2021-2022 - 2. Dönem YILI HABERLERİ

GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ COŞKULU BİR TÖRENLE ORTAOKULA UĞURLANDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Gaziantep Üniversitesi Mavera salonunda düzenlenen kep töreniyle ortaokula geçmenin mutluluğunu yaşadı.

Törene Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Fesli, Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Ersoy ve Osman Kıratlı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan, idareci, öğretmen, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmasını yapan GKV Özel İlkokul Müdürü Talya Serenada Onan öğrencilerimizi gönülden kutlarken bundan sonraki eğitim öğretim yaşamlarında sağlık, başarı ve mutluluk diledi.

GKV Özel İlkokulunda uzun yıllar çalışarak yüzlerce öğrencinin yetişmesine katkı sağlayan kıdemli öğretmenlerimiz Dürdane Kurt ve Semra Rastgeldi'ye emekleri ve özverili çalışmalarından dolayı üstün hizmet plaketleri GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Fesli ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kıratlı tarafından takdim edildi.

Törende ayrıca GKV Özel İlkokulu idareci ve öğretmen kadrosuna GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki tarafından teşekkür belgeleri ve çiçek takdim edildi.

2021-2022 eğitim öğretim yılında katıldıkları yarışmalarda çeşitli dereceler elde eden öğrencilere GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Fesli tarafından ödül verildi.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden alan ve ilkokulu başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi kutlarız.

Sevgili öğrencilerimiz, GKV ışığının yolunuzu ömür boyu aydınlatmasını dileriz.

#GKV1963

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI YAŞANDI

2021-2022 eğitim-öğretim yılı 8.sınıf öğrencileri için Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde düzenlenen diploma töreni büyük ilgi gördü.

Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Fesli, GKV Mütevelli Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kıratlı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet, idareci, öğretmen ve velilerin yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen törende coşku ve duygu dolu anlar yaşandı.

Müzik dinletisi ve dans gösterisi ile başlayan gecede Mütevelli Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Nükhet Ersoy'un mesajının okunmasının ardından Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet açılış konuşmasını yaptı. Sayın Güldemet “Sizler başarının temsilcisi, güçlü bir Cumhuriyet toplumu olma inancımızın kanıtı, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz. Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için onun mirasına devrimlerine sahip çıkmalı, çağdaş bir Türkiye’nin teminatı olmalısınız. Biz sizleri hep sevgi ve gururla izleyeceğiz. Sizler de ailenizi unutmayın. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi.

Törende ulusal ve uluslararası yarışmalarda çeşitli derecelere imza atan ayrıca yıl boyu akademik başarısını devam ettiren öğrencilere plaket ve ödülleri verildi.

Coşkulu geçen gecenin sonlarında ise 2021-2022 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan GKV Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri keplerini sevinçle atarak liseye geçmenin gururunu yaşadılar.

Okulumuzdan başarıyla mezun olan öğrencilerimizi kutlar, GKV ailesi olarak onlara aydınlık bir gelecek dileriz.

#GKV1963

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI JMUN KULUP ÖĞRENCİLERİ KOC JMUNDP 2022 KONFERANSINA KATILDILAR

25-27 Şubat tarihleri arasında okulumuz JMUN Kulüp öğrencileri KOC JMUNDP 2022 Konferansına katıldılar. Bu yılki konusu “Küreselleşme Çağında Sürdürülebilirliğin Sağlanması” olan konferansta tüm öğrencilerimiz aktif olarak sunum yaptılar öğrencilerimiz kendilerine olan güvenleri ve de coşkulu katılımlarıyla göz doldurdular. Bu sene 16. sı düzenlenen konferansa 50 okul ve de 350’den fazla öğrenci katılmıştır.

Konferansa katılan 5 öğrencimiz Kolombiya delegesi olarak görev almış Ada Canbolat ( UNHCR Delegesi ), Can İnan Oktay ( SDC Delegesi ), Derin Özönel ( OHCHR Delegesi ), Eren Şahin ( UNICEF Delegesi ),Zeynep Moschini ( UNODA Delegesi ve de Büyükelçi )olarak öğretmenleri Esin Hoylu önderliğinde okulumuzu temsil etmişlerdir. Konferansa katılan öğrencilerimizi kutluyor ve geleceğin lideri olma yolundaki çalışmalarının devamını diliyoruz.

#jmun

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

 

JMUN Club of Gaziantep College Foundation Secondary School successfully represented our school at this year’s JMUNDP in VKV KOC High School Virtual Stimulation from February 25 - 27 th. The theme of JMUNDP was 'Ensuring Sustainability in the Era of Globalization'. There were over 50 schools with 350 attendance. Our students who are led by their teacher Esin Hoylu tried to establish possible solutions for worldwide issues during the age of globalization. When debating important topics our students found themselves aiming to defend their national policies under a heated discussion atmosphere where everyone has the potential to participate. We congratulate our students for trying to create a better world for the future.

#jmun

#GKVPrivatesecondaryschool

#Gaziantepcollegefoundationprivateschools


12 MART İSTİKLÂL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu tarafından 101. yılı anısına İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma töreni düzenlendi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, Okul Müdürleri, idareciler, öğretmenler ve  ilkokul öğrencilerinin  katılımı ile gerçekleşti.

İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmasını yapan GKV Özel İlkokulu Müdürü Serenada Onan, İstiklal Marşı’nda kutsal toprağın kara bağrına düşen taze fidanların ruhu vardır. İstiklal Marşı’nda kanıyla al bayrağı, canıyla aziz vatanı var eden Mehmetçiğin sesinin varolduğunu belitti. Sayın Onan,“ Ne mutlu bize ki, şanlı tarihimiz, Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Zaferi gibi kahramanlık destanlarıyla; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bayrak uğruna, devlet uğruna, yarınlar uğruna, bugününü feda edenlerle yazılmıştır. İşte vatan ve ulus sevgisinin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının en seçkin ifadesi olan İstiklal Marşı’nı bize hediye olarak sunan Mehmet Akif Ersoy da tarihte unutulmaz bir yere sahiptir. İstiklal Marşımızın her zaman, her yerde hakkını vererek, yeri göğü inleterek okunması dileğiyle katılımınız için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan video gösterimi, GKV Özel İlkokulu 2. sınıf öğrencilerinin yer aldığı “İstiklal Marşı’nın Kabulü” Drama Gösterisi, çocuk korosu ve bayrak gösterisi  sahnelendi.

#İstiklalMarşınınKabulü

#2022MehmetAkifveİstiklalMarşıYılı

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


2022 YKS'DE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZDEN ANLAMLI ZİYARET

2022 Yükseköğretim Kurumlan Sınavı (YKS)'de Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinden Türkiye genelinde ilk 1000 öğrenci arasında yer alan ve 7 derece elde eden öğrencilerimiz Tuğçe Yücel, Selen Boyno, Sinan Özcan Açıkgöz ve İrem İyiköşker GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Av. Seyhan Fesli'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Fesli Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının 58 yıldır eğitim alanında Türkiye'ye önemli katkılar sunduğunu ifade ederek tüm öğrencileri kutladı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki elde edilen başarıların ekip çalışmasının sonucu olduğunu ifade ederek "Ulusal başarılara gururla imza atmamızı sağlayan öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba da öğrencilerimizi kutlayarak başarılarının devamını diledi.

GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Av. Seyhan Fesli tarafından öğrencilerimize üstün başarı plaketi, cumhuriyet altını ve başarı belgesi takdim edildi.

#YKS2022

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI LİSELERİNDE YKS 2022 ÖNCESİ SON PROVA

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 12. sınıf öğrencilerine yönelik “YKS Öncesi Son Prova” konulu seminer 12. sınıflardan sorumlu Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Duygu Yıldız tarafından gerçekleştirildi. Seminerde ÖSYM tarafından 18,19 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda dikkat edilmesi gereken kurallar ve öğrencilerin yanında bulundurması gereken belgeler hakkında bilgiler paylaşıldı. Sınava günler kala beslenme ve uyku düzeninin önemine değinildi. Sınav anını yönetme becerilerini güçlendirme, sınav öncesinde yaşanılan duygu durumunu dengede tutabilme, sınava kadar olan süreçte çalışma düzenini koruyabilme konuları açıklanarak, sınav anında olası bir kaygı hissetme durumunda uygulanacak “Nefes ve Kas Gevşetme Egzersizleri” uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Tüm öğrencilerimize Yükseköğretim Kurumları Sınavında başarılar dileriz.

#YKS

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL İLKOKULU, ZEKA OYUNLARI ŞAMPİYONASI 3. SINIFLAR DÜZEYİNDE İL BİRİNCİLİĞİ ELDE ETMİŞTİR

Türk Zekâ Vakfının düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası İl Finalleri'nde Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu,  3. sınıflar düzeyinde *İl Birinciliği* elde etmiştir. Derece alan öğrencilerimiz 26 Mart 2022 Cumartesi günü *Bölge Finalleri Sınavı*’na katılmaya hak kazanmıştır. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, bölge finallerine katılacak  öğrencilerimize başarılar dileriz.

#zekaoyunları

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL LİSELERİ ÖĞRENCİLERİMİZE ‘İŞ VE KARİYER PLANLAMA’ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Rehberlik Birimi çalışmaları kapsamında öğrencilerin kariyer sürecini yönlendirme ve geliştirme etkinliklerine devam edilmektedir. Öğrencilerimize Kurumsal İletişim Yöneticisi olan Yunus Sabuncu tarafından “İş ve Kariyer Planlama” konulu seminer düzenlendi. Seminerde öğrencilerimizin seçecekleri meslekler ve üniversitelerinin önemi ve bunun yanı sıra kariyer gelişimleri için eğitimin dışındaki kişisel gelişimlere vurgu yapılmıştır. Öğrencilerimizin meslek seçimlerine ışık tutacak ve kariyer gelişim süreçlerine katkı sağlayacak olan seminer büyük ilgi gördü.

#GKVSeminer

#GKVÖzelLiseleri

#gaziantepkolejvakfıözelokulları


IB ÖĞRENCİMİZ JANISHA PREMANAND HOLLANDA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Koleji IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Janisha Premanand Hollanda’daki University of Twente Industrial Engineering & Management bölümünden kabul almıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

 

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Programme senior student Janisha Premanand is accepted from the Industrial Engineering & Management Department of University of Twente, one of the most prestigious universities in Netherlands. We congratulate her family, our teachers and wish her success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege


GKV ÖZEL İLKOKULU VE ANAOKULU REHBERLİK BİRİMİNİN İŞ BİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN ‘OKUYORUM-DİNLİYORUM’ ETKİNLİĞİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu ve Anaokulu rehberlik biriminin iş birliği ile düzenlenen “Okuyorum-Dinliyorum” etkinliğimiz devam ediyor. Bu etkinlik ile öğrencilerimizin kitap okuma, kitap dinleme ve yaratıcı düşünme becerilerini desteklemeyi amaçlıyoruz. İlkokul öğrencilerimiz belirlenen zamanlarda anaokulu öğrencilerimize hikâye kitapları okuyorlar, birlikte kitap üzerinde tartışıyorlar ve soru-cevap etkinliği yapıyorlar.

#okuyorumdinliyorum

#GKVÖzelAnaokulu

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


IB ÖĞRENCİMİZ DOĞA GÜNER HOLLANDA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli College IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Doğa Güner Hollanda’daki Maastricht University Biomedical Sciences bölümünden kabul almıştır. Hollanda’nın en iyi üniversitelerinden biri olan Maastricht Üniversitesi aynı zamanda Dünya Üniversiteler Sıralamasında (Times Higher Education Ranking) 127. sıradadır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

 

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Programme senior student Doğa Güner is accepted from the Biomedical Sciences Department of Maastricht University in Netherlands, one of the most prestigious universities in the world ranking 127th according to the Times Higher Education. We congratulate her family, our teachers and wish her success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege


GKV BİYOPLASTİK TAKIMIMIZ TRABZON FİNALİNDE

Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Karadeniz 2022’ ye Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Biyoplastik Takımımız, Biyoteknolojik İnavasyon kategorisinde 3592 başvurudan kabul gören 89 takımdan Gaziantep İlimizi temsil eden tek takımdır. Organik evsel atıklardan biyoplastik elde ederek Trabzon finallerinde İlimizi temsil etmiştir. Bu önemli projede emeği geçen danışman öğretmenimiz Şule Kozanoğlu, öğrencilerimiz Tolga Tiryaki ve Umut Kozanoğlu’nu tebrik ederiz.

#teknofest2022

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


2022 YKS GURUR TABLOMUZ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#YKS2022

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÇOCUK OLİMPİYATLARI TAMAMLANDI

Öğrencilerimiz Erikçe Macera Parkı'nda öğretmenlerinin rehberliğinde 1 gece çadırda konaklayıp doğal yaşamda kamp deneyimini yaşadılar. Konakladıkları çadırları kendileri kurarak, gün boyu süren olimpiyat oyunlarında koordinasyon becerilerini güçlendirdiler. Doğada değişen yaşam koşullarına uyum sağlayıp güçlü yönlerini keşfettiler. Öğrencilerimiz kamp ateşinin etrafında dinlemiş oldukları konserin tadını çıkarırken, eğlenceli danslar ve kareoke performanslarıyla oldukça eğlenmiş oldular. Kampın ilk günü, hep birlikte içilen gece çorbası öğrenciler arasındaki etkileşimi güçlendirdi. Kamp gecesinin sabahında yapılan doğa yürüyüşü, sabah kahvaltısı ve oyunlar ile kampımız sona ermiştir.

#çocukolimpiyatları

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL 5. SINIF ÖĞRENCİLERİ KADIN ÖĞRETMENLERİNE DUYGU DÜŞÜNCELERİNİ İFADE ETMEK İÇİN MEKTUP YAZDILAR

Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri kadın öğretmenlerine duygu düşüncelerini ifade etmek için mektup yazdılar. Yazılan mektupları her sınıf kendi süsledikleri tasarladıkları kutulara koydular. Mektupların üzerinde hangi öğrenciden hangi öğretmene ait olduğu belirtildi. Öğretmenlerimiz kutulardan kendilerine ait olan mektupları aldılar. GKV Çocukları bu özel günde manevi değeri olan armağanları ile öğretmenlerinin yüzlerini güldürmeyi başardılar.

#8MartDünyaKadınlarGünü

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


IB ÖĞRENCİMİZ HASAN EFE YAĞCI AMERİKA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTELERİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli College IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Hasan Efe Yağcı Amerika bulunan aşağıdaki üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinden kabul almıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar dileriz.

Pepperdine University

Texas Christian University

University of Denver

University of Kentucky

University of Mississippi

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

 

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Programme senior student Hasan Efe Yağcı is accepted from the Engineering Department of the following universities located in United States of America. We congratulate his family, our teachers and wish him success in the higher education life.

Pepperdine University

Texas Christian University

University of Denver

University of Kentucky

University of Mississippi

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege


IB ÖĞRENCİMİZ ECE ÖZBİRECİKLİ HOLLANDA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli College IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Ece Özbirecikli Hollanda’daki Maastricht University Biomedical Sciences bölümünden kabul almıştır. Hollanda’nın en iyi üniversitelerinden biri olan Maastricht Üniversitesi aynı zamanda Dünya Üniversiteler Sıralamasında (Times Higher Education Ranking) 127. sıradadır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

 

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Programme senior student Ece Özbirecikli is accepted from the Biomedical Sciences Department of Maastricht University in Netherlands, one of the most prestigious universities in the world ranking 127th according to the Times Higher Education. We congratulate her family, our teachers and wish her success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege


2022 TEKNOFEST TRABZON FİNALLERİNE KALAN PROJEMİZ

Dünyanın en büyük teknoloji yarışması, Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali 2022 de Gaziantep Kolej Vakfı Fen Lisesini temsilen bu sene de GKV Biyoplastik takımı olarak biz de varız. Takımımız danışman öğretmenimiz Şule Kozanoğlu, öğrencilerimiz Tolga Tiryaki ve Umut Kozanoğlu “Çöpten Biyoplastiğe” adli proje ile Türkiye'nin en büyük atık tesisinden olan, Avrupa Birliği destekli Mekanik Biyolojik Ayrıştırma tesisindeki organik evsel atıklardan, doğa dostu biyoplastik elde etmiştir.

Biyoteknoloji inavasyon lise fikir seviyesinde 640 projeden Trabzon finallerine çıkmaya hak kazanmıştır. Çok kapsamlı bu projeyle bizi temsil eden, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

#teknofest2022

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİ YKS 2022’DE BAŞARI GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinin 2022 YKS de elde ettikleri başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlar, emeği geçen tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

#YKS2022

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ EGE BÖLGESİ'NE SOSYAL VE KÜLTÜREL GEZİSİNDE

Gaziantep Kolej Vakfı Ortaokulu öğrencilerine yönelik 31.05.2022- 03.06.2022 tarihleri arasında, Ege Bölgesi’ne sosyal ve kültürel gezi planlanmıştır. Sabah saat 06.00’da GKV önünde toplanan öğrencilerimiz, İzmir’e doğru hareket ettiler. Gezimizin ilk durağı İzmir’in Şirince ilçesi, Meryem Ana Evi ve Efes Antik Kenti idi. İkinci gün tekne turu ile Didim koylarını gezen öğrencilerimiz, burada denize girme imkanı buldular. Üçüncü günümüzde Denizli/Pamukkale’yi ziyaret eden ve travertenlerden Hierapolis Antik Tiyatrosu’na olan gezilerini tamamlayan öğrencilerimiz gezinin son gününü İzmir Panoramik Müzesi’nde geçirdiler. Öğrencilerimiz, rehberler eşliğinde ziyaret edilen yerlerin tarihini ve coğrafi özelliklerini öğrenirken doğanın ve tarihin eşsiz dokusunu doyasıya deneyimlediler ve aynı zamanda da eğlenceli vakit geçirerek gezimizi tamamladılar.

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#gaziantepcollegefoundation


IB ÖĞRENCİMİZ BAŞAK ÖNGEN İKİNCİ KABULÜNÜ DE HOLLANDA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİNDEN ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Başak Öngen ikinci kabulünü de Hollanda’daki Radboud University Department of Art & Culture Studies bölümünden almıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Programme senior student Başak Öngen is accepted from the department of Art & Culture Studies at Radboud University, one of the most prestigious universities in Netherlands. We congratulate her family, our teachers and wish her success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege


GKV ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİMİZ ESKRİM YILDIZ ERKEK GRUBUNDA İL BİRİNCİSİ OLDU

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencimiz Muhammet Ömer Demirat Okul Sporları Eskrim (epe) Yıldız Erkekler grubunda il birincisi olmuştur. Türkiye finallerine gitmeye hak kazanan öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

#sporbaşarımız

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL İLKOKULU BARIŞ KÖŞESİ PROJEMİZ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu olarak, öğrencilerimizin kendilerini ve duygularını problem yaşadıkları kişilere doğru şekilde ifade edebilmelerini ve böylece var olan problemi çözebilmelerini sağlamak amacıyla Barış Köşesi Projemiz çalışmalarına devam etmektedir.

Barış Köşesi, iletişimde yaşanan çatışmaları çözmektir. Okuldaki arkadaş grupları arasındaki anlaşmazlıkları, zarar verme davranışlarını ve iletişim sorunlarını akran öğrenmesi yolu ile en aza indirmektir.

Bu kapsamda görevlerini tamamlayan barış elçilerimize İlkokul Müdürümüz Sayın Talya Serenada ONAN belgelerini takdim etti. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL OKULLARINDA IB ULUSLARARASI BAKALORYA PROGRAM İÇERİĞİ İLE İLGİLİ SEMİNER VERİLDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde Cemil Alevli Kolejinde başarıyla yürüttüğümüz Bölgemizin ilk ve tek Uluslararası Bakalorya Diploma Programı'na (IBDP), 2022- 2023 eğitim öğretim yılından itibaren Uluslararası Bakalorya Orta Yıllar Programı (IB MYP) ve Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı'nı (IB PYP) da ekleyerek daha da güçleniyoruz. Okullarımız bünyesinde Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Başaran tarafından tüm idareci ve öğretmenlerin katılımıyla IB Uluslararası Bakalorya Program içeriği ile ilgili seminer verildi. Seminerin içeriğini; IB Felsefesi ve Bütüncül Eğitim, IB ve STEM Eğitimi İlişkisi, IB Süreç Okulu (Continuum School) temaları oluşturdu.

#uluslararasıbakalorya

#dp(diplomaprogramı)

#myp(ortayıllarprogramı)

#pyp(ilkyıllarprogramı)

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ORTAOKULU ÇOCUK OLİMPİYATLARINI 6.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE YENİDEN GERÇEKLEŞTİRDİK

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu olarak Erikçe Macera parkında Çocuk Olimpiyatlarını 6.sınıf öğrencilerimizle yeniden gerçekleştirdik. Doğal yaşama uyum becerilerinin önemini fark eden ve kamp deneyiminin tadını doyasıya çıkaran öğrencilerimiz, onlara rehberlik eden öğretmenlerimiz ile birlikte keyifli zaman geçirdiler. Öğrencilerimiz katıldıkları spor etkinlikleri sonrasında, kamp ateşinin etrafında konser dinletisine katıldılar. Kareoke performansları ve eğlenceli dans figürleri eşliğinde bir arada vakit geçiren öğrencilerimiz, gece çorbası eşliğinde geceyi sonlandırıp dinlenmek üzerine çadırlarına geçtiler.

Karnelerini aldıktan sonra kendilerini kamp eğlencesi ile ödüllendiren öğrencilerimize keyifli tatiller dileriz.

#çocukolimpiyatları

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL İLKOKULU 4.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN PERFORMANSLARINDAN OLUŞAN 'DANSIN RENKLERİ' GÖSTERİSİ GERÇEKLEŞTRİLDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin performanslarından oluşan “Dansın Renkleri” gösterisi “7 Bölge, 7 Renk” temasıyla 15 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 20.00’de Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tarihimizi ve değerlerimizi yaşatmayı, Anadolu’nun renklerini gelecek nesillere aktarmayı hedefleyen Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Türk halk kültürünün zengin motiflerinin sergilendiği bu eşsiz gösteriye 7. kez ev sahipliği yaptı. Öğrencilerimiz farklı yörelerin geniş bir yelpazeye yayılan kültürel zenginliğini sahneye taşırken muhteşem performanslarıyla ayakta alkışlandı. Gösterinin hazırlanması için büyük emek harcayan geleneksel ve modern dans öğretmenlerimiz Tülay Kıratlı ve Ayşe Güner’e, sınıf ve branş öğretmenlerimize, personelimize ve halk geleneğimizin en güzel örneklerini başarıyla sunan sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

#dansınrenkleri

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ KODU HUBCUP'22 OYUN GELİŞTİRME TURNUVASIN’DA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

EducatHub tarafından düzenlenen "Kodu HUBCUP'22 Oyun Geliştirme Turnuvası'nda" Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerimiz ilkokul kategorisinde "Yükselen Yıldızları Ödülünü" alarak TÜRKİYE 2.si olmuştur. Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Fatoş Hanedan'ın mentörlüğünde "Kodu Game LAB" programında "Virüslerle Yaşam" temalı, 3 boyutlu oyunlarını tasarlayan ve kodlayan öğrencilerimiz tüm aşamaları başarıyla tamamlayıp "Yükselen Yıldızlar Ödülünü" almaya hak kazanmıştır.

Yarışmada üstün başarı elde eden 4. sınıf öğrencilerimiz Mete Poyraz ÜLGEN, Efe AYHAN, Emir ÇELİKASLAN'ı ve oyunun tüm test aşamasında arkadaşlarına destek olan Salem KILACH'ı, emeği geçen öğretmenimiz Fatoş HANEDAN'ı tebrik eder, başarılarının devamı dileriz.

#KoduGameLab

#KoduGame

#EducatHub

#oyungelistirme

#3Doyungelistirme

#onlineturnuva

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ BİLGİLERİNİ YARIŞTIRDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıflar seviyesinde farklı sınıflardan öğrencilerden oluşturulan takımların yarıştığı Bilgi Yarışması'nda öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de bilgilerini konuşturdular. Yarışan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#yarışması

#quizshow

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARINDA KARNE COŞKUSU

2021-2022 eğitim öğretim yılının son gününde GKV Özel Anaokulu, GKV Özel İlkokulu, GKV Özel Ortaokulu, GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Anadolu Lisesi ve GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) öğrencilerimiz karnelerini alırken bir üst sınıfa geçmenin mutluluğunu yaşadılar.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

#GKV1963

#GKVdeKarneGünü

#KarneGünü

#GKVÖzelAnaokulu

#GKVÖzelİlkokulu

#GKVÖzelOrtaokulu

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL OKULLARI GÖRSEL SANATLAR ZÜMRESİNİN YIL SONU SERGİSİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümresinin yıl sonu sergisi tüm sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergide tüm bölümlerden öğrenci çalışmalarına yer verildi. Öğrencilerimizi kutlar, sanat hayatlarında başarılar dileriz.

#GKVSanat

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİ ÖĞRENCİLERİMİZİN ATLETİZM BAŞARISI

12 Haziran 2022 Karadağ'ın Bar kentinde düzenlenen Atletizm U18 Balkan Şampiyonasında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencilerimiz Hatice Kılıç, 3000m kategorisinde Balkan Şampiyonu, Neslihan Toktaş, 400m kategorisinde Balkan 4. sü olarak Avrupa ve Dünya Şampiyonasına gitmeye hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

#sporbaşarımız

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ORTAOKULU MUHTEŞEM BİR BALOYLA MEZUN ÖĞRENCİERİNE VEDA ETTİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu gurur, hüzün ve coşkunun kucaklaştığı muhteşem bir baloyla 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezunu öğrencilerine veda etti. 13 Haziran Salı akşamı Teymur Continental Otelde düzenlenen gece mezun öğrencilerin vals gösteriyle başladı. Öğrencilerimizin hazırladığı kısa filmler, mezun öğrenciler adına yapılan veda konuşmasının ardından müzik ve danslarla mezuniyet balosu devam etti. GKV Özel Ortaokulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, Ortaokul Müdürü Seçil Güldemet ve mezun öğrencilerin pasta kesmesinin ardından mezun öğrencilerimiz muhteşem bir eğlence ile GKV Özel Liselerine uğurlandı.

#mezuniyet2022

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULUNDA BİLİM, KÜLTÜR VE SANAT ŞENLİKLERİ COŞKUYLA BAŞLADI

Bilim şenliğimizde konuklarımız tüm gün boyunca ziyaret ettikleri istasyonlarda deney düzenekleri ve uygulamalar eşliğinde bilimsel olguları gözleme olanağı buldu. Deneyler, çeşitli sergiler, ayrıntılı görsel sunumlar, TÜBİTAK ve TEKNOFEST projelerinin sunumu, öğrencilerimizin kendi yazdığı hikayelerin sergisi, matematik ve geometriyi kavrama becerisini artıran kağıt katlama sanatı origami, büyük ilgi gördü.

5.sınıflar arasında gerçekleştirilen bilgi yarışması, drama gösterileri, canlı müzik performansları ile devam eden bilim, kültür ve sanat şenliğimizde öğrencilerimiz akıl ve zeka oyunları oynayıp görsel sanatlar atölyesinde çeşitli görselleri boyayarak keyifli vakit geçirdi.

Öğrencilerimiz, yoğun geçen eğitim öğretim yılının yorgunluğunu DJ eşliğinde karaoke yaparak üzerlerinden attılar.

#bilimkültürsanatetkinliği

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


ÇOCUK OLİMPİYATLARI ŞENLİĞİ TAMAMLANDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 3. sınıf öğrencileri 13.06.2022-14.06.2022 tarihlerinde gerçekleştirilen Çocuk Olimpiyatları Şenliği’ni başarıyla tamamladılar. Öğrencilerimiz olimpiyatlara katılım sertifikalarını törenle danışman öğretmenlerinden teslim alarak mutlu bir şekilde Olimpiyat Köyünden ayrıldılar.

#çocukolimpiyatları

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİ MEZUNİYET TÖRENİNİ BÜYÜK BİR HEYECAN VE COŞKUYLA KUTLADI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 12. sınıf öğrencileri için Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde kutlanan mezuniyet töreni Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Seyhan Fesli, GKV Mütevelli Kurulu Üyesi Sayın Aysel Tokatlı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet Tiryaki, idareciler, öğretmenler ve çok sayıda veli katılımı ile gerçekleştirildi. 12. sınıf öğrencilerinin bireysel performanslarıyla başlayan geceye sanatın ışığı yansıdı. Mütevelli ve Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Sayın Nüket Ersoy’un mesajının okunmasının ardından Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Müdürü Sayın Engin Biba açılış konuşmasını yaptı.

Sayın Engin Biba “58 yıllık köklü geçmişe sahip Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde sizleri 21.yüzyıl becerilerine sahip bireyler olarak yetiştirmek için var gücümüzle çalıştık. Aldığınız üst düzey ve fark yaratan eğitimle yükseköğrenime ve hayata hazırsınız. Ulu Önder Atatürk’ün bize gösterdiği yoldan azimle ve tutkuyla çalışarak yürümeye devam edin. Sizin başarılarınızı gördükçe bugün olduğu gibi gururlanacağımıza eminim. Sizleri candan kucaklıyorum ve kutluyorum” dedi.

Öz güven sahibi ve sosyal becerileri gelişmiş bireyler olarak birçok başarıya imza atan öğrencilerimize ulusal ve uluslararası yarışmalardaki başarılarından dolayı ödülleri ve plaketleri takdim edildi. Kıymetli katkılarıyla güçlü eğitim kadrosundan emekliye ayrılan öğretmenimize de plaketi sunuldu. 13 yıllık eğitim ve öğretim hayatını tamamlayarak GKV ailesinden mezun olan öğrencilerimiz bu unutulmaz gecede onur ve gururla keplerini atarak yükseköğrenime geçecek olmanın heyecanını yaşadılar. GKV ailesi olarak tüm öğrencilerimizi kutlar, başarı dolu aydınlık yarınlar dileriz.

#GKV1963

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİ İLKOKULA GURURLA UĞURLADIK

2021-2022 eğitim-öğretim yılı ilköğretim hazırlık sınıfı öğrencileri için Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde düzenlenen diploma töreni büyük ilgi gördü.

Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Fesli, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt, idareci, öğretmen ve velilerin yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen törende coşku ve duygu dolu anlar yaşandı.

Müzik dinletisi ve dans gösterisi ile başlayan gecede Mütevelli Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Nükhet Ersoy'un mesajının okunmasının ardından Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt açılış konuşmasını yaptı. Sayın Bozkurt, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Küçük hanımlar, küçük beyler sizler hepiniz geleceğin bir gülü yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” özdeyişi yolunuzu aydınlatan ışık olsun dedi. Öğrencilerimize mezuniyet belgeleri öğretmenleri tarafından takdim edildi.

2021- 2022 eğitim -öğretim yılını güzel anılarla tamamlayarak ilkokula adım atacak GKV Özel Anaokulu öğrencilerimizi kutlarız.

Sevgili öğrencilerimiz, GKV ışığının yolunuzu ömür boyu aydınlatmasını dileriz.

#GKV1963

#GKVÖzelAnaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


OKULLAR ARASI PALETLİ YÜZME TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞARILARIMIZ

28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Elazığ İlinde düzenlenen 10 İl genelinde 165 Okul ve 265 Sporcunun katıldığı “Okullar arası Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonası” turnuvasında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerimizden Derin ÖZÖNEL; 50 mt Su Üstü Türkiye  4.sü, 100 mt de Türkiye 6.sı, 200 mt de Türkiye 6.sı olmuştur. Ata ÇELİKKALKAN;  100 mt Çift Paletli Türkiye 15. si, 50 mt de Türkiye 15. si  olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#sporbaşarımız

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL İLKOKULU 4.SINIF ÖĞRENCİLERİ 3 BOYUTLU 'E-İKLİM' OYUNU LANSMANINA KATILDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk kez çocukların ve gençlerin dijital teknolojiyi kullanarak iklim değişikliğiyle mücadelede yeni çözüm önerileri geliştirmesi için oluşturulan 3 boyutlu “E-İklim” oyunu lansmanına katıldı.

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


IB ÖĞRENCİMİZ CEREN ANNAÇ AMERİKA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Ceren Annaç Amerika’nın en iyi üniversitelerinden biri olan Long Island University Biology bölümünden burslu kabul almıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

 

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Programme senior student Ceren Annaç has been accepted with a scholarship from the Biology Department of Long Island University, one of the most prestigious universities in the USA. We congratulate her family, our teachers and wish her success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege


GKV ÖZEL ORTAOKULU’NDA GELENEKSELLEŞEN "MÜNAZARA TURNUVASI"NDA FİNAL HEYECANI YAŞANDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu’nda gelenekselleşen ve Türkçe zümresi tarafından düzenlenen "Münazara Turnuvası"nda final heyecanı yaşandı. Münazara finali 30.05.2022 tarihinde 7/A ve 7/D sınıfları arasında gerçekleştirildi. Turnuvada okuma alışkanlığının kazanılması konusuna dikkat çekilerek öğrencilerde farkındalık oluşturmak amaçlandı. Öğrencilerimizin bilişsel becerilerini ve öz güvenlerini geliştiren bu münazarada 7/A sınıfını temsil eden öğrencilerimiz Zeynep Ada Yurtyapan, Defne Teymur, Belinay Yıldırım, Egehan Özkeleş; 7/D sınıfını temsil eden öğrencilerimiz Efecan Kesmezoğlu, Beril Yıldırır, Ada Binici ve Zümranur Osanmaz düşüncelerini dile getirmek amacıyla karşı karşıya geldi. Münazarayı "Okuma alışkanlığı ailede kazanılır." tezini savunarak kazanan 7/A sınıfı öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Gaziantep Kolej Vakfı olarak düşüncelerini özgürce dile getirebilen, saygı çerçevesinde tartışabilen, problem çözme yeteneği gelişmiş bireyler yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

#münazaraturnuvası

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİNİN ATLETİZMDE TÜRKİYE BAŞARISI

21-22 Mayıs tarihlerinde Kayseri İlinde düzenlenen Lise Genç Kız A Kategorisinde Okullar Arası Atletizm Türkiye Final müsabakasında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencilerimizden Milli Sporcumuz Hatice Kılıç 1500m branşında Türkiye 1.si, Neslihan Toktaş 400m branşında Türkiye 2.si olmuştur. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

#sporbaşarımız

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL İLKOKULU KAPADOKYA GEZİSİNDE

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 21-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında 3. sınıf öğrencilerimiz, velilerimiz ve sınıf öğretmenlerinin katılımıyla tarih, kültür ve sanat dolu Kapadokya gezisi gerçekleştirildi. Gezi programı bölgenin oluşumu ve tarihi hakkında bilgi edinebilecekleri ve eşsiz bir seyir deneyimi yaşayacakları Devrent ve Paşa Bağ vadileri ile başladı. Göreme Açık Hava Müzesi’nde Kızlar ve Erkekler Manastırı, Aziz Basileus Kilisesi, Elmalı Kilise, Aziz Barbara Kilisesi ve Tokalı Kilisesi gezilerek hem erken Hristiyanlık dönemi hakkında bilgi sahibi olundu hem de kaya oluşumlarının içerisinde kurulan yerleşim yerleri görüldü. Göreme Müzesi'nin ardından Kızılırmak üzerindeki Sallanan Köprü’de yürüyüş yapıldı. Avanos’ta Çanak Atölyesi gezildi ve Uç Hisar’da Güvercinlik Vadisi ziyaret edildi. Gezinin son bölümünde Kapadokya’nın en geniş ve en çok nüfusu barındıran yer altı şehirlerinden Kaymaklı gezilerek 2 günlük keyifli turumuz tamamlandı.

#kapadokya

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKVMUN’22 MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KONFERANSI

20-22 Mayıs tarihleri arasında GKV Cemil Alevli IB öğrencileri tarafından organize edilen GKVMUN’22 (GKV Model Birleşmiş Milletler) konferansı 22 danışman öğretmen ve şehir dışından gelen öğrencilerle birlikte 200 den fazla öğrencinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Konferansın açılış seramonisi Teymur Continental Otelde gala yemeği ile başladı. Daha sonra iki gün boyunca devam eden komitelere katılan delegeler kendi ülkelerini temsil etme fırsatı yakaladılar. İkinci günün sonunda yapılan kapanış seramonisi ile komitelerde üstün başarı gösteren delegelere ödülleri takdim edildi.

Diplomatik prosedürlerin uygulandığı bu konferans sayesinde öğrenciler hedef dil İngilizceyi pratik yapma fırsatı bulmalarının yanında güzel dostluklar kurarak arkadaşlık duygularını geliştirdiler. Bu başarılı organizasyonda emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutlarız.

#GKVMUN22

#GKVCemilAlevliKoleji

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL İLKOKULU 3. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI 'LEGO TEKNOLOJİK ARAÇLAR' İSİMLİ SERGİSİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı "LEGO TEKNOLOJİK ARAÇLAR" isimli sergi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftasında lego robotik sevenlerin beğenisine sunuldu. Lego Robotik Kodlama eğitimi çocuklara matematik, bilim, fen, problem çözme, takım çalışması, proje bazlı düşünme, yaratıcı sanatlar ve daha pek çok alanda beceri kazandırıyor. Makinelerin ve araçların çalışma mantığını kavramasına yardımcı olur. Öğrencilerimiz her şeyden önce algoritmik ve tasarım odaklı düşünebilmeyi keşfediyor. Birbirinden güzel Lego robot tasarımlarıyla sergiye katılan öğrencilerimizi kutlarız.

#legoteknolojikaraçlar

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖĞRENCİLERİNDEN COŞKULU MAY-FEST

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Okul Meclisi başkanlarının organizasyonları ile coşku, neşe ve eğlence içinde kutlandı. GKV de düzenlenen şenlik kapsamında öğrencilerimiz iki gün boyunca farklı etkinlikler yaptılar. Voleybol, basketbol, futbol, masa tenisi gibi turnuvalar ile başlayan etkinlikler, resim atölyeleri, öğrencilerin müzik performansları ile devam etti. Okul Müzik Grubu Pandora’nın konseri ile başlayan gece DJ ve farklı müzik grupları ile şenlendi. Resmi tören sonrası okul bahçesinde bando eşliğinde kortej yürüyüşü yapan GKV öğrencileri Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği bayramda sanata, spora ve bilime verdikleri önemi bir kez daha gösterdiler.

#19Mayıs1919

#AtatürküAnmaGençlikveSporBayramı

#GKVde19Mayıs

#GKVÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL İKOKULU KODU HUBCUP’22 TURNUVASINDA TÜRKİYE 2.Sİ OLDU

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimizden oluşan Corona Savunmacıları takımı EducatHUB & Florya Koleji iş birliğinde düzenlenen Kodu HUBCup22 turnuvasında ilkokul kategorisinde Türkiye 2.si olarak Yükselen Yıldızlar ödülünü almaya hak kazanmıştır.

BÕTE öğretmenimiz Fatoş Hanedan'ín rehberliğinde #EducatHUB müfredatıyla “Virüslerle Yaşam” konusunda Kodu Game LAB ile kodlayarak oyunlarını tasarlayan öğrencilerimiz tüm aşamaları başarıyla tamamlayıp ödüle hak kazandı. Katılan, öğrenen, üreten tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenimizi kutlarız.

#KoduGameLab

#KoduGame

#educathub

#oyungeliştirme

#onlineturnuva

#hubcup

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARINDA 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 103. yıl dönümü, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri tarafından hazırlanan resmi törene, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet TİRYAKİ, Okul Müdürleri, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Engin Biba “19 Mayıs 1919′da Samsun’dan yakılan özgürlük ateşi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla birlikte kısa sürede dalga dalga tüm yurda yayılmıştır. Bugünkü mevcudiyetimizi ve özgürlüğümüzü o günlere borçluyuz. Sevgili gençler, binlerce şehit vererek sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğunuzdur.” dedi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencilerinin hazırlamış olduğu tören, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışını anlatan video, GKV Özel Liseleri Sporcularının Atatürk Özdeyişlerini söylediği video gösterisi, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili şiir ve anılarının okunması, Gençliğe Hitabenin okunması, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Gençlerin Cevabının Okunması ve Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Cumhuriyet Gençliği Oratoryosu ve GKV okul korosunun seslendirdiği marşlar ile sona erdi.

#19Mayıs1919

#AtatürküAnmaGençlikveSporBayramı

#GKVde19Mayıs

#GKVÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL İLKOKULU ANKARA GEZİSİNDE

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu geleneksel Ankara gezisi 13-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında 4. sınıf öğrencilerimiz, velilerimiz ve sınıf öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Gezinin programının ilk durağı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgâhı olan Anıtkabir’di. Aslanlı Yol'dan yürüyüp Gazi Mustafa Kemal Atatürk mozolesini ziyaret eden öğrencilerimiz; Çanakkale, Sakarya, Büyük Taarruz, Başkomutanlık Muharebeleri ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıllarını çarpıcı bir biçimde sunan Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi'ni de gezdiler. Müzenin ardından bir sonraki durak, Ankara’nın en eski evlerinden biri olan 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 48 yılını geçirdiği Pembe Köşk oldu. Pembe Köşk’te İsmet İnönü'nün kızı Özden Toker'le sohbet eden öğrencilerimiz güzel anlar yaşadı. Yeni TBMM, devamında da 1. ve 2. meclislerin gezilmesiyle gezinin birinci günü tamamlanmış oldu. Gezinin 2. günüde sırasıyla Rahmi Koç Müzesi, Anadolu Medeniyetler Müzesi ve Ankara Kalesi’ne gidildi. Tarih, kültür, doğa ve sanat dolu keyifli tur tamamlandıktan sonra uçak ile Gaziantep’e dönüş yolculuğu başladı.

#AnıtKabir

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


9.GELENEKSEL BASKETBOL GENÇLİK KUPASI TURNUVASINDA OKULUMUZ LİSE GENÇ ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ YENİLGİSİZ İL ŞAMPİYONU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şehitkâmil Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortak organize edilen liseler arası 9. Geleneksel Basketbol Gençlik Kupası Turnuvasında okulumuz Lise Genç Erkek Basketbol Takımımız yenilgisiz İl şampiyonu olmuştur. Turnuvada emeği geçen Antrenör ve öğrencilerimizi kutlarız.

#19Mayıs #AtatürküAnmaGençlikveSporBayramı

#sporbaşarımız

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ORTAOKULU 5.SINIF ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN ‘ALİCE HARİKALAR DİYARINDA’ ADLI İNGİLİZCE MÜZİKALİ SERGİLENDİ

“Sayfadan sahneye”

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan "Alice Harikalar Diyarında” adlı İngilizce müzikali sergilendi. 45 kişilik dev bir oyuncu ve dansçı kadrosu ile hazırlanan bu müzikal izleyenleri büyüledi. Yönetmenliğini İngilizce Öğretmeni Didem Özahi ve Drama Öğretmeni Ayşe Sevil Kılıç, koreografisini İngilizce Öğretmeni Derya Gündüz ve Francky Razanadahy, dekorlarını Görsel Sanatlar Öğretmenleri Hayal Bazoğlu, Şeyma Aslantaş ve Emine Korkmaz yaptı.

#gkvingilizcemüzikal

#gkvdrama

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

 

“From the page to the stage”

Prepared by Gaziantep College Foundation Private Secondary School students and teachers, “Alice in Wonderland” musical show was staged successfully. 45 students got involved as actors and dancers. Our English teacher, Didem Özahi and Drama teacher, Ayşe Sevil Kılıç directed the play. Derya Gündüz and Francky Razanadahy conducted the dance program of the musical. Hayal Bazoğlu, Şeyma Aslantaş and Emine Korkmaz made the decoration of the stage.

#gkvenglishmusical

#gkvdrama

#gkvsecondaryschool


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİ 59.YIL MEZUNLARINA UNUTULMAZ BİR BALO DÜZENLEDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 59.yıl mezunlarına unutulmaz bir balo düzenledi. Öğrencilerimizin aileleriyle birlikte katıldığı mezuniyet balosunda coşku ve duygusal anlar birlikte yaşandı. Mezunlarımızın isimlerinin tek tek okunarak salona girişleri ve danslarıyla başlayan muhteşem gece, GKV Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet Tiryaki'nin eğitim ve öğretim faaliyetlerindeki başarılarından dolayı GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba, Akademik Müdür Yardımcısı Özge Ataker, İdari Müdür Yardımcısı Ali Dirgen, 12. Sınıflardan Sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Öngen, IB Koordinatörü Ali Pamuk ve 12. Sınıflardan Sorumlu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Duygu Yıldız’a çiçek takdimlerinden sonra öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizin eğlence dolu keyifli bir gece geçirmesiyle tamamlandı. GKV çatısında 12 yıl boyunca eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden öğrencilerimizi 21. yy. becerileriyle donanmış, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sorgulama ve araştırma becerileri gelişmiş bireyler olarak mezun etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyor ve tüm mezunlarımıza başarı ve mutluluklar diliyoruz

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL LİSELERİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SERVİSİ TARAFINDAN 12. Sİ DÜZENLENEN ‘KARİYER GÜNLERİ’ NİN İLK GÜNÜNDE

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi tarafından 12. si düzenlenen “Kariyer Günleri” nin ilk gününde Prof. Dr. Semih Bilgen, mühendislik alanının günümüzdeki durumu ve gelecekte nasıl şekilleneceği; bölümler arasındaki ilişkiler ve mühendis olmak isteyenlerin sahip olması gereken özellikler hakkında bilgiler verdi. Ardından “Uzay ve Havacılık” bölümünden Öğt. Üyesi Ünal Hayta havacılık alanının ilk oluşum zamanlarından günümüze kadar yaşanan gelişmeleri uzaya gönderilen drone görüntülerini göstererek açıkladı.

Kariyer günlerinin ikinci günü sağlık alanında GKV mezunları ile devam etti. Psk. Dr. Mehmet Karadağ, Diş Hekimi Sait Can Kılıç, Moleküler Biyoloji ve Genetik Uzmanı Yağmur Özkeleş, Eczacı Yağmur Güler ve Esra Balık meslek gruplarındaki değişimler, mesleklerin gelecekleri, üniversite seçimleri ile ilgili bilgi verdiler.

Kariyer günlerinin üçüncü gününde sosyal bilimler alanında, “Hukuk” bölümüyle ilgili GKV mezunumuz Kadir Türkmen ve Arş. Gör. Halil Mert Özel; “Psikoloji” bölümüyle ilgili Dr. Öğrt. Üyesi Bahar Tanyaş mesleki deneyimlerini bizlerle paylaştılar.

#kariyergünleri

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL İLKOKULU 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ ÇOCUK OLİMPİYATLARI ŞENLİĞİ’Nİ BAŞARIYLA TAMAMLADILAR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencileri “Çocuk Olimpiyatları Şenliği”nin ikinci gününe doğa yürüyüşü ve sabah sporu ile başladılar. Öğrencilerimiz, kahvaltının ardından olimpiyat parkuruna geçerek oyunlara devam ettiler. Öğrencilerimiz, olimpiyatlara katılım sertifikalarını törenle danışman öğretmenlerinden teslim alarak mutlu bir şekilde Olimpiyat Köyünden ayrıldılar.

#olimpiyat

#olimpiyatköyü

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİMİZ BEREN KALYONCU SATRANÇ ŞAMPİYONASINDA AVRUPA İKİNCİSİ OLDU

Yunanistan’ın Rodos Adasında 20-30 Nisan2022 tarihleri arasında düzenlenen 2022 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasına Avrupa’nın 23 farklı ülkesinden 195 sporcu katılmıştır. Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında 11 yaş kızlar kategorisinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencimiz Beren Kalyoncu Avrupa ikincisi olmuştur. Ayrıca öğrencimiz 23 ülkeden katılım sağlanan turnuvada takım halinde 1. olan milli takımımızda yer alarak bir altın madalya daha kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#satranç

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


ZEKA OYUNLARI ŞAMPİYONASINDA GKV ÖZEL İLKOKULU 3.SINIFLAR VE ORTAOKULU 6. SINIFLAR DÜZEYİNDE BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU

Türk Zeka Vakfının düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası Bölge Finalleri’nde Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu, 3. sınıflar düzeyinde; Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu ise 6. sınıflar düzeyinde Bölge Birinciliği elde etmiştir. Derece alan öğrencilerimiz 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü Türkiye Finalleri Sınavı’na katılmaya hak kazanmıştır. Yarışmaya katılarak derece elde eden öğrencilerimizi ve okullarımızı kutlar, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

#zekaoyunları

#GKVÖzelİlkokulu

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


ÖĞRENCİMİZ NAZ DURAKOĞLUGİL EN İYİ DELEGE ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Koleji 10. sınıf öğrencimiz Naz Durakoğlugil 25-27 Şubat tarihlerinde İzmir Atatürk Lisesi’nin ev sahipliği yaptığı TRAINIAL’22 isimli Model Birleşmiş Milletler konferansına katıldı. Türkiye’nin her yerinden gelen 200’den fazla öğrencinin katıldığı konferansta katılımcılar arasında başarılı performans göstererek “En İyi Delege” ödülüne layık görüldü. Öğrencimizi kutlar, emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

##GKVÖzelLiseleri

#GKVCemilAlevliKoleji

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL İLKOKULUNDA BU HAFTA 'ARKADAŞLIK' TEMASI İŞLENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerimizin bu haftaki teması “arkadaşlık”tı. Temayla ilgili sınıflarımızda rehberlik birimimizin hazırladığı sunumun eşliğinde arkadaşlıkla ilgili resimler yapıldı, şarkılar söylendi ve karşılıklı konuşmalar yapıldı. Ayrıca arkadaşlığın önemini vurgulayan kompozisyonlar yazıldı ve drama etkinliği yapıldı.

#arkadaşlık

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


2022 AVRUPA OKULLAR SANTRANÇ ŞAMPİYONASI’NIN ŞAMPİYONU TÜRKİYE OLDU

23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası bugün oynanan final maçları ile sona erdi. Yunanistan'da 32 sporcumuzun ülkemizi temsil ettiği şampiyonadan üstün başarı ile dönüyorlar.

Şampiyonada dereceye giren Gaziantep Kolej Vakfı Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencimiz

15 yaş kızlar kategorisinde Dila BALOĞLU Üçüncülük madalyası alarak bayrağımızı dalgalandırdı ve Rodos’ta bizi gururlandırdı. Başta öğrencimiz olmak üzere şampiyonada yarışan ve dereceye girerek yüreğimizi gururla kabartan bütün sporcularımızı yürekten tebrik ediyoruz.

#satranç

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


LİTVANYA’DA ERASMUS+ PROJE TOPLANTISINDA SON GÜN

25-29 Nisan tarihleri arasında planlanan ERASMUS+ Projesi Litvanya ajandası 5. ve son gününde STEAM ders gözlemleri yapıldı okulumuz öğretmenleri tarafından Biyoloji ve Fizik dersleri verildi.

Öğle yemeğinin ardından gerçekleştirilen sertifika töreninde Litvanya, Portekiz ve okulumuzun görevli öğretmen ve öğrencilerine Litvanya proje koordinatörü Ernesta Smalinske tarafından hediye ve sertifikalarının takdim edilmesinin ardından etkinlik programı sona erdi.

#gaziantepkolejvakfı

#avrupabirliği

#erasmus

#uluslararasiprojetoplantisi

 

LAST DAY IN ERASMUS+ PROJECT IN LIUTHANIA

Carried out in its due time, (25th - 29th of April) 5th and last day activities were completed with the Biology and Physics lessons given by the Turkish teachers. The agenda carried on with lunch and finalized by the closing session and Certificate ceronomy. All the Lithuanian, Portuguese and Turkish teams were given their gifts and certificates by the Lithuanian Project Coordinator.

#gaziantepcollegefoundation

#europeanunion

#erasmus

#internationalprojectmeeting


GKV ALMANCA MATERYAL SERGİMİZ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri, Almanca konuşma becerilerini geliştirmek, kelime bilgilerini arttırmak, öğrendiklerini pratik bilgiye dönüştürmek için Almanca konularının işlendiği yaratıcı materyal sergisi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizin hazırladığı her bir materyal diğer öğrenciler tarafından uygulanabilir nitelikteydi. 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz sergi boyunca Almanca konuşarak bilgi birbirlerine bilgi aktarımında bulundular.

#almanca

#almamcakonuşmabecerisi

#gaziantepkolejvakfı

#gkv

 

GKV DEUTSCHE MATERIALAUSSTELLUNG

Gaziantep College Foundation Private Secondary School Schüler der 5. Klasse veranstalteten eine Ausstellung mit kreativen Materialien zu deutschen Themen, um ihre Deutschkenntnisse zu verbessern, ihren Wortschatz zu erweitern und das Gelernte in praktisches Wissen umzuwandeln. Jedes von unseren Schülern vorbereitete Material war auf andere Schüler anwendbar. Unsere Schülerinnen und Schüler der 5. und 6. Klasse sprachen während der gesamten Ausstellung Deutsch und tauschten sich untereinander aus.

#Deutsch

#Deutsch sprechende fahigkeiten

#gaziantepcollegestiftung

#gkv


GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ LİSESİ IB ÖĞRENCİLERİNDEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA ZİYARETİ

GKV Özel Cemil Alevli Lisesi IB öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi Çocuk Servisi bölümündeki çocuklara moral ziyareti düzenlediler ve çocukların bayramlarını kutladılar. Bayram kutlamasında çocuklarla birlikte yüz boyama etkinliği, oyun etkinlikleri, tiyatro ve skeç etkinlikleri düzenleyen öğrencilerimiz çocuklarla birlikte çok iyi vakit geçirerek günün anlam ve önemine birlikte değindiler.

#GKVÖzelCemilAlevliLisesi

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ ABD ULUSAL HAVACILIK VE UZAY DAİRESİ (NASA) UZAY SERGİSİNDE

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5,6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Uzay Sergisini, Fen Bilimleri zümresi tarafından yapılan organizasyonla ziyaret etti.

Öğrencilerimiz bu sergide gerçek Ay taşına dokunma fırsatı yakalarken uzay roketlerinin kopyalarını ve tam boyutlu uzay aracı modellerini, Satürn V roketinin 10 metre uzunluğundaki modelini, uzaya giden astronotlar tarafından bizzat giyilen kıyafetlerini, astronot menüleri ve görevde kullanılan ekipmanları ile Apollo kapsülünü, Sputnik 1 uydusunun ve Uluslararası Uzay İstasyonunun (ISS) modellerini uzman eğitmenlerden dinleyerek, ''Güneş Sistemi ve Ötesi'' ünite kazanımlarında öğrendikleri ve üst sınıflarda öğrenecekleri konu ve kazanımlarını pekiştirdiler.

Sergi sonrası VR Ünitelerde; Uzay Mekiği, Çok eksenli dönüş, F18 pilot similatörü, Space walk, uzayda yolculuk ve Mars macerasını deneyimleyerek vizyonlarını genişletirken çok eğlenceli anlar yaşadılar.

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL LİSELERİ ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ‘LİSE ÖĞRENCİSİNDE OLUMLU TUTUM VE DAVRANIŞ GELİŞTİRME’ KONULU PSİKO-EĞİTİM ÇALIŞMASI DÜZENLENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Psikolojik Danışma ve Rehberlik Biriminin işbirliği ile Gaziantep Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İbrahim Tanrıkulu tarafından 9 ve 10. sınıf öğrencilerimize yönelik "Lise öğrencisinde olumlu tutum ve davranış geliştirme" konulu psiko-eğitim çalışması düzenlenmiştir. Toplamda 11 gruptan oluşan çalışmanın 2. oturumları 25-29 Nisan tarihlerinde tamamlanmıştır. 9. sınıflar Rehber Öğretmenimiz Zehra Doğan, 10. sınıflar Rehber Öğretmenimiz Bilge Kılıç ile Doç. Dr. İbrahim Tanrıkulu birlikte her sınıfta etkinlikler yaparak öğrencilerdeki farkındalık düzeylerini arttırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirmiştir. Psiko-eğitim çalışması soru cevap bölümü ile sonlandırılmıştır.

#rehberlik

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ MODERN PENTATLON YARIŞMALARINDA ÜSTÜN BİR PERFORMANS GÖSTEREREK DERECE ELDE ETTİ

Gaziantep Gençlik Spor Müdürlüğü ve Okul Sporları tarafından düzenlenen 2021-2022 eğitim öğretim yılı okullararası Modern Pentatlon Yarışmalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerimiz üstün bir performans göstererek derece elde etmişlerdir.

Minik A Kızlar Kategorisinde Zeynep Kepkep İl 2.si, Eslem Nil Demir İl 3. sü, Mira Asal İl 4. sü,

Minik B Kızlar Kategorisinde Ada Çelikkalkan İl 2. si, Işıl Özsert İl 3. sü,

Minik A Erkek Kategorisinde Mustafa Humanızlı İl 1. si Rüzgar Bejan Daşcan İl 2. si, Çağan Onur Neyal İl 4. sü,

Minik B Erkek Kategorisinde Eren Kavsara İl 2. si olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#GKVSpor

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


ERASMUS+STEAM PROJESİ 4.GÜN ETKİNLİKLERİ STEM BİLİM MERKEZİ VE VGTU ÜNİVERSİTESİNDE TAMAMLANDI

Öğrenci Hareketliliği programına katılan öğrencilerimiz VGTU Mühendislik ve Teknik Üniversitede verilen derslere katılarak gözlem yaptılar. Dersler sonunda yapılan değerlendirme testlerinde ise başarılı performanslarından dolayı ödüllendirildiler.

Öğretmen hareketliliği sürecinde ise öğretmenlerimiz PANEVEZIO STEAM Merkezine giderek düzenlenen Biyoloji, Kimya, Fizik, Robotik ve Biyokimya alanlarında yapılan çalışmaları gözlemleyerek bilgi edindiler, yapılan aktivitelerle katılım sağlayarak 4.gün programını tamamladılar.

#steamproje

#erasmus

#erasmushareketliliği

#proje

 

ERASMUS+ STEAM PROJECT DAY 4 ACTIVITIES HAVE COMPLETED IN PANEVEZIO MINTIES STEAM CENTER & VGTU UNIVERSITY

Today our students have participated and observed the lectures given at Engineering and Technical University. They were rewarded because of their successful participation.

Our teachers have visited one of the STEAM Facility Center in PANEVEZYS and were informed about the studies carried out by the center upon the disciplines of Biology, Chemistry, Physics, Robotics and Biochemistry.

#steamerasmus

#project

#erasmusstudent

#projectmobility


GKV ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ MODERN PENTATLON YARIŞMALARINDA ÜSTÜN BİR PERFORMANS GÖSTEREREK DERECE ELDE ETTİ

26 Nisan da Okul Sporları tarafından düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Okullar arası Modern Pentatlon İl yarışmasında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerimiz katılmış olduğu kategorilerde üstün performans göstermişlerdir.

Yıldız Kızlar Kategorisinde, Derin ÖZÖNEL İl 1. si, Ceren BATUŞ İl 2.si, Nilay ŞİMŞEK İl 3.sü,

Küçük Erkekler Kategorisinde Umut YOZGAT İl 1.si, Erol Kaan DEMİR İl 3. sü olmuştur.

28-29 Mayıs tarihleri arasında Sakarya İlinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında öğrencilerimiz İlimizi ve Okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#GKVSpor

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


PROJE TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Bugün öğrencilerimiz dahil oldukları hareketlilik kapsamında Litvanya’nın ikinci büyük şehri olan Kaunas’a düzenlen bir gezi programına katıldılar. Gezi süresince Litvanya’nın tarihi ve kültürel zenginliğine şahit oldular. Öğretmen hareketliliği kapsamında 3 öğretmenimiz Litvanya’lı öğrencilerin dahil oldukları STEAM derslerini gözlemlediler. Beden Eğitimi&Müzik, Resim&Mühendislik, Matematik&Litvanca dersleri gözlemleri gün sonunda katılımcı Litvanya-Türkiye-Portekiz grubu öğretmenleri tarafından değerlendirildi.

#erasmus

#projetoplantısı

#öğrenci&öğretmenhareketliliği

#steamdersgözlemi

 

PROJECT MEETINGS ARE GOING ON

Our students participated in a tour which is programmed to the second biggest city,Kaunas. They had the chance of observing the cultural richness of Lithuania.In teachers mobility part our teachers joined the Steam lesson based classroom and observed the activities.At the end of the program day, all teachers from Turkey,Portugal and Lithuania shared their opinions and observations.

Music, Physical Education, Engineering, Math, Lithuanian and Art lessons were evaluated and ideas were exchanged between the project teachers.

#erasmus

#projectmeeting


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN YÜZME BAŞARISI

Okul Sporları ve Yüzme İl Temsilciliğinin düzenlediği “Okullar arası Yıldızlar Paletli Yüzme İl Birinciliği” yarışmasında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokul öğrencilerimiz katılmış olduğu kategorilerde İl genelinde dereceler ve madalyalar almışlardır.

Derin ÖZÖNEL, 50 mt-100 mt-200 mt su üstü İl 1.si,

Ceren BATUŞ 50 mt-100 mt-200 mt su üstü İl 2. si,

Ata ÇELİKKALKAN 100 mt çift paletli il 1. si / 50 mt çift paletli İl 2. si / 200 mt çift paletli İl 4. sü olmuştur.

Öğrencilerimiz 28-29 Mayıs tarihleri arasında Elazığ ilinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına İlimiz ve okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#GKVSpor

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


‘BENİM GÖZÜMDEN DÜNYA’ KONULU ÇOCUK RESİM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Benim Gözümden Dünya” konulu çocuk resim yarışması ödülleri sahiplerini buldu. Yarışmada GKV Özel Anaokulu öğrencimiz Derya Mazlum, GKV Özel İlkokulu 1. ve 2.sınıflar kategorisinde Jad Ahmad Kadoura, 3. ve 4. Sınıflar kategorisinde Duru Evran, GKV Özel Ortaokul 5. Sınıf kategorisinde Cemre Yıldırım birinci olmuştur.

Öğrencilerimize sanat yolculuklarında başarılar diliyoruz.

#GKVdeSanat

#GKVÖzelAnaokulu

#GKVÖzelİlkokulu

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL İLKOKULU 3.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI ‘BENİM GÖZÜMDEN SANAT’ İSİMLİ SERGİ SANATSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı “BENİM GÖZÜMDEN SANAT” isimli sergi sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Çalışmalarda Vincent van Gogh, Frida Kahlo, Pablo Picasso, Salvador Dalí, Leonardo da Vinci ve eserlerini öğrenen öğrencilerimiz sanatın büyülü dünyasını keşfetmişlerdir. Öğrencilerimize sanat yolculuklarında başarılar diliyoruz.

#GKVdeSanat

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


LİTVANYA’DA İKİNCİ GÜN

Avrupa birliği tarafından yürütülen Erasmus+programı kapsamında 2 yıldır uygulanan Avrupa Birliği K229 STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU adlı proje 3. uluslararası toplantısı, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri katılımıyla 2. gününde devam ediyor.

Bugün olan etkinlikte, öğrenci ve öğretmenlerimiz üniversite gezisi yaptılar ve mühendislik alanında atölye çalışmasına katıldılar. Sonrasında bir kasaba turu düzenlendi ve Litvanya tarihi hakkında bilgi edindiler. Gün geleneksel Litvanya halk oyunları aktivitesiyle sona erdi.

#gaziantepkolejvakfı

#avrupabirliği

#erasmus

#uluslararasiprojetoplantisi

#kültürelgeziler

#halkoyunlari

 

SECOND DAY IN LITHUANIA

The 3rd international meeting of the European Union K229 STEAM MODEL INTEGRATION IN GENERAL EDUCATION, which has been implemented for 2 years within the scope of the Erasmus+ program carried out by the European Union has been going on in Lithuania. Our students and teachers visited a university which is well known with engineering studies and observed some areas where machines work. Then, they attended a town tour. The day ended with the folk dance of Lithuanian culture. Lithuanian team did teach how to dance to the students and teachers.

#gaziantepcollegefoundation

#europeanunion

#erasmus

#internationalprojectmeeting

#culturaltrips

#folkdance


GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ IB LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ULUSLARARASI ÇEVRENİN GENÇ SÖZCÜLERİ PROJESİ

GKV Özel Cemil Alevli IB Lisesi öğrencileri uluslararası Young Reporters for The Environment (Çevrenin Genç Sözcüleri) platformunun düzenlediği yarışmaya video-haber kategorisinde katıldılar. Öğrencilerimiz Yunanistan’ın Selanik şehrinden Epanomi Lisesi (Epanomi Thassaloniki’s Professional Senior School) öğrencileriyle sosyal medya iletişim araçlarıyla bir araya gelerek ortak bir şekilde projeyi gerçekleştirdiler. GKV Özel Cemil Alevli IB öğrencileri Yumurtalık Lagünü Milli Parkını ziyaret ederek keşif çalışması yaptılar. Yunanistan’daki partner okuldan da fotoğraf ve video kaydı alan öğrencilerimiz ortak bir video oluşturarak Young Reporters for The Environment (Çevrenin Genç Sözcüleri) platformuna çalışmalarını göndererek video kategorisinde yarışmaya başvurdular. Böyle önemli bir konuya dikkat çekmek için emek veren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Yarışmada öğrencilerimize başarılar dileriz. Öğrencilerimizin hazırladığı videoya sayfamızdaki linkten ulaşabilirsiniz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliKoleji

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI OZEL FEN LİSESİ ERASMUS+AB KAPSAMINDA LİTVANYA’DA

Avrupa birliği tarafından yürütülen Erasmus+programı kapsamında 2 yıldır uygulanan Avrupa Birliği K229 STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU adlı proje 3. uluslararası toplantısı, Türkiye ve Portekiz ekiplerinin katılımıyla Litvanya’da bugün başladı.

Proje toplantısı 25-29 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacaktır ve Türkiye’ den toplantıya 6 öğrenci ve 5 öğretmen katılım sağlamaktadır. Toplantı karşılama ve ısınma aktiviteleri ile başladı. Ardından proje konusu kapsamında atölye çalışmaları gerçekleşti. Litvanya- Türkiye-Portekiz grubu öğrencileri kendi ekosistem modellerini sundular. İlk gün programı şehir merkezinde düzenlenen geziyle son buldu.

#gaziantepkolejvakfı

#avrupabirliği

#erasmus

#uluslararasiprojetoplantisi

#ekosistem

#evsahibilitvanya

 

GKV IS IN LITHUANIA WITHIN THE SCOPE OF ERASMUS+ PROJECT

1. The 3rd international meeting of the European Union K229 STEAM MODEL INTEGRATION IN GENERAL EDUCATION, which has been implemented for 2 years within the scope of the Erasmus+ program carried out by the European Union, will be held in Lithuania with the participation of Turkish and Portuguese teams. The project meeting will be held between 21-25 February 2022 and 5 teachers and 5 students from Turkey, Lithuania and Portugal attend. The meeting has begun with warm-up activities. Students and teachers went in for workshops about circular economy. Students from each country presented their eco-system models. The first day meeting ended up with the city tour organized by Lithuanian team.

#gaziantepcollegefoundation

#europeanunion

#erasmus

#internationalprojectmeeting

#ecosystmem


GKV ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK PLANLANAN 'PSİKOEĞİTİM-GRUP REHBERLİĞİ' ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLANMIŞTIR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi tarafından 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencilerimize yönelik planlanan “Psikoeğitim-Grup Rehberliği” çalışmalarımız tamamlanmıştır. Uzm. Psikolog Adalet Değirmenci tarafından yürütülen Psikoeğitim oturumlarında; ergenlik dönemi duygu düzenleme ve sosyal beceri geliştirme, hayır diyebilme ve sağlıklı sınırlar oluşturma konuları ele alınmıştır. Eğitime katılan öğrencilerimiz bireysel yaşantılarını, duygularını, düşüncelerini paylaşma olanağı bularak kendilerini diğer arkadaşlarının aynasından görme, kendi çatışmaları ile yüzleşebilme, grupta yeniden bir birey olarak var olabilmeyi deneyimleme fırsatı yakaladılar.

#rehberlik

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


IB ÖĞRENCİMİZ BAŞAK ÖNGEN FRANSA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Başak Öngen Fransa’nın en iyi üniversitelerinden biri olan American University of Paris Media & Culture bölümünden burslu olarak kabul almıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

 

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Programme senior student Başak Öngen has been accepted with a scholarship from the Media and Culture Department of American University of Paris, one of the most prestigious universities in France. We congratulate her family, our teachers and wish her success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege


23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 102. YILI KUTLAMA TÖRENİ GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL İLKOKULU TARAFINDAN DÜZENLENDİ

Törene GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket ERSOY, Sayın Celal ERSOY, GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet TİRYAKİ, Okul Müdürleri, idareciler, öğretmenler, veliler ve ilkokul öğrencileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokul Müdürü Talya Serenada Onan “Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak, ulusal bağımsızlık savaşımızı yürüten ve bu destansı savaşın zaferle sonuçlanmasını sağlayan, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisini kurarak çağdaş dünyada modern, laik, demokratik bir hukuk devleti olarak yer almamızı sağlayacak ilk adımı atan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e sonsuz sevgimizi sunuyor ve manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz.” dedi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu tören, 23 Nisan videosu ve oratoryosu, modern dans kurdele gösterisi, “Dünya Çocukları” ingilizce drama gösterisi, Atatürk çocukları dansı, 23 Nisan çiçekleri türkçe drama gösterisi, 102. yıl 23 Nisan Korosu ve Adana yöresi halk oyunları gösterisi ile sona erdi.

 #23NisanMutluOlsun

#Yaşasın23Nisan

#UlusalEgemenlikveÇocukBayramı

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL LİSELERİ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ‘OLUMLU TUTUM VE DAVRANIŞ GELİŞTİRME’ KONULU PSİKO-EĞİTİM ÇALIŞMASI DÜZENLEDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Psikolojik Danışma ve Rehberlik Biriminin işbirliği ile Gaziantep Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İbrahim Tanrıkulu tarafından 9 ve 10. sınıf öğrencilerimize yönelik “Lise öğrencisinde olumlu tutum ve davranış geliştirme” konulu psiko-eğitim çalışması düzenlenmiştir. Toplamda 11 gruptan oluşan çalışmanın 1. oturumları 20-21 Nisan tarihlerinde tamamlanmıştır. 9. sınıflar Rehber Öğretmenimiz Zehra Doğan, 10. sınıflar Rehber Öğretmenimiz Bilge Kılıç ile Doç. Dr. İbrahim Tanrıkulu birlikte her sınıfta etkinlikler yaparak öğrencilerdeki farkındalık düzeylerini arttırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirmiştir. Psiko-eğitim çalışması soru cevap bölümü ile sonlandırılmıştır.

#rehberlik

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ANAOKULU VE İLKOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZIN 102. YILINI COŞKU İLE KUTLADI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu ve İlkokulu öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 102. yılını coşku ile kutladı.

#23NisanMutluOlsun

#Yaşasın23Nisan

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ORTAOKULU 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ‘KAYGIMI YÖNETMEYİ ÖĞRENİYORUM’ KONULU PSİKO-EĞİTİM ÇALIŞMASI DÜZENLEDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Psikolojik Danışma ve Rehberlik Biriminin işbirliği ile Gaziantep Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İbrahim Tanrıkulu tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik “Kaygımı Yönetmeyi Öğreniyorum” konulu psiko-eğitim çalışması düzenlenmiştir. 18-19 Nisan tarihlerinde “GKV Özel Liselerine Giriş Bursluluk Sınavı” öncesinde sınıflar düzeyinde gerçekleşen çalışmada 8. Sınıflar Rehber Öğretmenimiz Suzan Bağcı ile Doç. Dr. İbrahim Tanrıkulu birlikte her sınıfta etkinlikler yaparak öğrencilerin kaygılandığı durumlara yönelik farkındalık düzeylerinin artması ve böyle anlarda neler yapabilecekleri üzerinde durmuştur. Ayrıca sınava yönelik genel bilgilendirmeler de yapılmıştır. Psiko-eğitim çalışması soru cevap bölümü ile sonlandırılmıştır.

#rehberlik

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ KOLEJİ (IB) ÖĞRENCİLERİ ITSMUN’22 MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KONFERANSINDAN ÖDÜLLERLE DÖNDÜLER

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Cemil Alevli Koleji (IB) 9. Ve 10. Sınıf öğrencileri 10-11-12 Mayıs tarihlerinde İzmir Takev Anadolu ve Fen Lisesi tarafından düzenlenen ITSMUN 2022 Konferansı’na (Model Birleşmiş Milletler Konferansı) katılarak farklı okullardan gelen katılımcılarla dünya gündemini masaya yatırdılar.

Dünyanın birçok ülkesinden lise düzeyinde öğrencinin katıldığı MUN konferansına katılan GKV Cemil Alevli Koleji öğrencileri etkinliklerde gösterdikleri üstün performansla dikkat çekti. Konferansta öğrencilerimiz Ada Duru Ak ve Meryem Emin “Outstanding Delegate”, Naznisa Annaç “Honorable Mention”, Samet Demir ise “Arm Wrestling” ödüllerine layık görülmüşlerdir.

#ITSMUN

#GKVCemilAlevliKoleji

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL İLKOKULU 1.VE 2. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE KAHVALTI ETKİNLİĞİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu, 28 Mayıs 2022 Cumartesi 1. sınıf öğrenci ve velilerine, 04 Haziran 2022 Cumartesi günü ise 2. sınıf öğrenci ve velilerine yönelik kahvaltı etkinliği düzenledi. Dülük Gölet Restoran'da gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz; aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla, eşsiz göl manzarasının eşliğinde kahvaltı yapmanın tadını çıkardılar. Kahvaltının ardından öğrencilerimiz öğretmenlerinin rehberliğinde tabiat parkında doğa yürüyüşüne çıkarak nadide çiçeklere, bitkilere keşif yolculuğu yaptılar.

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİ ÜNİVERSİTE GEZİSİNDE

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 11. sınıf öğrencilerine yönelik geleneksel üniversite gezisini gerçekleştirdi.

Gezide İstanbul’daki Bilgi, Yıldız Teknik, Bahçeşehir, Koç, Acıbadem, Marmara, Sabancı, Okan, Özyeğin; Ankara’daki Hacettepe, Ankara ve Bilkent gibi seçkin üniversiteler ziyaret edildi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri mezunlarının da ev sahipliği yaptığı gezide birçok akademisyen tarafından üniversite ve bölüm bilgilendirmeleri yapıldı. Öğrencilerimizin kariyer planlamalarına yeni değerler katan mezun öğrencilerimizin işbirliği ve misafirperverliği gurur verici oldu. Türkiye’nin dört bir yanında üniversite eğitimine devam eden mezun öğrencilerimizin kampüs gezilerine eşlik etmeleri ve deneyimlerini aktarmaları adeta kampüs içinde kariyer günlerinin devamını yaşattı. 22 mezun öğrencimizin başarı hikayesini kendi fakültelerinde anlatmaları öğrencilerimizin motivasyon düzeyini arttırdı.

Üniversite gezilerinin yanı sıra tarihi ve kültürel miraslarımızı da ziyaret etme fırsatı bulan öğrencilerimiz Anıtkabir’de Atamızın huzuruna çıkmaktan büyük gurur ve mutluluk duydular.

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ORTAOKULU TİYATRO KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN ‘GİZEMLİ YOLCULUK’ ADLI MÜZİKAL İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan “Gizemli Yolculuk” adlı müzikal büyük beğeni gördü. 32 kişilik dev bir oyuncu ve dansçı kadrosu ile hazırlanan bu müzikal izleyenleri büyüledi. Yönetmenliğini Drama Öğretmeni Ayşe Sevil Kılıç, koreografisini Francky Razanadahy, dekorlarını Hayal Bazoğlu, Şeyma Aslantaş, Emine Korkmaz yaptı.

#GKVdeSanat

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


58. KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ‘KİTAP DOSTU’ GKV ÖZEL LİSELERİ ÖĞRENCİLERİNE PLAKET VE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Kütüphanesi tarafından düzenlenen törende, okul kütüphanemizi kullanarak en çok kitap okuyan “Kitap Dostu”  GKV Özel Liseleri öğrencilerine plaket ve ödülleri verildi. Ödül alan öğrencilerimiz, Naz Gürsel, Erva Bay, Murathan Kurtaran oldu. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri, kitap okuma alışkanlığını sürdürmeye ve bunu bir yaşam felsefesi haline getirmeye devam edecektir. Öğrencilerimizi kutlar, kitaplarla inşa edilmiş yarınlar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkullarıKütüphanesi

#58.KütüphaneHaftası

#KitapDostuÖdülleri

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


58. KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ‘KİTAP DOSTU’ GKV ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNE PLAKET VE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Kütüphanesi tarafından düzenlenen törende, okul kütüphanemizi kullanarak en çok kitap okuyan “Kitap Dostu”  GKV Özel Ortaokulu öğrencilerine plaket ve ödülleri verildi. Ödül alan öğrencilerimiz, İzem Biba, Tuna Yıldırım oldu. GKV özel okulları öğrencileri, kitap okuma alışkanlığını sürdürmeye ve bunu bir yaşam felsefesi haline getirmeye devam edecektir. Öğrencilerimizi kutlar kitaplarla inşa edilmiş yarınlar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkullarıKütüphanesi

#58.KütüphaneHaftası

#Kitapdostuödülleri

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


58. KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ‘KİTAP DOSTU’ GKV ÖZEL İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE PLAKET VE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Kütüphanesi tarafından düzenlenen törende, okul kütüphanemizi kullanarak en çok kitap okuyan “Kitap Dostu”  GKV Özel İlkokul öğrencilerine plaket ve ödülleri verildi. Ödül alan öğrencilerimiz, Elvin Sevincer, Ada Marina Moschini, Mira Özçörekçi, Emir Öğüt, Elif Duru Çinpolat oldu. GKV Özel Okulları öğrencileri, kitap okuma alışkanlığını sürdürmeye ve bunu bir yaşam felsefesi haline getirmeye devam edecektir. Öğrencilerimizi kutlar, kitaplarla inşa edilmiş yarınlar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkullarıKütüphanesi

#58.KütüphaneHaftası

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKUL YÜZME TAKIMIMIZIN BAŞARISI

22-24 Mart 2022 tarihlerinde Okul Sporları tarafından düzenlenen Küçükler Kategorisi Yüzme Müsabakasında  Defne ERKAN, Beren KALYONCU, Ece AYHAN, Nida BAŞAR  4x100  Karışık Bayrak Yarışında İl birincisi, 4x100 Serbest Bayrak Yarışında İl birincisi olmuşlardır. Ayrıca, Defne ERKAN 50m Kelebek Yarışında İl ikincisi, 200 m Karışık Bayanlarda İl ikincisi, Beren KALYONCU  100m ve 50m Sırtüstü Yarışında İl dördüncüsü olmuştur.

Küçük Bayanlar Yüzme Kategorisinde de takımımız İl üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#GKVSporBaşarısı

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL LİSELERİ GENÇ KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZ RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKARAK ŞAMPİYON OLMUŞTUR

07-25 Mart 2022 tarihleri arasında yapılan Mustafa Cengiz anısına 1.Gazi Oyunlarında 29 takımın mücadele ettiği turnuvada Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Genç Kız Voleybol Takımımız rakiplerini geride bırakarak şampiyon olmuştur. Takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#GKVSpor

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL LİSELERİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE VE TİYATRO KULÜBÜ ‘HASTALIK HASTASI’NI SAHNELEDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Atatürkçü Düşünce ve Tiyatro Kulübü üyesi öğrencilerimiz tarafından sahnelenen ünlü yazar Moliere’in ölümsüz eseri “Hastalık Hastası” sanatseverlerle buluştu.

Uzun bir çalışma sürecinin ardından büyük emeklerle ortaya çıkan oyun, hem perde önünde hem perde arkasındaki özverili çalışmalar neticesinde 25 Mart 2022 Cuma günü sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğretmenlerinden Demet Tekerekoğlu, Mehmet Ali Erbudak, Drama öğretmeni Ayşe Sevil Atıcı’nın sahneye hazırladığı oyunda GKV Özel Liseleri öğrencilerinden Selim Gögüş, Kıvanç Yiğit, Nisa Geylani, Ulaş Demirçelik, Zeynep Bayazıt, Kerem Kavsara, Rüya Tümer, Adil Tarık Kalaylı, Ayça Açıkkol, Aze Çiçek Doğan, Yağmur Turan, Duru Eraslan, Memik Yılmaz ve Abdulsamet Korkmaz rol aldı. Sahne dekoru ve kostümlerin de GKV Özel Okulları öğretmenleri tarafından tasarlandığı oyun izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

#GKVdeSanat

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL İLKOKULU 3. VE 4. SINIF 'BİREYSEL VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİ’ TAMAMLANDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerini değerlendirdiğimiz “Bireysel Veli-Öğretmen Görüşmeleri” velilerimizin yoğun katılımı ile tamamlandı.

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL LİSELERİ GENÇ ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKARAK ŞAMPİYON OLMUŞTUR

07-25 Mart 2022 tarihleri arasında yapılan Mustafa Cengiz Anısına 1.Gazi Oyunlarında 64 takımın mücadele ettiği turnuvada Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Genç Erkek Basketbol takımımız rakiplerini geride bırakarak şampiyon olmuştur. Takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#GKVSpor

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ORTAOKULU KÜÇÜK ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKARAK ŞAMPİYON OLMUŞTUR

07-25 Mart 2022 tarihleri arasında yapılan Mustafa Cengiz Anısına 1.Gazi Oyunlarında 64 takımın mücadele ettiği turnuvada Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol takımımız da Okul Sporları Küçük Erkek Basketbol kategorisinde rakiplerini geride bırakarak yenilgisiz İl şampiyonu olmuştur.

Takımlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#GKVSpor

#GKVÖzelOrtaokulu

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


IB ÖĞRENCİMİZ BAŞAK ÖNGEN HOLLANDA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Başak Öngen Hollanda’nın en iyi üniversitelerinden biri olan Utrecht University of Media and Culture bölümünden kabul almıştır. Hollanda’nın en iyi üniversitelerinden biri olan Utrecht Üniversitesi aynı zamanda Dünya Üniversiteler Sıralamasında (Times Higher Education Ranking) 69. sıradadır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

 

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Programme senior student Başak Öngen is accepted from the Media and Culture Department of Utrecht University in Netherlands, one of the most prestigious universities in the world ranking 69th according to the Times Higher Education. We congratulate her family, our teachers and wish her success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege


GKV ÖZEL İLKOKULUNDA KÜTÜPHANE OKURYAZARLIĞI EĞİTİMİ KÜTÜPHANELER HAFTASI KAPSAMINDA İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

1. sınıf öğrencilerimize kitap okuma ve kütüphane kullanma alışkanlığı kazandırmak amacıyla kütüphane sorumlumuz Duygu Duygulu Dardağan tarafından “Kütüphane Okuryazarlığı” eğitimi verildi. Öğrencilerimiz bu eğitimle kütüphanenin ne olduğunu, okuma alışkanlığı kazanmanın önemini, kütüphane kurallarını öğrendiler. Daha sonra öğrencilerimiz kütüphane sorumlumuz ve öğretmenleri rehberliğinde kütüphaneye giderek kütüphane kurallarına uygun olarak okumalarını gerçekleştirdiler. Kütüphanemizi gezerek ödünç kitaplarını da alan miniklerimiz kitapların gizemli dünyasını keşfetmenin yanında, keyifli ve tecrübe dolu bir gün geçirdiler.

#58.KütüphaneHaftası

#GKVÖzelOkullarıKütüphanesi

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


IB ÖĞRENCİMİZ ERON GORANİ ALMANYA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli College IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Eron Gorani Almanya’daki Berlin School of Business & Innovation üniversitesi Computer Science and Digitisation bölümünden kabul almıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

 

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Program senior student Eron Gorani is accepted from the Computer Science and Digitisation Department of Berlin School of Business & Innovation, one of the most prestigious universities in Germany. We congratulate his family, our teachers and wish him success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege


GKV CEMİL ALEVLİ KOLEJİ IB DİPLOMA PROGRAMINA KAYITLI SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ IB DİPLOMALARINI ALARAK PROGRAMI BAŞARIYLA TAMAMLADILAR

GKV Cemil Alevli Koleji IB Diploma programına kayıtlı son sınıf öğrencilerimiz IB diplomalarını alarak programı başarıyla tamamladılar. Öğrencilerimize yüksek öğrenim hayatlarında başarılar diler, emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege


GKV ÖZEL İLKOKULU ARTİSTİK JİMNASTİK TAKIMIMIZ İL ŞAMPİYONU OLDU

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu Artistik Jimnastik Minik Erkekler B kategorisinde Minik Erkek Takımımız il üçüncüsü olmuştur. Artistik jimnastik Minik Bayanlar B kategorisinde Minik Bayan Takımımız il dördüncüsü olmuştur.

Takımlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#GKVSpor

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ORTAOKULU KÜÇÜK BAYANLAR ARTİSTİK JİMNASTİK TAKIMIMIZ İL ŞAMPİYONU OLDU

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Küçük Bayanlar Artistik Jimnastik Takımımız, Okul Sporları Küçük Bayanlar Kategorisinde rakiplerini geride bırakarak yenilgisiz il şampiyonu olmuştur.

Küçük Bayanlar Ferdi yarışmalarda öğrencimiz Serra SAVRUN il ikincisi olmuştur. Artistik Jimnastik Takımımız, ilimizi ve okulumuzu Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmıştır. Takımlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#GKVSpor

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİNDE YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında 9-10. Sınıf temsilcisi olan öğrencilerimiz ile Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyareti gerçekleştirildi.

Lise Rehberlik Birimi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte yaşlılarımızın hayata dair tecrübelerini anlatmaları ve öğrencilerimizin yaşlılarımıza şiir okumalarıyla sonlandırıldı. Daha iyi ve sağlıklı yaşlanmanın önemi bu etkinlik ile birlikte tekrar vurgulandı.

#yaşlılarhaftası

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık günü çerçevesinde Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Lisesi öğrencilerimiz ile beraber ilimizde bulunan Cennet Süzer Özel Eğitim Uygulama okulunu ziyaret ettik. Öğrencilerimiz kendi elleri ile hazırladıkları posteri okulun bahçesine asarak farkındalık oluşturdular. Ayrıca müzik kulübümüzün öğrencileri sergiledikleri performanslarıyla eğlenceli dakikalar yaşattılar. Düzenlediğimiz Kermesin tüm gelirleri de özel eğitim hizmeti veren Cennet Süzer Uygulama okuluna bağışlandı. Emeği geçen öğrencilerimize ve kermese destek veren velilerimize teşekkür ederiz.

#dowmsendromufarkındalıkgünü

#GKVCemilAlevliLisesi

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİNDE DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

21 Mart, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Lise Rehberlik Birimi tarafından Lise öğrencileri ile etkinlik düzenlendi. Down Sendromluların yaşadıkları sorunlara vurgu yapmayı amaçlayan etkinlikte Down Sendromunun tedavi edilmesi gereken bir hastalık değil, genetik bir farklılık olduğuna dikkat çekildi. Ayrımcılıkların son bulduğu farklılıklara saygı duyulan bir gelecek dileğiyle!

#dowmsendromufarkındalıkgünü

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

“Sıradan olmak ile muhteşem olmak arasındaki fark sadece küçük fazladan bir kromozom” Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi tarafından 5,6,7.sınıflarımızda “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ kapsamında sınıf içi rehberlik etkinlikleri düzenlendi. Psikolojik danışmanların yürüttüğü sınıf içi etkinliklerde, genetik bir farklılık olan Down Sendromu hakkında öğrencilere bilgi verilirken; farklılıklara saygı duyularak, bu sendroma sahip kişilerin toplumsal hayattaki ihtiyaçlarına dikkat çekilmiştir. Öğrencilerimiz, Down sendromlu bir üniversite öğrencisinin hayat öyküsünden kesitler izleyerek, bu kişilerin toplumsal hayattaki zorlanmaları hakkında fikir alışverişi yapmış olup; toplumsal bilinç ve farkındalık oluşturma çalışmalarının bir parçası olmuşlardır.

#Downsendromufarkındalıkgünü

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ORTAOKULU KÜÇÜK ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ YENİLGİSİZ İL ŞAMPİYONU OLDU

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol Takımımız Okul Sporları Küçük Erkek Basketbol kategorisinde rakiplerini geride bırakarak yenilgisiz İl Şampiyonu olmuştur. Basketbol takımımız, şehrimizi ve okulumuzu bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmıştır. Takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#sporbaşarımız

#GKVÖzelOrtaokulu

#gaziantepkolejvakfiozelokullari


ÇANAKKALE GEÇİLMEZ! 18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü 107. yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı anma programı ile gerçekleşti. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Konferans Salonu’nda düzenlenen törene, GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket ERSOY, Sayın Celal ERSOY, GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet TİRYAKİ, Okul Müdürleri, idareciler, öğretmenler, veliler ve ortaokul öğrencileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin ardından açılış konuşmasını yapan GKV Özel Ortaokul  Müdürü Seçil Güldemet “Çanakkale Zaferi” tarihimizin en hüzünlü zaferidir. Yokluklar içindeki bir milletin çağın en güçlü devlet ve silâhlarına karşı direnişin gerçek bir destanıdır. Bu destanın her satırında insanlık onuru vardır. Bu duygularla 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümünü kutluyor, bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bütünlüğü ve milletimizin huzur ve güvenliği için hayatını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. dedi.

GKV Özel Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu tören; Çanakkale Destanı kısa film gösterisi, öğrencilerimizden 18 Mart hikayeleri, “18 Mart Şiir Okuma Yarışması” birincisi Deniz Ataş’ın şiirini okuması, “Çanakkale’de Bir Ali” tiyatro oyununun sergilenmesi ve okul korosu tarafından Çanakkale Türkülerinin seslendirilmesi ile son buldu.

#ÇanakkaleZaferi

#ÇanakkaleGeçilmez

#18MartÇanakkaleZaferi

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ İNGİLİZCE SERTİFİKALARINI ALDILAR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerimiz, İngilizce öğretmenimiz Eda Tekin rehberliğinde hazırlandıkları Destination Imagination Antalya Turnuvasından sonra, turnuvanın final basamağı olan Amerika’ya davet edildiler.

Sertifikalarını alan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#dat2022

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

 

After Destination Imagination Antalya Tournament, Gaziantep College Foundation Private Secondary School students -and team manager Eda Tekin- were invited to the final stage of DI tournament which will be held in America. We congratulate our students receiving their certificates.

#diturkey

#GKVPrivatesecondaryschool

#Gaziantepcollegefoundationprivateschools


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİ KIZ TENİS TAKIMIMIZ İL 2. Sİ OLMUŞTUR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Kız Tenis Takımımız 07-10 Mart tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Genç Kızlar kategorisinde İl 2. si olmuştur. Takımımız öğrencileri, Eylül Ece Kalendergil, Defne Petek, Şenel Özdemir, Naz Çalışkan’ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

#sporbaşarımız

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


‘LGS TANITIMI VE 8. SINIF HAZIRLIK PROGRAMI HAKKINDA BİLGİLENDİRME’ KONULU SEMİNER

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerine 8. sınıflardan sorumlu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Suzan BAĞCI tarafından “LGS Tanıtımı ve 8. Sınıf Hazırlık Programı Hakkında Bilgilendirme” konulu seminer yapılmıştır. Sunum sırasında rehber öğretmenimiz Liselere Giriş Sınavı (LGS) hakkındaki bilgileri aktararak LGS’ye doğru motivasyon stratejilerine destek olabilecek bilgileri paylaşmıştır. Aynı zamanda GKV Özel Ortaokulu 8. Sınıflarında uygulanan eğitim-öğretim programı hakkında da bilgi paylaşımında bulunularak sınav sistemi ve süreci hakkındaki bilgiler de aktarılmıştır. Soru-cevap etkinliği yapılarak öğrencilerin merak ettiği sorular cevaplandırılmış ve seminer tamamlanmıştır.

#LGSseminer

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU DÜNYA Pİ GÜNÜNÜ KUTLUYOR

Matematik zümresi tarafından düzenlenen Pi Günü etkinlikleri kapsamında 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz arasında “En Yaratıcı Pİ Kostümü” yarışması düzenlendi. Öğrenciler kendi tasarladıkları kostümleri sergilediler. Birinci olan sınıflar Pİ kurabiyesi yapımı ile ödüllendirildi.

7. Sınıf öğrencilerimiz ile kendi hazırladıkları pi konseptli yiyeceklerle kermes düzenlendi. Yiyecekler öğrenciler tarafından satışa sunuldu.

#Pİgünü

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL İLKOKULUNDA BU HAFTA ‘SABIR’ TEMASI İŞLENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulunda bu haftanın teması "Sabır"dı. Öğretmenlerimiz rehberlik birimimizin hazırladığı sunumun eşliğinde sabır temasına değindi. Öğrencilerimiz temayla ilgili drama gerçekleştird. Satranç dersinde kale etkinliğiyle öğrencilerimiz sabırla beklemeyi, karşılıklı anlayışı ve hoşgörüyü öğrendi. Ayrıca "Sabır Belgeleri" hazırlandı; “Sabır Testi”, "Sabır Çiçeği" ekimi ve posterler yapıldı, sabırla ilgili şiir ve şarkılar söylendi.

#sabır

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL İLKOKULUNDA 4. SINIFLAR SEVİYESİNDE 3 ETAPTAN OLUŞAN MÜNAZARA TURNUVASI YAPILDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulunda 4. sınıflar seviyesinde 3 etaptan oluşan münazara turnuvasının finali 31.05.2022 tarihinde yapıldı. Farklı sınıflardan öğrencilerin oluşturduğu takımlar halinde gerçekleştirilen münazara turnuvalarıyla öğrencilerimize, öz güven ve sorumluluk duygularını pekiştirerek topluluk önünde duygu ve düşüncelerini tam ve etkili bir şekilde özgün cümlelerle ifade edebilme, takım ruhu ile çözüm üretebilme, hızlı karar verme becerilerinin kazandırılması amaçlandı. Heyecanın dorukta olduğu final etabında öğrencilerimiz kendi tezlerini başarıyla savundular. Münazara turnuvasına katılan tüm öğrencilerimizi kutlar, kazanan takımdaki öğrencilerimizin de başarılarının devamını dileriz.

#münazaraturnuvası

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL İLKOKULUNDA BU HAFTA 'CESARET' TEMASI İŞLENDİ

Temayla ilgili sınıflarımızda rehberlik birimimizin hazırladığı sunumun eşliğinde öğrencilerimiz cesaret ile ilgili özlü sözler bulup posterler hazırladılar. Konuyla ilgili hikaye dinleyip “Cesaretin Bittiği Yerde Esaret Başlar” masalını seslendirdiler. “Cesaret Uçurtması” ve “Cesaret Benekleri” etkinlikleriyle de öğrencilerimiz evde, okulda, sokakta, misafirlikte ve kırlarda cesaretimizi nasıl gösterebiliriz, sorusuna cevap aradılar.

#cesaret

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


LİTVANYA VE PORTEKİZDEN GELEN PROJE PARTNERLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPAN GKV ÖZEL FEN LİSESİ, PROJENİN TÜRKİYE ETKİNLİK TAKVİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

21-25 Şubat tarihleri arasında planlanan ERASMUS+ Projesi Türkiye ajandası 5.ve son gününde Biyoloji STEAM DERSİ yapıldı. Laboratuvar ortamında yapılan DNA konulu ve içerikli derste öğrenciler aktif rol alarak, kullandıkları DNA kitleri ile Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Fen Laboratuvarında kendi DNA örneklerini belirlemeyi öğrendiler. Öğle yemeğinin ardından gerçekleştirilen sertifika töreninde Litvanya, Portekiz ve okulumuzun görevli öğretmen ve öğrencilerine GKV ÖZEL Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki tarafından hediye ve sertifikalarının takdim edilmesinin ardından etkinlik programı sona erdi.

#gaziantepkolejvakfı

#avrupabirliği

#erasmus+

#uluslararasiprojetoplantisi

 

HOSTING LITHUANIAN AND PORTUGESE TEAMS, GAZİANTEP COLLEGE FOUNDATION PRIVATE SCIENCE HIGH SCHOOL STUDENTS HAVE COMPLETED THE ERASMUS+ PROJECT TURKEY AGENDA SUCCESFULLY.

Carried out in its due time, (21th-25th February) 5th and last day activities went on with Biology STEAM lesson which was based on DNA. The students have learned and experienced on how to determine their own DNA samples by using related toolkits in GKV science laboratory. The agenda carried on with lunch and finalized by the closing session and Certificate ceronomy. All the Lithuanian, Portuguese and Turkish teams were given their gifts and certificates by the GKV Schools General Principal İsmet Tiryaki.

#gaziantepcollegefoundation

#europeanunion

#erasmus+

#internationalprojectmeeting


ERASMUS+ TOPLANTISI KAPSAMINDA 4. GÜN ETKİNLİĞİMİZ PORTEKİZ TAKIMINDAN KİMYA ÖĞRETMENİNİN ‘GERİ DÖNÜŞÜM’ TEMALI DENEY DESTEKLİ DERS ANLATIMIYLA BAŞLADI

Öğrencilerimiz “DÖNGÜSEL EKONOMİ” alanında başlamış oldukları sözlük oluşturma aktivitesine devam ettiler.

Türkiye takımından Fizik öğretmeni “KÜRESEL ISINMA VE ETKİLERİ” temalı ders anlatımı yaptı. Etkinliğimiz Mekanik Biyolojik Ayrıştırma tesisini ziyaretle son buldu.

#gaziantepkolejvakfı

#avrupabirliği

#erasmus+

#uluslararasiprojetoplantisi

#mekanikbiyolojikayrıştırmatesisi

 

Our 4th day meeting which was organized on the scope of Erasmus+ project, Portuguese Chemistry teacher gave a lecture about “RECYCLING” and made an experiment in the science laboratory. Our students continued to prepare the dictionary theme of which is “CIRCULAR ECONOMY”. Turkish team teacher had a lesson about “GLOBAL WARMING AND ITS EFFECTS”. Finally, Portuguese, Lithuanian, Turkish students and teachers visited Mechanical Resolution Institution.

#gaziantepcollegefoundation

#europeanunion

#erasmus+

#internationalprojectmeeting

#mechanicalresolutioninstitution


‘LGS SINAVINA DOĞRU ÇALIŞMA VERİMİMİ NASIL ARTTIRABİLİRİM?’ KONULU SINIF İÇİ ETKİNLİK VE BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI DÜZENLENDİ

GKV Özel Ortaokulu Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi tarafından 8. Sınıf öğrencilerine yönelik "LGS Sınavına Doğru Çalışma Verimimi Nasıl Arttırabilirim?" konulu sınıf içi etkinlik ve bilgilendirme çalışması düzenlendi.

GKV Özel Ortaokulu 8. Sınıflar PDR Öğretmeni Suzan Bağcı tarafından öğrencilerin ne kadar etkili çalıştıklarını belirlemek için öncelikle envanter uygulaması yapıldı. Öğrencilerin kendi çalışma alışkanlıklarını değerlendirmeleri sağlandıktan sonra LGS Sınavına doğru var olan çalışmalarını ve verimlerini artırmak için neler yapmaları gerektiği hakkında bilgilendirme yapıldı. Her öğrencinin bireysel farklılıklarına hitap eden çalışma sürecinin planlanması üzerinde duruldu. Sınıf içi rehberlik etkinliği soru-cevap yöntemi ile interaktif şekilde tamamlandı.

#rehberlik

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


PORTEKİZ, LİTVANYA, ÖZEL GAZİANTEP KOLEJ VAKFI FEN LİSESİ ÖĞRECİLERİ TARİHİN SIFIR NOKTASINDA BULUŞTULAR

Litvanya, Portekiz ve Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi öğrencileri proje programının 3. gününde kültürel ve tarihi bir yolculuğa çıktılar. Şanlıurfa’nın eşsiz tarihi ve turistik yerleri olan Göbeklitepe, Harran ve Balıklıgöl ‘ü ziyaret ettiler. Gezilen yerler ile ilgili tarihi ve kültürel bilgiler edinmelerinin yanı sıra yöresel lezzetleri deneme ve bolca anı biriktirme imkanı da buldular.

.

#gaziantepkolejvakfı

#avrupabirliği

#erasmus+

#uluslararasiprojetoplantisi

#kültürelgeziler

#göbeklitepe

#harranevleri

#balıklıgöl

#yerellezzetler

 

GAZİANTEP COLLEGE FOUNDATION PRIVATE SCIENCE HIGH SCHOOL, PORTUGESE AND LITHUANIAN STUDENTS MEET AT THE ZERO POINT OF HISTORY, GÖBEKLİTEPE.

On the 3rd day of the project meeting at Gaziantep College Foundation Private High School, the whole project team including Lithuanian-Portuguese-Turkish students and teachers took a historical journey in Şanlıurfa. The students enjoyed their times by visiting the unique places Göbeklitepe, Harran city and Balıklıgöl. They were guided with the historical and background information of the places they had visited.Beside being a historical trip,the students had the chance of collecting nice memories and tried local foods.

#gaziantepcollegefoundation

#europeanunion

#erasmus+

#internationalprojectmeeting

#culturaltrips

#localfood


GKV ÖZEL LİSELERİ REHBERLİK BİRİMİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE 'DİJİTAL DÜNYADA KARİYER YOLCULUĞUM' SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Eğitim yazarı Turgay Polat tarafından gerçekleştirilen “Dijital Dünyada Kariyer Yolculuğum” semineri 11. ve 12. Sınıf öğrenciler tarafından büyük bir ilgi gördü. Dijital ayak izlerinin kariyer basamaklarına olan etkisi, değişen dünya düzeni ile değişen meslek grupları ve yetkinlikleri hakkında bilgi aktaran sayın Polat, şu anda geleceğin mesleğine sahip olmak değil geleceğin insanı olabilmenin önemine değindi.

#rehberlik

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


‘ETKİLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ VE ÖĞRENME STİLLERİ’ KONULU ÖĞRENCİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

GKV Özel Ortaokulu Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi tarafından 5,6,7.sınıf öğrencilerimiz için “Etkili Ders Çalışma Yöntemleri Ve Öğrenme Stilleri” konulu öğrenci semineri düzenlendi.

GKV Özel Ortaokulu PDR Öğretmeni Tuğçe GÜRER ile PDR öğretmeni Buse TAŞDEMİR’in sunumu ile başlayan seminerimizde, her öğrencinin kişisel farklılıklarına hitap eden ders çalışma süreci planlamasının önemi üzerinde duruldu. Çalışma yöntemlerini etkili kullanabilme, dikkat süresini keşfedebilme, görsel ve işitsel uyaranların odaklanmaya olan etkileri öğrencilere aktarıldı. Her öğrencinin kendi öğrenme stilini keşfetmesi ve ders çalışma yöntemlerini öğrenme stiline göre çeşitlendirmesinin önemi üzerinde duruldu. Seminer soru-cevap yöntemi ile interaktif şekilde tamamlandı.

#rehberlik

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


AVRUPA BİRLİĞİ K229 STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU ADLI PROJE 2.ULUSLARARASI TOPLANTISI

Avrupa birliği tarafından yürütülen Erasmus+ programı kapsamında 2 yıldır uygulanan Avrupa Birliği K229 STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU adlı proje 2. uluslararası toplantısı, Litvanya ve Portekiz ekiplerinin katılımıyla Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesinde 2. gününde devam ediyor.

Bugün olan etkinliğimize Litvanyalı öğretmeninin “GERİ DÖNÜŞÜM” temalı ders anlatımıyla başladı. Sonrasında öğrenciler uluslararası gruplara ayrıldılar ve “DÖNGÜSEL EKONOMİ” alanında ilgili kavramları ingilizce tanımlayarak kendi dillerindeki karşılıklarını yazarak bir sözlük oluşturma çalışması başlattılar. Program Zeugma Mozaik Müze gezisi ile devam etti. Gün sonunda yerel lezzetlerin sergilendiği bir restaurantta akşam yemeği etkinliği düzenlendi.

#gaziantepkolejvakfı

#avrupabirliği

#erasmus+

#uluslararasiprojetoplantisi

#kültürelgeziler

 

The 2nd international meeting of the European Union K229 STEAM MODEL INTEGRATION IN GENERAL EDUCATION, which has been implemented for 2 years within the scope of the Erasmus+ program carried out by the European Union has been going on at Gaziantep College Foundation Private Science High School with the participation of Lithuanian and Portuguese teams. The Lithuanian teacher gave a lecture about “RECYCLING”. Then, the students started to make a thematic dictionary project in international groups. The teachers and students visited Zeugma Mosaic Museum. At the end of the day, the participants had their dinner in a restaurant where local food is served.

#gaziantepcollegefoundation

#europeanunion

#erasmus+

#internationalprojectmeeting

#culturaltrips

#localfood


AVRUPA BİRLİĞİ K229 STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU ADLI PROJE 2.ULUSLARARASI TOPLANTISI BAŞLADI

Avrupa birliği tarafından yürütülen Erasmus+ programı kapsamında 2 yıldır uygulanan Avrupa Birliği K229 STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU adlı proje 2. uluslararası toplantısı, Litvanya ve Portekiz ekiplerinin katılımıyla Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesinde başladı.

Proje toplantımız kapsamında 21- 25 Şubat 2022 tarihleri arasında Fen, Biyoloji, Matematik, Kimya ve İngilizce ders anlatımları, “Döngüsel Ekonomi” çerçevesinde ilgili tesis ziyaretleri ve kültürel geziler yapılacaktır.

#avrupabirliği

#erasmus+

#uluslararasiprojetoplantisi

#kültürelgeziler

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

 

The 2nd international meeting of the European Union K229 STEAM MODEL INTEGRATION IN GENERAL EDUCATION, which has been implemented for 2 years within the scope of the Erasmus+ program carried out by the European Union has begun at Gaziantep College Foundation Private Science High School with the participation of Lithuanian and Portuguese teams. There will be Science, Biology, Maths, Chemistry and English lessons. We will visit some institutions about “Circular Economy” and make some cultural trips.

#europeanunion

#erasmus+

#internationalprojectmeeting

#culturaltrips

#gaziantepcollegefoundationprivateschools


DAT 2022 TURNUVALARI İÇİN ANTALYA DA BULUNAN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ, İLK TAKIM GÖREVLERİNİ TAMAMLADILAR

Kardeş takımlarının da desteği ile moral bulan öğrencilerimiz, sıradaki görevleri için çalışmalarına devam ediyorlar.

Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

#DAT2022

#diturkiye

#destinationimagination

 

Thank you Seven Dlwarfs

Being in Antalya for DAT 2022 tournaments, our secondary school students have completed their first team task and they are going on practicing.

With the gifts of our cooperate team, our students are more motivated and ready for the next tasks.

#DAT2022

#ditürkiye

#destinationimagination


DAT 2022 TURNUVALARI İÇİN ANTALYA’DA BULUNAN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ TURNUVANIN SON AŞAMASI OLAN ‘ANLIK GÖREVLERİ’DE BAŞARI İLE TAMAMLADILAR

3 gün süren turnuva sonucunda eğlenen, eğlenirken öğrenen ve öğrendiklerini sunan öğrencilerimiz, edindikleri tecrübeleri ile okulumuza döndüler.

“Masters of GKV” takımımızı tebrik ediyoruz.

#DAT2022

#diturkiye

#destinationimagination

 

Our secondary school students in Antalya for the DAT 2022 tournaments successfully completed their “Instant Challenge”, which is the final stage of the tournament.

At the end of the 3-day tournament, our students had fun, learned while having fun and presented what they learned. They returned to our school with their experiences.

Congratulations to our “Masters of GKV” team.

#DAT2022

#diturkiye

#destinationimagination


GKV ÖZEL ORTAOKULU 5. SINIF ÖĞRENCİSİ BEREN KALYONCU’NUN TÜRKİYE SATRANÇ BAŞARISI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Beren KALYONCU Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 22-29 Ocak 2022 tarihleri arasında Granada Otel/Antalya da düzenlenen, Türkiye 11 Yaş Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında iki bine yakın sporcu arasından Türkiye 2.si olmuş ve Milli takıma seçilmiştir.

Ülkemizi ve GKV Özel Okullarını Dünya ve Avrupa Yaş Grupları turnuvalarında temsil etmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimiz aynı zamanda 12-13 Şubatta Kahramanmaraş ilinde düzenlenen 12 Şubat Kurtuluş Bayramı Satranç Turnuvasında 14 yaş ve altı (2011-2008) doğumlu sporcular genel kategorisinde rakiplerini geride bırakarak 1. olmuştur.

Öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

#satranç

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ORTAOKULU OLARAK 2023 LGS HAZIRLIK DÖNEMİNİ BAŞLATMIŞ BULUNUYORUZ

Ortaokul Müdürümüz Seçil Güldemet ve 8. sınıf idare ve öğretmen kadrosu, yaptığı toplantıda 7. sınıf velilerimize 2023 LGS Ön Hazırlık Programımızı tanıttılar. Velilerimiz bir yıldan uzun sürecek olan bu dönemde hem akademik hem de psikolojik olarak yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi sahibi oldular. Ayrıca Cemil Alevli IB Okulu Koordinatörümüz Ali Pamuk tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı.

#LGShazırlık

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


ÖĞRENCİMİZ BERİL SELVİ ESMER ULUSLARARASI EYP KONFERANSI’NA KATILDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli IB Programı 11. Sınıf öğrencisi Beril Selvi Esmer 3-8 Şubat tarihleri arasında ev sahipliğini TED Üniversitesi’nin yaptığı Ankara’22 13. Uluslararası Forum’una katılarak Uluslararası Avrupa Gençlik Parlamentosu üyesi oldu.

GKV Cemil Alevli IB Koleji 11.Sınıf öğrencimiz Beril Selvi Esmer, Ankara’da düzenlenen ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden 200 öğrencinin katıldığı uluslararası forumda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan 15 öğrenciden biri oldu. Konferansın kapanış konuşmasını yapan öğrencimiz göstermiş olduğu performans ile Avrupa’da farklı ülkelerde organize edilecek olan EYP konferanslarına katılım hakkı kazandı. Başarısından ötürü öğrencimizi ve ailesini kutlar emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


‘LİSEDE BİR GÜN' ETKİNLİĞİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesindeki ortaokul öğrencilerimiz, “Lisede Bir Gün” etkinliği kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde, lise derslerine girerek lise öğrencisi olmanın heyecanını yaşadılar. Ortaokul öğrencilerimiz, önümüzdeki sene eğitim hayatına devam edecekleri binada lise derslerine girerek lise öğretmenleri tarafından içerikleri hazırlanan deneyler, uygulamalı ders teknikleri ve beden eğitimi zümresi tarafından hazırlanan sportif etkinlik ile lisede eğitim öğretim işleyişini deneyimlerken lise öğretmenlerini yakından tanıma fırsatı buldular. “Lisede Bir Gün” anısına çekilen sınıf fotoğraflarını, görsel sanatlar dersi kapsamında kendi zevklerine göre tasarladıkları fotoğraf çerçevelerini ve isimlerine özel hazırlanan ajandaları pasta kesimi sonrasında teslim alarak GKV Özel Liselerinde unutulmaz bir anı yaşadılar.

#LisedeBirGün

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL FEN LİSESİ ERASMUS+AB KAPSAMINDA PORTEKIZ VE LITVANYAYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Avrupa birliği tarafından yürütülen Erasmus+ programı kapsamında 2 yıldır uygulanan Avrupa Birliği K229 STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU adlı projenin 2. uluslararası toplantısı, Litvanya ve Portekiz ekiplerinin katılımıyla Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesinde gerçekleştirilecektir.

Proje toplantımız 21- 25 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır ve Türkiye, Litvanya ve Portekiz’den 13 öğretmen ve 21 öğrenci katılacaktır.

#gaziantepkolejvakfı

#avrupabirliği

#erasmus+

#uluslararasiprojetoplantisi

 

GKV IS HOSTING PORTUGAL AND LITHUANIA WITHIN THE SCOPE OF ERASMUS+ PROJECT.

The 2nd international meeting of the European Union K229 STEAM MODEL INTEGRATION IN GENERAL EDUCATION, which has been implemented for 2 years within the scope of the Erasmus+ program carried out by the European Union, will be held at Gaziantep College Foundation Private Science High School with the participation of Lithuanian and Portuguese teams. Our project meeting will be held between 21-25 February 2022 and 13 teachers and 21 students from Turkey, Lithuania and Portugal will attend.

#gaziantepcollegefoundation

#europeanunion

#erasmus+

#internationalprojectmeeting


GKV ÖZEL ORTAOKULU YILDIZ KULAÇLARI MADALYALARINI ALDILAR

Okul Sporları ve Yüzme İl Temsilciliği’nin düzenlediği “Okullar arası Yıldızlar il Birinciliği” yarışmalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokul sporcuları katıldıkları kategorilerde il 1, 2, 3 ve 4. lük derecelerini ve madalyalarını almışlardır. Olimpik yüzme havuzunda gerçekleştirilen müsabakalarda GKV Özel Ortaokul öğrencilerinden;

8. sınıf öğrencimiz CEREN BATUŞ: 100 mt. serbest il 1. si; 50 mt. serbest il 3 sü; 50 mt. sırtüstü il 3. sü olmuştur.

7. sınıf öğrencimiz DERİN ÖZÖNEL: 100 mt. serbest il 2. si; 400 mt. serbest il 3. sü olmuştur.

7.sınıf öğrencimiz ATA ÇELİKKALKAN: 50 mt. sırtüstü il 2. si; 100 mt. sırtüstü il 3. sü; 50 mt. serbest il 3. sü olmuştur.

8. Sınıf öğrencimiz KEREM ESEN:50 mt. serbest il 4. sü; 50 mt.sırtüstü il 4. sü olmuştur.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, öğrencilerinin özel yeteneklerini ön plana çıkarmaya devam edecektir.

#sporbaşarımız

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


IB ÖĞRENCİMİZ JANISHA PREMANAND KANADA'DAKİ EN İYİ ÜNİVERSİTESİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli College IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Janisha Premanand Kanada’daki University of Toronto Studies in Management bölümünden kabul almıştır. Kanada’nın en iyi üniversitelerinden biri olan Toronto Üniversitesi aynı zamanda Dünya Üniversiteler Sıralamasında (Times Higher Education Ranking) 18. sıradadır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yükseköğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

 

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Programme senior student Janisha Premanand is accepted from the Studies in Management Department of University of Toronto in Canada, one of the most prestigious universities in the world ranking 18th according to the Times Higher Education. We congratulate her family, our teachers and wish her success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege


GKV ÖZEL İLKOKULU BARIŞ MANÇO’YU TANITMAK VE YAŞATMAK AMACI İLE PROGRAM DÜZENLEDİLER

GKV Özel İlkokulu müzik ve drama öğretmenlerimiz Barış Manço’yu tanıtmak ve yaşatmak amacı ile  GKV Konferans Salonu'nda program düzenlediler.  Sanatçının hayatını, başarılarını anlatan videonun ardından GKV Özel İlkokulu korosunun seslendirdiği şarkılara salondaki öğrenciler zevkle eşlik etti.

Barış Manço'nun döneminde çok sevilen "Adam Olacak Çocuk"  canlandırmasında 4. sınıf öğrencimiz Dilay Eryakıcı’nın sorduğu sorulara anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin verdiği yanıtlar eğlenceli anlara sahne oldu.

#BarışManço

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI “KEYİF” İSİMLİ SERGİSİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı “KEYİF” isimli sergi ortaokul koridorunda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Kuruluşundan bu yana sanatın ve sanatçının destekçisi olarak, öğrencilerimizi kutlar başarılar dileriz.

#sanat

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL LİSELERİ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ‘2022 YKS’YE DOĞRU’ KONULU SEMİNER DÜZENLEDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 12. Sınıf öğrencilerine yönelik “2022 YKS’ye Doğru” konulu seminer 12. Sınıflardan sorumlu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Duygu YILDIZ tarafından gerçekleştirildi. 2022 yılında uygulanması planlanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı içeriğinde yapılan güncellemeler paylaşılarak TYT oturumu sınav süresinin değişmesi ve baraj puanlarının kaldırılmasının etkilerinden bahsedildi. Psikolojik Dayanıklılığı arttırmanın akademik başarıdaki etkilerine ve önemine değinilerek öğrencilerin akademik performanslarını nasıl arttıracakları, karşılaşılabilecek akademik değişikliklerin üstesinden nasıl gelebilecekleri konusunda bilgiler paylaşıldı.

#YKSyedoğru

#rehberlik

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ORTAOKULUNDA 5. SINIF ÖĞRENCİLERİ KENDİ YAZDIKLARI MASALLARI ANLATIYOR

Türkçe zümresi tarafından düzenlenen "Kendi Masalını Yaz, Anlat Etkinliği" tüm 5. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Hayal dünyasının kapılarını bizler için aralayan, yaratıcı düşünebilen, olayları olağan dışı unsurlarla süsleyen masal yazarı öğrencilerimiz, kendi yazdıkları masalları anlatarak bu masalları dinleyicilerin beğenisine sundu. Bu etkinlik ile öğrencilerimizin yazma, konuşma ve dinleme becerilerine büyük katkı sağlanmış oldu. Bu bağlamda öğrencilerimiz hem yazdı hem paylaştı hem dinledi hem de eğlendi.

Bu güzel masalları bizlerle paylaşan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

#kendimasalınıyaz

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL İLKOKULUNDA BU HAFTA 'AFFETMEK' TEMASI İŞLENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulunda bu hafta "affetmek" teması işlendi. Temayla ilgili sınıflarımızda rehberlik birimimizin hazırladığı sunumun eşliğinde affetmenin erdemi üzerinde duruldu. Ayrıca hikaye okuma ve geçmiş deneyimlerimizi hatırlayıp kağıda dökme etkinlikleri çerçevesinde farkındalık çalışmaları yapıldı.

#affetmek

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZU DAHA DA GÜÇLENDİRECEK OLAN (IB MYP) VE (IB PYP) EĞİTİMLERİ BAŞLADI

2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumuzu daha da güçlendirecek olan Uluslararası Bakalorya Orta Yıllar Programı (IB MYP) ve Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı (IB PYP) eğitimleri başladı. İki oturum şeklinde gerçekleştirilen eğitimin birinci aşamasına Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu ve İlkokul idarecileri, İngilizce Öğretmenleri ve rehber öğretmeni, ikinci aşamasında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu idarecileri, zümre başkanları ve İngilizce öğretmenleri katıldı. Dr. Servet Altan tarafından verilen eğitimde Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı (IB PYP) ve Uluslararası Bakalorya Orta Yıllar Programı’nın (IB MYP) içeriği, hedefleri ve işleyiş biçimi anlatıldı. Eğitim sonrasında gerçekleşen soru-cevap bölümünde yeni dönemde benimsenecek eğitim programlarının okulumuz bünyesinde yürütülen çalışmalara olan uyumu görüşüldü.

#uluslararasıbakalorya

#dp(diplomaprogramı)

#myp(ortayıllarprogramı)

#pyp(ilkyıllarprogramı)

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


"HIGH SCHOOL MUSICAL" İNGİLİZCE DRAMA OYUNUNA İZLEYİCİLERDEN TAM NOT

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri İngilizce Drama Kulübü tarafından hazırlanan, yönetmenliğini Fatma Özseven ve Özgül Besler'in yaptığı, GAÜN Mavera Kongre ve Sanat merkezinde sahnelenen "HIGH SCHOOL MUSICAL" İngilizce müzikali büyük bir başarı ile temsil edilerek, izleyicilerden tam not aldı.

Hazırlanan dekoru, ışık oyunları, dansları, sinevizyon gösterileri ve öğrencilerin mükemmel performansları ile zihinlerde iz bırakan "High School Musical" oyunu dakikalarca ayakta alkışlandı.

Gösterilen ilgiye teşekkür ederiz.

#dramakulübü

#hıghschoolmusıcal

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

 

"HIGH SCHOOL MUSICAL" ENGLISH DRAMA SHOW WAS HIGHLY APPRECIATED BY THE AUDIENCES

The English musical "HIGH SCHOOL MUSICAL", prepared by Gaziantep College Foundation Private High Schools English Drama Club, directed by Fatma Özseven and Özgül Besler and staged at GAÜN Mavera Congress and Art Center, was represented with great success and received full appreciation from the audience.

The "High School Musical" drama show which left a mark on the minds with its prepared decor, light displays, dance and cine-vision shows and excellent performances of the students, received a standing ovation for minutes.

Thanks for the interest shown.


KÜÇÜK KIZ TENİS TAKIMIMIZ İL BİRİNCİ, KÜÇÜK ERKEK TENİS TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU

31 Mart 2022 tarihinde Okul Sporları tarafından düzenlenen Küçükler Erkekler ve Küçük Kızlar Tenis Müsabakasında, Küçük Kız Tenis takımımız İl birinci, Küçük Erkek Tenis takımımız İl ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#GKVSporBaşarısı

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


IB ÖĞRENCİMİZ BAŞAK ÖNGEN HOLLANDA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Başak Öngen Hollanda’nın en iyi üniversitelerinden biri olan Tilburg University of Humanities and Digital Sciences bölümünden kabul almıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

 

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Programme senior student Başak Öngen is accepted from the Humanities and Digital Sciences Department of Tilburg University, one of the most prestigious universities in Netherlands. We congratulate her family, our teachers and wish her success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege


İLKOKUL HAZIRLIK GRUBU İNGİLİZCE DRAMA GÖSTERİSİ

İngilizce derslerimizde süreç önemlidir. Öğrencilere, ingilizce dramanın kazanımlarının yanında ingilizce kelimeler öğretir ve zamanla kelimeler cümleye dönüşür… İlkokula Hazırlık Grubu öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı İngilizce Drama gösterilerinde “Mother Goat and Baby Goats” “The Little House” adlı oyunlar sahnelendi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

#ingilizcedrama

#GKVÖzelAnaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİMİZ BEREN KALYONCU 11 YAŞ KIZLAR KATEGORİSİNDE TÜRKİYE 2. Sİ OLDU

Türkiye Satranç Federasyon'u tarafından 22-29 Ocak 2022 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasına iki bine yakın sporcu katılmıştır. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Öğrencimiz Beren Kalyoncu 11 yaş kızlar kategorisinde Türkiye 2. si olmuştur. Ülkemizi ve okulumuzu Dünya ve Avrupa Yaş Grupları Turnuvalarında temsile hak kazanmıştır. Öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

#satranç

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


IB ÖĞRENCİMİZ ERON GORANİ ALMANYA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli College IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Eron Gorani Almanya Berlin’deki University of Europe for Applied Sciences üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümüne burslu kabul edilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

 

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Program senior student Eron Gorani is accepted from the Software Engineering Department of University of Europe for Applied Sciences in Berlin, one of the most prestigious universities in Germany with a scholarship. We congratulate his family, our teachers and wish him success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege


2022 LGS GURUR TABLOMUZ

2022 LGS başarılarından dolayı bizleri gururlandıran öğrencilerimizi kutlarız.
#LGS2022

#GKVbaşarıtablomuz
#GKVÖzelOrtaokulu
#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


KURUCUMUZ CEMİL ALEVLİ’Yİ ARAMIZDAN AYRILIŞININ 50. YILINDA SAYGI, RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Kurucusu Cemil Alevli için aramızdan ayrılışının 50. yıldönümünde okulumuzda anma töreni düzenlendi. GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan törene GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Mütevelli – Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba’nın yaptığı törende, IB öğrencilerimiz tarafından “Hayatta Ben En Çok Babamı Sevdim” şiiri, Cemil Alevli Oratoryosu, GKV Özel Anaokulu öğrencileri lirik dans gösterisi ve Müzik Zümresi öğretmenlerimizin eşliğinde canlı performans sahnelendi.

#CemilAlevli

#GKVÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL LİSELERİ KARİYER SÜRECİNİ YÖNLENDİRME VE GELİŞTİRME ETKİNLİKLERİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Rehberlik Birimi çalışmaları kapsamında öğrencilerin kariyer sürecini yönlendirme ve geliştirme etkinliklerine devam edilmektedir. Öğrencilerimizin farklı meslek grupları hakkında bilgi edinmelerinin hedeflendiği Bölüm Tanıtım ve Kariyer Fuarı’na 11 ve 12. sınıf öğrencileriyle katılım sağlandı. Gaziantep Üniversitesi’nde gerçekleştirilen fuarda Tıp, Mühendislik ve Hukuk gibi bir çok bölümün tanıtımı yapılarak öğrencilerimizin üniversitelere ve mesleklere özgü soruları yanıtlandı. Öğrencilerimizin üniversite ve bölüm seçimlerine ışık tutacak etkinlik büyük ilgi gördü.

#rehberlik

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ORTAOKULU ‘LETİŞİMDE KİŞİSEL SINIRLARIMIZI KORUMAK’ KONULU SINIF İÇİ REHBERLİK ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

GKV Özel Ortaokulu Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi tarafından 5,6,7.sınıflarımızda “İletişimde Kişisel Sınırlarımızı Korumak” konulu sınıf içi rehberlik etkinlikleri düzenlendi. GKV Özel Ortaokulu PDR Öğretmeni Tuğçe Gürer ile PDR öğretmeni Buse Taşdemir’in yürüttüğü sınıf içi etkinliklerde, iletişimde kişisel sınırlar oluşturmanın, kişinin kendine duyduğu şefkati göstermenin bir yolu olduğu öğrencilere aktarılmıştır. Öğrencilerimizin, kendi ihtiyaçlarını gözetirken; diğerlerinin gereksinimlerine de saygı gösterebildiği sağlıklı iletişim kurma yöntemleri üzerine bilinçlenmeleri amaçlanmıştır. Hayır diyebilme becerisinin önemi vurgulanarak etkinlik tamamlanmıştır.

#rehberlik

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


 


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.