMIZ İLE KAMP ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulunda Covid-19 önlemleri dikkate alınarak çocuklarımız ile kamp etkinliği düzenlendi.

#GKVÖzelAnaokulu

#GKVÖzelOkulları


 


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.