2019-2020 - 2. Dönem YILI HABERLERİ

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL İLKOKULU TARAFINDAN 99. YILI ANISINA İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel İlkokulu Müdürü Serenada Onan, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmasını yapan GKV Özel İlkokulu Müdürü Serenada Onan, İstiklal Marşı’nın bu toprakların ilelebet varlığını sürdürmesi için gücüyle, dualarıyla, ekmeğiyle, aşıyla katık veren insanların en saf, en temiz duygularını yansıttığını belirtti. Sayın Onan, “Ne mutlu bize ki şanlı tarihimiz, Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Zaferi gibi olaylarla; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bayrak uğruna, devlet uğruna, yarınlar uğruna bugününü feda edenlerle yazılmıştır. İşte vatan ve ulus sevgisinin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının en seçkin ifadesi olan İstiklal Marşı’nı bize hediye olarak sunan Mehmet Akif Ersoy da tarihte unutulmaz bir yere sahiptir. İstiklal Marşı’nda kutsal toprağın kara bağrına düşen taze fidanların ruhu vardır. İstiklal Marşı’nda kanıyla al bayrağı, canıyla aziz vatanı var eden Mehmetçiğin sesi vardır. Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün, kızıllığında ısındığımız; dağlardan çöllere düşürdüğü gün, gölgesine sığındığımız ve kanımızdan rengini verdiğimiz ay yıldızlı bayrağımızın eşliğinde İstiklal Marşımızın her zaman, her yerde hakkı verilerek okunması dileğiyle katılımınız için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından GKV Özel İlkokulu 2. sınıf öğrencilerinin yer aldığı Drama Kulübü tarafından drama gösterisi, çocuk korosu ve 12 Mart oratoryosu sahnelendi.


OKULLARIMIZIN DEZENFEKTE İŞLEMİ İÇİN PROFESYONEL HİZMET ALMAYA DEVAM EDİYORUZ

Tüm dünyayla birlikte ülkemizin de gündeminde olan Korona virüsten korunmak amacıyla Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak almış olduğumuz önlemler:

• T.C. Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı profesyonel bir firma tarafından tıbbi ekipmanlarla endüstriyel temizlik ürünleri kullanılarak okullarımızın her köşesi; sınıflar, koridorlar, yemekhaneler, tuvaletler, kütüphane, spor salonları, konferans ve toplantı salonları dahil diğer ortak kullanım alanları, duvarlar, kapı kolları temizlendi.

• GKV Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Liselerinde sınıflar, koridorlar, yemekhaneler, tuvaletler, kütüphane, spor salonları, konferans ve toplantı salonları dahil diğer ortak kullanım alanları, duvarlar, kapı kolları vb.için endüstriyel temizlik ve dezenfekte süreci günlük olarak ayrıca uygulanmaktadır.

• Tüm sınıflarda, idareci ve zümre odalarında, öğretmenler odalarında ve koridorlarda dezenfektan ürünleri bulunmaktadır. Sınıflar düzenli olarak havalandırılmaktadır.

• Tüm katlardaki tuvaletlere ek sabunluk takılmıştır.

• Sınıflarda yetkili sağlık görevlileri tarafından virüsten korunma süreçlerine yönelik eğitimler rutin olarak düzenlenmektedir.

• Tüm katlardaki panolara korunma yöntemlerine dair bilgilendirici posterler asılmıştır.


8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA 10.ve 11.SINIF ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ İNGİLİZCE SUNUM” PROGRAMI DÜZENLENDİ

Türkiye'den ve dünyadan, başarı ve özverili çalışmaları ile adını tarihe yazdıran kadınlar GKV Özel Liseleri öğrencilerinin İngilizce sunumu ile bir kez daha anıldı.

Florance Nightingale, Sabiha Gökçen, Ada Lovelace, Rosa Parks, Türkan Saylan, ve Afife Jale sırasıyla öğrencilerimiz Dila Karslıgil, Aysu Temizyürek, Ceren Sığındı, Rana Gül Sevdim, Sude Erdoğan ve Ada Uçkun tarafından sözlü, yazılı, görsel ve drama öğeleri kullanılarak temsil edildi.

GKV Özel Liseleri İngilizce Öğretmeni Fatma Özseven rehberliğinde düzenlenen bu etkinliğe 10.ve 11.sınıf öğrencileri katıldı.

A PRESENTATION PROGRAMME ADRESSING 8th of MARCH IS HELD IN ENGLISH BY 10th and 11th GRADERS WITHIN THE SCOPE OF "GKV INTERNATIONAL WOMEN'S DAY EVENTS"

Several greatest women who put their stamp on history by their success and great efforts are commemorated by the presentations of GKV high school students.

Florance Nightingale, Sabiha Gökçen, Ada Lovelace, Rosa Parks, Türkan Saylan and Afife Jale were presented respectively by our students; Dila Karslıgil, Aysu Temizyürek, Ceren Sığındı, Rana Gül Sevdim, Sude Erdoğan and Ada Uçkun. They all enriched their presentations with oral, written, visual and drama techniques and components.

10th and 11th grade students participated as audiences to the event, which was held by the guidance of high school English teacher Fatma Özseven.


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI SPOR KULÜBÜ U16 BASKETBOL TAKIMI YENİLGİSİZ İL ŞAMPİYONU OLARAK DÖRDÜNCÜ ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

Gaziantep Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ilimizde düzenlenen U 16 Erkekler Basketbol sezonunda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları U16 Erkek Basketbol Takımımız yenilgisiz il şampiyonu oldu.

Takımımız 25-29 Şubat tarihleri arasında Hatay’da yapılacak bölge şampiyonasında ilimizi ve okulumuzu temsil edeceklerdir.

LİSE GENC ERKEKLER BASKETBOL TAKIMIMIZIN BU YILKİ BAŞARILARI:

Şehitkâmil Belediyesi 25 Aralık Liseler Turnuvası İL ŞAMPİYONU

Lise Genç Erkek Basketbol (B) Yenilgisiz İL ŞAMPİYONU

Lise Genç Erkek Basketbol (B) Bölge Şampiyonu Türkiye yarı finallerine kaldı.


GKV ÖZEL İLKOKULU’NDA CORONA VİRÜS (COVİD-19) VE KORUNMA YÖNTEMLERİ EĞİTİMİ

Corona virüsü olarak bilinen Covid-19 virüsü ve virüse karşı alınacak önlemler hakkında Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 2D sınıfı velimiz İlkyardım Eğitmeni ve Sağlık Görevlisi Tuba Demircioğlu tarafından ilkokul öğrencilerimize eğitim verildi.

Tuba Demircioğlu’nun yapmış olduğu sunumda dikkat çektiği başlıklar:

     El hijyenine önem verilmelidir. Eller en az 20 saniye boyunca sabun ve suyla yıkanmalı, sabun ve suyun olmadığı durumlarda el dezenfektanı kullanılmalıdır.

     Sınıflar mümkün olduğunca sık sık havalandırılmalıdır.

     Gıdalar tüketilmeden önce iyice yıkanmalı, dengeli ve sağlıklı beslenmelidir.

     Tokalaşma ve sarılmadan kaçınılmalıdır.

     Olabildiğince kalabalık ortamlardan uzak durulmalıdır.

     Kirli ellerle ağız, burun ve gözlere dokunulmamalıdır.

Corona Virüs Nasıl Bulaşır?

Hasta kişilerin öksürme veya hapşırmayla ortaya saçtığı damlacıkların ortamdaki bireylerin ağız, burun ve gözlerine temasıyla ve virüsün yapıştığı yüzeylere dokunulduktan sonra ellerin ağıza, buruna ve gözlere götürülmesiyle bulaşır.


GKV ÖZEL LİSELERİ'NDE YKS'DE BİREYSEL VE KİTLESEL BAŞARI

Gaziantep Kolej Vakfı Okulları LGS’de elde ettiği başarıların ardından YKS 2020 sonuçlarıyla adeta bölge rekoru kırdı. Bireysel derece ve başarıların yanı sıra kitlesel başarılarıyla da dikkat çeken Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları eğitim alanında ki 56 yıllık varlığını LGS başarılarının ardından YKS başarılarıyla da taçlandırdı. Öğrencileri kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki başarıların asla tesadüf olmadığını ifade etti.

ÖSYM tarafından Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2020’in açıklanmasının ardından gözlerin çevrildiği Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde bu yıl da birçok Türkiye, bölge ve il derecelerinin yanı sıra kitlesel başarılar da dikkat çekti. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri, YKS 2020 sonuçlarına göre Türkiye genelinde İlk 1.000 de 5 Öğrenci, ilk 250 de 2 derece, ilk 500 de 6 derece, ilk 1000 de 17 derece, ilk 5000 de 61 derece, ilk 10.000 de 96 derece, ilk 15.000 de 118 derece ve ilk 20.000 de 155 derece elde etti.  

BAŞARILAR ASLA TESADÜF OLAMAZ

GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki yaptığı açıklamada; “Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili olan pandemi sürecinde kurumlarımız bütün kademelerde ki öğrencilerine uzaktan eğitim sürecini uygulamış, sınavlara hazırlanan öğrencilerimizin daha iyi koşullarda hazırlanabilmesi için olağan üstü bir gayret içerisinde olmuştur. Gerek LGS gerekse YKS öncesi okullarımızda her seviyeden öğrencinin maksimum başarıya ulaşacağı bir hazırlık sistemi bulunmaktadır. GKV Özel Liseleri öğrencileri için uygulamakta olduğumuz sınava hazırlık sistemiyle elde ettiğimiz başarılar tesadüf değildir. Uzun ve zorlu bir maratonun ardından elde ettiğimiz bireysel ve kitlesel başarılardan dolayı öğrencilerimizi, velilerimizi, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi kutlar, öğrencilerimize üniversite yaşamlarında başarılar dilerim” dedi.

SIRA ÜNİVERSİTE TERCİHLERİNDE

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Müdürü Engin Biba sonuçları değerlendirerek öğrencilerin bundan sonraki süreçte en doğru tercihi yaparak Türkiye’nin en prestijli üniversitelerine yerleşeceklerine inandığını belirtti. GKV Özel Liseleri Müdürü Biba zorlu bir sınav maratonunun ardından bireysel ve kitlesel alandaki başarıları takdir ettiklerini ifade ederek “Bundan sonra öğrencilerimiz rehber öğretmenlerimizin gözetiminde aldıkları puan türlerine göre üniversite tercihi yapacaklardır. Yapılacak tercihlerin öğrenci için en doğru tercih olması yönünde kurumlarımız bünyesinde görev alan rehber öğretmenlerimiz gerekli desteği verecektir. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyor, okul öncesi eğitimden itibaren GKV ailesinin en önemli parçası haline gelen değerli velilerimize, başarıda büyük emekleri bulunan öğretmenlerimize ve ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


2020 LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ GKV'Lİ MERVE NİDA EKİN

2020 LGS’ de aldığı 500 tam puanla 2020 Türkiye birincileri arasına giren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencisi Merve Nida EKİN’i başarısından dolayı kutluyoruz. 

#LGS2020

#GKVÖzelOkulları


“BİR EĞİTİM ÇINARI: NÜKET ERSOY”

“Anadolu'nun öncü kadınlarından Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket ERSOY, ömrünü toplumun eğitimine adamış bir Cumhuriyet kadını. Toplumun gelişmesinin, ülkenin kalkınmasının özellikle kadınların eğitiminden geçtiğine inanan Nüket ERSOY'un başarılarla dolu hayat hikayesi geleceğimizi aydınlatıyor.”

*Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli - Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket ERSOY hanımefendi ile Dünya Kadınlar Günü özel haber çalışması.


GKV ÖZEL İLKOKULU 1.SINIFLAR TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel İlkokulu 2020-2021 eğitim-öğretim yılı birinci sınıf ön kayıtları için tanıtım toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda GKV Özel Anaokulu velilerimiz 2020-2021 eğitim- öğretim yılında birinci sınıfı okutacak öğretmenlerimizle tanışma fırsatı yakaladı.

GKV Özel İlkokulunda uygulanan eğitim-öğretim programlarının da anlatıldığı toplantıya GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet Tiryaki, okul müdürleri, bölüm başkanları ve çok sayıda veli katıldı.

Toplantıda ayrıca GKV Özel İlkokulu ve Anaokulu öğretmenlerimize emeklerinden dolayı çiçek takdim edildi.


ÖĞRENCİLERİMİZDEN WATERLOO ÜNİVERSİTESİ 2020 ULUSLARARASI MATEMATİK YARIŞMASI’NDA BÜYÜK BAŞARI

Kanada Waterloo Üniversitesi Matematik Bölümü tarafından düzenlenen dünya genelinde IB ve diğer uluslararası okullardan her kategoride yaklaşık 800.000 kişinin katıldığı Waterloo Üniversitesi 2020 Uluslararası Matematik Yarışması’nda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Cemil Alevli Koleji (IB) 9. sınıf öğrencisi İsmail Efe Yıldırım “Pascal”, 10. sınıf öğrencisi Yosun Akdağ ve Gülsu Çelik “Cayley”, 11. sınıf öğrencisi Rüveyda Kablan ve Serdar Özdem “Fermat” kategorisinde ödül almıştır. 

Öğrencilerin İngilizce matematik terminolojisini kullandığı kendi içlerinde zorluk derecesine göre 3 kategori içeren çoktan seçmeli sorulara karşı analitik düşünme becerilerinin ölçüldüğü Waterloo University The Centre for Education of Mathematics and Computing (CEMC) birimi tarafından hazırlanan sınava her yıl binlerce  öğrenci katılmaktadır.


GKV ÖZEL LİSELERİ 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAPANIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

GKV Smart Class Online Eğitim Platformu üzerinden düzenlenen online kapanış töreninde “Okula Özlem”  video gösterimi,56.yıl  mezunlarımız için hazırlanan video gösterimi, GKV Özel Liseleri İdareci ve Zümre Başkanları ve GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir tarafından  2019-2020 Eğitim –Öğretim yılı kapanış konuşması  yapıldı.Ardından İstiklal Marşı  ile  GKV Özel Liseleri online karne programı  tamamlandı.Yeni Eğitim-Öğretim yılında buluşmak dileğiyle…

#GKV56.yılmezunları

#GKVLise

#GKVÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI SANAL RESİM SERGİSİ

Dünyamızı renklendiren çocuklarımızın yaratıcılıklarını özgürce yansıttığı, evde kaldıkları bu süreci sanatsal etkinliklerle keyifli hale getirebilmelerine olanak sağlayan “Bisikletimle Hayallerime Yolculuk” temalı resimlerden oluşan sanal sergimize hoş geldiniz.

Sanal sergimiz geçtiğimiz günlerde GKV Özel Okulları Uygulamalı Dersler Bölümü tarafından organize edilen “Bisikletimle Hayallerime Yolculuk” konulu resim yarışmasına katılan toplam 135 öğrencimizin resimlerinden oluşmaktadır.

56 yıldan bu yana sanata ve her çocuğun aynı zamanda birer sanatçı vizyonunda yetişmelerine özen gösteren GKV Özel Okullarının güzel kampüsünde kurguladığımız ve herkesin davetli olduğu sanal sergimizde sanat dolu bir tur sizleri bekliyor.

Ziyaret için fotoğrafın üzerine tıklayınız.

https://poly.google.com/u/0/view/azgKin9ZyxD

#GKV #SanalTur #GKVSanat #SanalSergi #VirtualExhibition


ÖĞRENCİMİZ ZEYNEP MOSCHINI İL BİRİNCİSİ OLDU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ekonomik Gelişim, Ar-Ge ve İnovasyon Daire Başkanlığı tarafından Türkiye’de ilk defa sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen “Çocuk İnovasyon Yarışması”nda  GKV Özel Ortaokulu 5A sınıfı öğrencimiz ve aynı zamanda Nuray - Tuncay Kara BİLSEM öğrencisi Zeynep Moschini “Ayakkabı Dezenfektan Aleti” fikri ile İL BİRİNCİSİ oldu.  Öğrencimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.


TÜRKİYE FİNALLERİNE YÜKSELEN GENÇ ERKEKLER BASKETBOL TAKIMIMIZA GENEL MÜDÜR SAYIN İSMET TİRYAKİ ÜSTÜN BAŞARI MADALYALARINI TAKDİM ETTİ

“GAZİANTEP’TE İLK DEFA BİR LİSE TÜRKİYE FİNALLERİNE KALDI”

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından düzenlenen turnuvada Türkiye finallerine kalarak Türkiye’de ilk 8 takım arasına adını yazdıran ve Gaziantep’te bir ilke imza atarak üstün bir başarı yakalayan Lise Genç Erkekler Basketbol (B) Takımımıza GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet TİRYAKİ tarafından üstün başarı madalyaları ve belgeleri takdim edildi.

GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir, Uygulamalı Dersler Bölüm Başkanı Hayal Bazoğlu, Beden Eğitimi ve Spor Zümre Başkanı Ebru Akgül, Basketbol Antrenörleri Vedat Oğuzcan ve Mahmut Şahinler’in de katıldığı takdim esnasında Sayın Tiryaki takım oyuncularını ve antrenörleri kutlayarak takımın başarısından dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Sayın Tiryaki “1963 yılından bu yana Gaziantep’te ve bölgede eğitime yön veren GKV Özel Okulları olarak spor alanında da büyük başarılar elde etmenin kıvancı içindeyiz. Gaziantep’te ilk defa bir lise Türkiye finallerine kaldı. Bunu başaran ilk lise takımı olmanızdan dolayı sizleri kutluyorum. GKV’li basketbolcuların Türkiye finallerinde şampiyonluğu alacaklarına ve göğsümüzü yine kabartacaklarına olan inancım tam” İfadelerini kullandı.

Adıyaman’da düzenlenen turnuvada İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Geliştirme Vakfı Okulları lise takımını yenerek mutlu sona ulaşan GKV’li basketbolcular daha büyük başarıları şehrimize ve okulumuza kazandıracaklarının sözünü verdi.


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI SANAL FOTOĞRAF SERGİSİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılı anısına hazırlanan “Geçmişten Günümüze 19 Mayıs ve Atatürk Gençliği” adlı sanal fotoğraf sergimizi aşağıdaki link üzerinden ziyaret edebilirsiniz.

Herkesin davetli olduğu bu sergi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının 56 yıllık tarihine sığdırdığı 19 Mayıs törenleri, spor takımları, okul tarihine altın harflerle kazınmış spor başarıları ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Türk istikbalinin emanetçileri olan gençlerin fotoğraflarından oluşmaktadır.

GKV Özel Okullarının güzel kampüsünde tarih dolu bir tur sizleri bekliyor. 

https://poly.google.com/u/5/view/a03c9rw2wrJ

 

#SanalTur #VirtualTour #GKV #GaziantepKolejVakfı


19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

19 Mayıs'ın 101.yıl dönümüne adım adım.

GKV Özel Okullarının yarım asrı aşan tarihinde, yarınların umudu olmuş GKV'li aydın gençlerimiz ve "Geçmişten Günümüze 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları"

GKV Özel Okullarının yetiştirdiği, dünyanın dört bir tarafında kalbi bizimle atan mezunlarımız, özlemle beklediğimiz sevgili öğrencilerimiz, tüm GKV ailesine sevgi ve saygılarımızla.

#19Mayıs1919
#19Mayıs101Yaşında
#GKV
#GaziantepKolejVakfı
#1963tenberi


GKV ÖZEL OKULLARI LİSE GENÇ ERKEKLER BASKETBOL (B) TAKIMI TÜRKİYE FİNALLERİNDE

“TÜRKİYE’DE İLK 8 TAKIM ARASINDAYIZ”

Lise Genç Erkekler Basketbol (B) Takımımız Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından Adıyaman’da yapılan Türkiye yarı finallerinde karşılaştığı İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Geliştirme Vakfı Okulları lise takımını 72-78lik skorla yenerek adını finale yazdırdı.

Basketbol takımımız Türkiye’de ilk 8 takım arasına girerek büyük bir başarı elde etti.

Final maçı önümüzdeki günlerde Isparta’da düzenlenecektir.

Basketbol antrenörlerimiz Vedat Oğuzcan ve Mahmut Şahinler başta olmak üzere takımı oluşturan tüm öğrencilerimizi kutlarız.


“GKVMUN20” MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KONFERANSI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GKV Cemil Alevli Koleji Model Birleşmiş Milletler (MUN) Kulübü organizasyonunda “GKVMUN20 ‘Unite the Unique’ temalı Birleşmiş Milletler Simülasyon Konferansı için geri sayım başladı.

Ulusal ve uluslararası bir çok okuldan bir çok farklı kültürden oluşacak delegasyon gruplarını ortak bir platformda bir araya getirmeyi amaçlayan konferans 13- 15 Mart 2020 tarihleri arasında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenecek.

Harvard MUN modelinin benimsendiği ve dünyanın dört bir tarafından konferansa katılmak için şehrimize gelecek olan öğrenciler “GKVMUN20” konferans oturumlarında kendileri için belirlenen ülkelerin birer delegesi olarak yer alacak.

Öğrenciler, Güvenlik Konseyi, Ekonomik ve Sosyal Konsey, Silahsızlanma Komisyonu gibi birimlerde görev alacak ve küresel sorunları tartışarak dünya meselelerine diplomatik bir bakış açısı ile çözümler üreteceklerdir.

Akademik dilin İngilizce olduğu konferans öğrencilerin farklı ülkelerin coğrafi, sosyal, ekonomik, siyasi ve idari yönleri hakkında araştırma yaparak derinlemesine bilgi sahibi olmalarına olanak tanıyacaktır.

Bölgemizde ve ilimizde eğitim anlamında her zaman ilklere imza atan okulumuz Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri bu konferansla ulusal ve uluslararası birçok katılımcı öğrenciye ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Katılımcı her okuldan en fazla 6 delegenin katılacağı ve yaklaşık 180 okul delegasyon öğrencisinin katılımı hedeflenen GKVMUN20 konferansı GKV Özel Liseleri kampüsünde gerçekleşecektir. Konferansın tüm akademik takımı ve konferans yöneticileri GKV Özel Liseleri Cemil Alevli Bakalorya öğrencileri ve kulüp rehber öğretmenleri organizasyonunda gerçekleşecektir. 2014 yılından bu yana faaliyet gösteren GKV MUN Kulübü ve rehber öğretmenleri ulusal ve uluslararası sayısız MUN simülasyonlarına katılarak öğrencilerin konferansa yönelik akademik bilgi, deneyim biriktirmelerine ve aktif görevlerde bulunmalarına katkı sağlamışlardır. Konferans başvurularımızın ve konferans hazırlıklarının son hızla devam ettiği bu süreçte organizasyon ve akademik takımda yer alacak olan tüm öğrencilerimizi emek ve çalışmalarından dolayı şimdiden kutluyor, heyecanlarını gönülden paylaşıyor ve başarılar diliyoruz.

Uluslarası katılım sağlayacak okullar:
Florida Pompano Beach High School (Florida, ABD)
Colégio Universitário - Sistema de Ensino Poliedro, Unidade Catalão – GO (Meksika)
Universidad Tecmilenio (Meksika)
Colegio Británico Paraguayo "Christopher Marlowe" (Paraguay)
Colegio Privado de la Ribera Formosa (Arjantin)
MV1 Sistema de Ensino Bernoulli (Portekiz)
Colegio Fray Felipe de Jesús (Meksika)
(NCG, Chihuahua, Mexico (Meksika)
Preparatoria #9 (Universidad Autonoma de Nuevo León, Nuevo León, México) (Meksika)


GKV ÖZEL LİSELERİ GENÇ ERKEKLER BASKETBOL TAKIMI BÖLGE ŞAMPİYONASINDA YARI FİNALE KALDI

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 10 ilin katılımı ile düzenlenen bölge şampiyonasında okulumuz kendi grubunda Mardin il birincisi ile yaptığı maçı 103/ 30 skor ile kazanarak Türkiye yarı finallerinde Gaziantep ilimizi temsil edecektir.


“ÇOCUK VE OYUN, OYUNUN ÖNEMİ” ADLI VELİ ATÖLYESİ DÜZENLENDİ

GKV Özel Okulları Rehberlik bölümü tarafından Anaokulu velilerimiz için “Çocuk ve Oyun, Oyunun Önemi” adlı veli atölyesi düzenlendi.

GKV Özel Anaokulu Rehberlik Öğretmeni Cansu Koçak ve Okul Psikoloğu Didem Peri Dalkılınç işbirliğiyle anaokulu velilerimize çocuklarımızın gelişim sürecinde oynanan oyunların önemi anlatılırken, oyunlar eşliğinde çocuklarımızın neler hissettiği ve hangi alanlarda geliştiği uygulamalı etkinlikler ile gösterilmiştir.

Çocuğun yaşamının ayrılmaz bir parçası ve gelişiminin en önemli aracı olan oyun ve gelişim alanları velilere aktarılırken, verimli zaman geçirmek dediğimiz kavramın da tam olarak ne olduğu üzerinde duruldu ve farkındalık sağlandı.

Çocuklarımızın en doğal öğrenme ortamı olan oyunları birlikte oynayarak eğlenceli, bol kahkahalı bir atölye gerçekleştirildi.


GKV YENİDEN ŞAMPİYON

Gaziantep Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'nda

GKV Özel Okulları Yıldız Erkek Basketbol Takımı İl Şampiyonu oldu.


GKV CEMİL ALEVLİ KOLEJİ IBELLEK KÜLTÜR-EDEBİYAT DERGİSİNİN İLK SAYISI ÇIKTI

GKV Cemil Alevli Koleji (IBDP) Turkish A1 Literature öğretmenleri Burcu Altınbaş ve Demet Tekerekoğlu rehberliğinde IB öğrencileri ile etkin ve eleştirel yöntemlerle yapılan akademik çalışmalar “IBellek” adı altında bir Kültür-Edebiyat dergisi haline geldi.

Turkish A1 Literature Öğretmenleri Burcu Altınbaş ve Demet Tekerekoğlu IBellek dergisinin yeni bir soluk olduğunu belirterek öykü ve şiir alanında yeni düşüncelere ve tartışmalara zemin olmak gibi bir amacı olduğunu söyledi. Öğretmenlerimiz yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Aslolan edebiyattır.” anlayışı içinde estetik kaygıyı ön planda tutarak güncel ve bireysel olandan kopmadan evrensel ve toplumsal olanla ilişkiye girmeyi önceliyoruz. IBellek öykü-şiiir dergisi uzun soluklu olabilmek için gerekli altyapı çalışmalarını yapmıştır. Yine de dergi, dergiyi çıkartanlardan çok onu yaşatanlarındır. Bu nedenle okurlarımızın duyarlılığı derginin yaşaması açısından önemlidir. Yeni sayılarda buluşmak dileğiyle.

IBellek Kültür- Edebiyat Dergisi yılda 2 kez okurlarıyla buluşacaktır.

IBellek Kültür- Edebiyat Dergisi'ni okumak için:

http://gkv.k12.tr/cemilalevli/ib_dergi/01012020/index.html…


GKV CEMİL ALEVLİ KOLEJİ IB DİPLOMA PROGRAMI’NA SAHİP GAZİANTEP’TEN TEK LİSE

GKV Cemil Alevli Koleji, Posta Gazetesi Eğitim Editörü Sevim Büyüktaş Demir’in özel haberinde, Uluslararası Bakalorya Organizasyonu’nun sitesinde yer alan liste referans alınarak hazırlanan Türkiye’de IB Diploma Programı’na sahip okullar listesinde Gaziantep’ten tek okul olarak yer aldı.

LİSE ÖĞRENCİLERİNE ÇİFT DİPLOMA

“Uluslararası Bakalorya (International Baccalaureate- IB) merkezi İsviçre’nin Cenevre şehrinde bulunan Uluslararası Bakalorya Organizasyonu’nun (International Baccalaureate Organization - IBO) dünyanın birçok ülkesinde uyguladığı bir diploma programı. Bu sistem; İlk Yıllar Programı, Orta Yıllar Programı ve IB Diploma Programı (DP) olmak üzere üç farklı gruptan oluşuyor. Uluslararası Bakalorya Diploma Programı (IBDP) lise 11 ve 12’nci sınıfları kapsıyor.

ULUSLARARASI GEÇERLİLİK

IBDP, geniş kapsamlı, üniversite öncesi iki yıllık bir program. Bu programı seçen lise öğrencileri, bitirme sınavları sonunda uluslararası geçerliliği olan IB diploması alıyor. IBDP, sadece yurtdışında yükseköğrenim görmek isteyen öğrencilerin seçeceği bir program değil. Türkiye’deki üniversiteler için de önemli bir araç olarak tercih ediliyor. Türkiye’deki bütün IB okulları, bu programı ek bir program olarak okutuyor. Hem lise hem de IB diplomasına sahip olan öğrenciler, yükseköğrenim için üniversite giriş sınavına girmek zorunda. Türkiye’deki üniversite giriş sınavlarında lise diploması sonuçları dikkate alınıyor.


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI 15. GKVELT KONFERANSI 21 MART 2020’DE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen bu yılki ELT (İngilizce Dili Öğretimi) konferansının amacı, 21. yüzyıl İngilizce Dil Öğretimi hedeflerindeki değişiklikler üzerinde durarak sürekli yenilenen İngilizce öğretimi yöntem ve teknikleri ile ilgili yeniliklerin paylaşılması ve yaşanan zorluklar ve fırsatların gözden geçirilmesidir.

Yurt içi ve yurt dışından katılan uzman konuşmacıların yer aldığı GKVELT Konferans; İngilizce dil öğretimindeki farklı ve yeni stratejileri, uygulamaları, yöntem ve teknikleri; akademisyenler, uzmanlar ve İngilizce öğretmenlerinden oluşan katılımcılarla buluşturacak.

Detaylı bilgi için: elt.gkv.k12.tr

GAZİANTEP COLLEGE FOUNDATION PRIVATE SCHOOLS is HOLDING 15TH GKVELT CONFERENCE THIS YEAR ON 21 ST MARCH 2020!

The conference program is designed to address the latest trends and common challenges in the field it aims to make participants share the new methods and techniques and review challenges and opportunities with a focus on changes in goals of English Language Teaching in the 21st Century.

With the speakers from academia, researchers, and scholars from nationwide and global arena, GKVELT Conference will make the participants from academia,scholars and English teachers meet new and distinctive strategies, practices, methods and techniques in ELT.

for details: elt.gkv.k12.tr


GKV REHBERLİK SERVİSİ - ÖĞRENCİ SEMİNERİ: “KİŞİSEL SINIRLARIMIZI BELİRLEME VE İHMAL-İSTİSMAR”

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerimize “Kişisel Sınırlarımızı Belirleme ve İhmal-İstismar” konulu bilgilendirme sunumu düzenlendi.

GKV Özel Ortaokulu Rehber Öğretmenleri Suzan Bağcı ve Tuğçe Gürer’in sunumuyla gerçekleşen seminerde “İhmal nedir? İstismar nedir? İhmal-istismarın çeşitleri nelerdir? İhmal ve istismarı önlemek için neler yapılması gerekir?” konu başlıkları hakkında bilgi verildi. Aynı zamanda “Kişisel sınırlar ve kişisel sınırlarımızı belirlemenin önemi” üzerinde duruldu. Kişisel sınırlar ile ilgili etkinlik de yapılarak sunum rehber öğretmenlerimiz tarafından zenginleştirildi. Öğrencilerimize hayır diyebilmenin kişisel sınırlarımızı belirleme konusundaki önemi aktarıldı ve hayır diyebilmenin yöntemleri anlatıldı.


VELİ SEMİNERİ: ERGENLİK DÖNEMİNDE SAĞLIKLI EBEVEYN YAKLAŞIMLARI

GKV Özel Ortaokulu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Gökçe Bekar tarafından ortaokul velilerimize yönelik “Ergenlik Döneminde Sağlıklı Ebeveyn Yaklaşımları” konulu veli semineri düzenlendi. Ergenlik döneminde yaşanan sorunlar, gençlerin yaşadıkları kaygılar ve anne-babaların yaklaşımları hakkında bilgiler verilen sunumda, anne-babalardan gelen sorular yanıtlandı. Bilişsel, sosyal, bedensel ve psikolojik açıdan pek çok değişimin yaşandığı bu dönemde velilerimize destekleyici öneriler ve yöntemler aktarıldı.


GKV ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZE UKRAYNA’DAKİ MYKOLAOVKA ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN İLK MEKTUPLARI GELDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Yabancı Diller Bölümü tarafından geçtiğimiz aylarda başlayan PenPal Projesi (Mektup Arkadaşlığı) kapsamında 6. sınıf öğrencilerimize Ukrayna Mykolaovka Ortaokul öğrencilerinden ilk mektupları geldi. Proje ilk olarak öğrencilerimizin kendilerini ve ailelerini tanıtan mektupları ile başladı. Ardından Ukrayna’da yer alan okuldan gelen mektuplar karşısında oldukça heyecanlanan öğrencilerimiz ilk cevaplarını heyecanla okuyarak yeni arkadaşlarını tanıdıkları için çok mutlu oldular.

Gaziantep College Foundation Private Schools Foreign Languages Department has been running the PenPal Project for a few months now. 6th grades’ students participating in the PenPal project have exchanged letters with the Mykolaovka Secondary School students starting December 2019. This project started with GKV students’ letters that were about introducing themselves and their families. They received their first replies coming from the Ukrainian School and they were really happy to get to know their new friends. Their communication and exchange of letters will continue via this project. #PenPal #GaziantepCollegeFoundation


GKV CEMIL ALEVLI KOLEJI IB DIPLOMA PROGRAMI 2. VELI ÇALIŞTAYI YAPILDI

GKV Cemil Alevli Koleji (IBDP) 11. sınıf ve aynı zamanda 2020 Kasım IB sınav adayı öğrencilerimiz ve velilerine yönelik 2. IB Çalıştayı düzenlendi.

Çalıştay, programa katılan tüm veli ve öğretmenlerimize katılım ve desteklerinden ötürü GKV Cemil Alevli Koleji Müdürü Mehtap Özdemir’in teşekkür konuşması ile açıldı.
Çalıştayın 1. oturumunda GKV Cemil Alevli Koleji IB Diploma Program Koordinatörü Özlem Kara’nın “2020 Kasım Dönemi Sınav Süreci” ve “Akademik Dürüstlük Politikamız” konulu sunumlarına yer verildi.

Sunumda, “Bakalorya 2020 Kasım IB Sınav Programı”na yönelik uygulamalardan, iç değerlendirme, ödev sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar, akademik dürüstlük, intihal önleme ve kaynak gösterme gibi konu başlıkları interaktif sunumla velilerimizle paylaşıldı. GKV Özel Liseleri djital kütüphane kaynakları tanıtılarak TURNITIN (İntihal Belirleme Programı) ve JSTOR (veri tabanı) kullanımları ve öğrencilerimize sağladıkları destek vurgulandı. Okul politikalarımızın yer aldığı kitapçık, rehberlik servisi bilgilendirme kaynakları velilerimizle paylaşıldı. 2020 Kasım dönemi öğrencilerimize yönelik akademik çalışma takvimi değerlendirilerek sınav sürecinde veli desteğinin önemi vurgulandı.

Çalıştayın 2. oturumunda IB ders öğretmenleri sınava yönelik yapılan sözlü ve yazılı çalışmalar hakkında paylaşımlarda bulundular. Kasım 2020 sınav öğrencilerine çalışma takvimine sadık kalarak, zamanlarını doğru planlama ve kullanmalarına yönelik tavsiyelerde bulundular. IB Diploma müfredatında ilerleme süreçlerinin değerlendirildiği çalıştayın son bölümünde ise 1. dönem hazırlanan IB öğrenci karneleri ve öğretmen görüşlerine yer verildi. Çalıştay, öğrenci velilerimizin sorularının cevaplanması ve bireysel görüşmeler ile sona erdi.


GKV ÖZEL OKULLARI YILDIZ ERKEK BASKETBOL TAKIMI TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

Gaziantep Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 17-20 Şubat 2020 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta düzenlenen bölge şampiyonluğunda okulumuz kendi grubunda şampiyon olmuş ve Türkiye yarı finallerinde Gaziantep İlimizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Bu güzel günde takımımızı yalnız bırakmayan velilerimize de ayrıca teşekkür ederiz.


GKV ÖZEL İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DEPREM ve TEMEL AFET BİLİNÇLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ

GKV Özel İlkokulu 2 ve 3. sınıf öğrencilerimize yönelik “AKUT Deprem ve Temel Afet Bilinçlendirme Eğitimi” düzenlendi. AKUT Gaziantep gönüllüsü ve aynı zamanda öğrenci velimiz Melih Neyal ve beraberinde 3 AKUT gönüllüsü tarafından düzenlenen eğitimde öğrencilerimiz ülkemizin deprem gerçeği konusunda bilgilendirilirken deprem felaketine karşı alınması gereken önlemler, afet sırasında ve sonrasında hayati önem taşıyan hususlar teorik ve uygulamalı olarak anlatıldı.


GKV ÖZEL ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İÇİN 100. GÜN ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

GKV Özel Anaokulu öğrencileri için 100. gün etkinliği düzenlendi. GKV’li minikler okulların açıldığı ilk günden itibaren geçen 100. güne özel matematik ve sanat etkinlikleri ile dolu bir gün geçirdi. Özellikle arkadaşlık ve sevgi temalarının öne çıktığı etkinlikler kapsamında öğrencilerimiz 100 nesne kullanarak hazırladıkları t-shirtleri giydiler. Anaokulunda geçen 100. gün etkinlikleri sonunda günün anısına pasta kesim töreni düzenlendi.


SPORDA YENİ BAŞARILAR ELDE ETTİK

Türkiye satranç federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç Şampiyonası’nda GKV Özel Ortaokul Öğrencisi Dila Baloğlu Türkiye 4.’sü olurken Çağan Tütüncüler ve Hasan Demir çeşitli dereceler elde etmiştir.
Türkiye 4.’sü Dila Baloğlu 01-08 Mart 2020 tarihinde Ankara’da yapılacak kadınlar şampiyonasında okulumuzu ve ilimizi temsil edecek.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün okullar arası düzenlemiş olduğu yüzme yarışmalarında ise Yıldız Yüzme Kız Takımı il 2.’si oldu.

Öğrencilerimize başarı belgeleri ve madalyaları GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet Tiryaki ve okul müdürleri tarafından takdim edildi.


GKV CEMİL ALEVLİ KOLEJİ KOÇ LİSESİ – KOÇ EYP’20’YE KATILDI

GKV Cemil Alevli Koleji Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) Kulübü 13-16 Şubat 2020 tarihleri arasında Koç Lisesinde gerçekleştirilen “KOÇ EYP”20’ye IB Hazırlık ve 10IB sınıfından 6 öğrenci ve IB Rehberlik Öğretmeni ile katılmıştır. Eğitim forumunun amacı dünyadaki politik, ekonomik ve teknolojik gelişmeleri öğrenciler ile tartışmak, irdelemek, sebep sonuç ilişkilerini kurmak, ilgili konularda komitelerin ortak akıl ile buldukları sonuçları geniş kitlelere ulaştırmaktır. Öğrenciler bu yıl farklı komitelerde “Avrupa’nın yapay zekâ konusunda Çin ve Amerika’dan geri kalması, siber saldırı ve siber güvenlik, nükleer enerjinin güvenlik standartlarının en aza indirgenmesi, Amerika ve Çin’in ticaret savaşı ve birbirlerine bir anda uyguladıkları gümrük vergileri Avrupa Birliği’nin bu savaşta konumu ve Çin’e nasıl destek olabileceği? Kadınların taciz ve hırpalanmalarını rapor etmemeleri, şikâyetçi olmamaları, Afrika’ya yardım” gibi çeşitli konulardaki sorunlara çözümler aradılar. 12 Komitenin yer aldığı ve akademik dilin İngilizce olduğu 4 günlük forum yaklaşık 140 delegeden oluşan, komite çalışmalarında öğrencilerimiz konuya olan yaklaşımları ve soruları ile büyük dikkat çekerken komite çalışmalarında çok yönlü akademik tartışmalar gerçekleştirdiler.


GKV ÖZEL OKULLARI GENÇ KIZLAR VOLEYBOL TAKIMI YARI FİNALDE

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 13-16 Şubat 2020 tarihleri arasında 12 ilin katılımı ile Diyarbakır’da düzenlenen bölge şampiyonluğunda GKV Özel Okulları Genç Kızlar Voleybol Takımı kendi grubunda şampiyon olmuş ve Türkiye yarı finallerinde okulumuzu ve ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.


GKV ÖZEL OKULLARI ROBERT KOLEJ'İN DÜZENLEDİGİ RCMAKERS ETKİNLİGİNDE YER ALDI

GKV Özel Okulları Yapay Zeka ve Robotik Kulübü temsilcileri Robert Kolej'de düzenlenen RCMakers etkinliğinde Yapay Zeka, Maker, Lego Robotik, Kodlama atölyelerine katıldı.


GKV CEMİL ALEVLİ KOLEJİ IB DİPLOMA PROGRAMI 1. VELİ ÇALIŞTAYI YAPILDI

2021 Kasım IB Sınav Adayı öğrenci velilerine yönelik GKV Cemil Alevli Konferans Salonu’nda çalıştay düzenlendi.

Çalıştayın 1. oturumu GKV Cemil Alevli Koleji IB Diploma Program Koordinatörü Özlem Kara’nın “IB Programını Anlamak” sunumu ile başladı. Sunumda Bakalorya eğitim hedefleri ve eğitim felsefesi -diploma programı - IB öğrenen profili, IB diploma programının amaçlarına yer verildi. IB DP programının uluslararası ve Türkiye üniversitelerinde tanınırlığı istatistiklerle velilere anlatılarak soruları yanıtlandı. 2021 Kasım dönemi öğrencilerimize yönelik hazırlanan akademik çalışma takvimi velilerimizle paylaşılarak veli desteğinin önemi vurgulandı.

2. oturumda IB ders öğretmenlerinin derslerini tanıtarak, ders kazanımlarını, derslerinin Türk müfredat programına entegrasyonlarını ve derslerin gerekliliklerini içeren interaktif sunumları ile devam etti.

Çalıştayın son bölümünde öğrenci velilerimizin soruları cevaplanarak bireysel görüşmeler yapıldı. Çalıştay, katılan tüm veli ve destek veren öğretmenlerimize yönelik GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir’in teşekkür konuşması ile sona erdi.

---------------------------------------------------------
IB PARENT FORUM HAS BEEN HELD AT GKV CEMİL ALEVLİ COLLEGE

On Wednesday, February 12 2020, GKV Cemil Alevli College hosted the IB DP Parent Forum at GKV Private School Campus.

Parent Forum with the theme “ Understanding the IB” addressed to GKV IB parents is intended for parents and students who are in 10th grades and have recently started DP Year 1 in the English-speaking International Baccalaureate Diploma Programme.

IB Forum was held in two sessions involving a full presentation on the IB philosophy and syllabus with the IB Diploma program requirements by the diploma program Coordinator of GKV Cemil Alevli College. Also the IB DP group subjects were oriented to the parents by IB teachers. IB Diploma program Coordinator Ms. Kara informed parents about 2021 Academic Calendar for assessments by emphasizing the impact of parent’s support and care on student’s academic success. 2021 IB DP November Exam candidates were also involved in the DP Forum sessions to share their learning experiences throughout their pre-diploma years.

The Forum providing opportunities for parents to meet and discuss items with IB Team Staff ended by a Q&A session.


GKV ÖZEL OKULLARI YAPAY ZEKA ve ROBOTİK KULÜBÜ TEMSİLCİLERİ FLORYA KOLEJİ'NDE

GKV Özel Okulları Yapay Zeka ve Robotik Kulübü temsilcileri İstanbul Florya Koleji'nde düzenlenen disiplinlerarasi calışma atölyelerine katıldı.

Atölyeler kapsamında iki okulun kulüp temsilcileri karşılıklı örnek projeler üzerine paylaşımlarda bulundu.


GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ KOLEJİ (IB) MEZUNLARI (2019-2020) DÜNYANIN SEÇKİN ÜNİVERSİTELERİNDEN KABUL ALDILAR

2019-2020 eğitim - öğretim yılı 4. mezunlarını veren GKV Özel Cemil Alevli Koleji (Uluslararası Bakalorya-IB) 12. sınıf öğrencilerimizin tamamı IB Diploma Programı’nı başarı ile tamamlayarak dünyanın seçkin üniversitelerine yerleşmeye hak kazandılar.

Uluslararası geçerliliğe sahip ve dünya standartlarında eğitim aldıklarının bir göstergesi olan IB diplomaları ile tüm öğrencilerimiz dünya sıralamasındaki seçkin ilk 300 üniversite arasında yer alan okullara kabul edildiler. 2019-2020 eğitim-öğretim yılı IB mezunlarımızı gösterdikleri disiplinli çalışma ve üstün başarıdan dolayı kutlarız. Yolunuz açık olsun sevgili GKV’20 IBDP mezunları.

#IBWorldSchool #InternationalBaccalaureate

 

2019-2020 \ IB MEZUNLARIMIZIN KABUL ALDIKLARI ÜNİVERSİTELER

 

BİLGE TEMEL

İngiltere \ UCL \ University College of London \ Hukuk Fakültesi

İngiltere \ King’s College \ Hukuk Fakültesi

İngiltere \ Edinburgh Üniversitesi \ Hukuk Fakültesi

İngiltere \ Queen Mary Üniversitesi \ Hukuk Fakültesi

Amerika \ Pepperdine University \ Uluslararası İlişkiler

Amerika \ Seton Hall University \ Uluslararası İlişkiler

Amerika \ Hofstra University \ Dil Bilim

Amerika \ Seton Hall University \ Diplomasi ve Uluslararası İlişkiler

Hollanda \ Groningen University \ Uluslararası Hukuk

Hollanda \ Tilburg University \ Hukuk Fakültesi

Hollanda \ Maastricht University \ Hukuk  Fakültesi

Hollanda \ University of Amsterdam \ Politika, Psikoloji, Hukuk ve Ekonomi

 

ZEYNEPNUR HASIRCI

Amerika \ San Diego State University \ İşletme

Amerika \ La Verne University \  İşletme

Amerika \ Cal Lutheran University \ İşletme

Amerika \ Channel Island University \ İşletme

Amerika \ Northridge University \ İşletme

Amerika \ New York School University / Mimarlık

Amerika \ CSU San Bernardino University \ İşletme

Amerika \ Cal Poly Pomona University \  İşletme

Amerika \ Cal State LA University / İşletme

Amerika \ Chapman University / İşletme

 

BERKE KARADAYI:

İngiltere \ Newcastle University \ Bilgisayar Bilimi

İskoçya \ Glasgow University \ Bilgisayar Bilimi  

Kanada \ Canada University of British Columbia \ Bilgisayar Bilimi

İrlanda \ Trinitty College \ Bilgisayar Bilimi

 

ZEYNEP ÖZHARAT

Belçika \ Vrije Universiteit Brussel \ Sosyoloji, Politika ve İletişim Bilimi

Italya \ Ca' Foscari - Felsefe \ Ekonomi ve Uluslararası İlişkiler

 

YELİZ MÜFTÜOĞLU:

Amerika \ Arizona State University\ Moleküler Bilim

Amerika \ Mercer University\ Bio Mühendislik

Amerika \ Louisana University\ Bio Mühendislik

Amerika \ Auburn University \ Moleküler Bilim

 

MELİSA ECE YILMAZ:

Hollanda \ Tilburg Law School \ Hukuk Fakültesi

Hollanda \ Groningen University \ Hukuk Fakültesi

Hollanda \ Hague Universiyty of Applied Sciences \ Uluslararası Hukuk


PROF. DR. ACAR BALTAŞ INSTAGRAM’DA CANLI YAYIN KONUĞUMUZ OLACAK!

Psikolog Prof. Dr. Acar Baltaş “Korona Günlerinde Aile İçi Duygu Yönetimi" konulu söyleşi ile 7 Mayıs Perşembe günü saat 21.00’da Canlı Yayın konuğumuz olacak.

Moderatör: GKV Rehberlik Bölüm Başkanı Fatma Hekim

#Psikolog #AcarBaltaş #CanlıSöyleşi #Gaziantep #GaziantepKolejVakfı
#KoronaGünleri #EvdeKal #Eğitim #Psikoloji #Aileİçiİletişim #İletişim #DuyguYönetimi


 


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.