2020-2021 - 2 Dönem YILI HABERLERİ

KÜLTÜR-SANAT DOLU “BAHÇEDE SANAT VAR” ETKİNLİKLERİGKV ÖZEL LİSELERİ ÖĞRENCİLERİNİN ÇALIŞMALARIYLA SONA ERDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin Görsel Sanatlar dersinde yaptıkları çalışmaların sergilendiği "Bahçede Sanat Var" etkinliklerinin son günü GKV Özel Liseleri öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımı ile gerçekleşti. Etkinlikte veli-öğrenci duvar boyama atölyeleri, Müzik Kulübü öğrencilerimizin solo performansları, Spor Zümresinin aktiviteleri yer aldı. “Bahçede Sanat Var” etkinliklerinde özverili çalışmalarından dolayı Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu, Görsel Sanatlar öğretmenleri Melek Kaman Aslan, Şeyma Aslantaş, Emine Korkmaz ve eserleriyle destek olan tüm öğrencilerimize, Müzik Zümre Başkanı Tuğba Saçılık, Müzik Öğretmeni Halil Üzümcü, Spor Zümre Başkanı Murat Tarhan, Beden Eğitimi öğretmenleri Recep Öztürk ve Fatma Kargın’a teşekkür ederiz.

#GKVSanat

#GKVdeSanat

#GKVMüzik

#GKVSpor

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


100. YILI ANISINA “HAKKIDIR MİLLETİMİN İSTİKLAL“

Resim ve İstiklal Marşı’nı Güzel Seslendirme Yarışması Sonuçlandı

İstiklal Marşımızın 100. Yılı anısına düzenlenen “Hakkıdır Milletimin İstiklal” başlıklı resim ve İstiklal Marşı’nı güzel seslendirme yarışması sonuçlandı.

GKV Özel Ortaokulu öğrencilerimizin katılımıyla düzenlenen yarışma sonuçlarına göre;

Resim yarışmasında birinci 5E sınıfından Neva Erdem olurken ikinci 7A sınıfından Duru Güzel ve üçüncü 5E sınıfından Sultan Nisa Gözüağ olmuştur. İstiklal Marşı’nı güzel seslendirme yarışmasında ise birinci 7D sınıfından Melisa Subaşı, ikinci 5C sınıfından Tuna Yıldırım ve üçüncü 5C sınıfından Candan Düzen olmuştur. Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu ve Müzik Zümre Başkanı Tuğba Saçılık’ın organizasyonunda düzenlenen yarışmalarda başarı elde eden öğrencilerimize başarı belgeleri ve hediyeleri GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki tarafından takdim edildi.

#2021MehmetAkifveİstiklalMarşıYılı

#IstiklalMarşı100Yaşında

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


TÜRK ÖYKÜ VE ROMAN YAZARI FARUK DUMAN ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Türk Öykü ve Roman Yazarı Faruk Duman, Orhan Kemal Roman Armağanı ve Cevdet Kudret Roman Ödülü sahibi romanı 'Sus Barbatus!' üzerine düzenlenen söyleşide GKV Özel Liseleri öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya geldi. Haziran ayı kültür-sanat etkinlikleri\yazar buluşmaları kapsamında düzenlenen söyleşiye Türk Dili ve Edebiyatı Kulübümüz, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz de katıldı. Öğrencilerin aktif katılımları, soru ve yorumları ile yer aldığı söyleşi sonrası Duman kitabını okurları için imzaladı.

Faruk Duman: Öyküleri 1991 yılından beri Yazıt, Damar, Papirüs ve Adam Öykü gibi dergilerde yayınlandı. 1996 yılında Çankaya Belediyesi'nin Öykü-Şiir Yarışması'nda Çocuk Öyküleri dalında ikincilik aldı. Bu öyküleri daha sonra Mızıkçı Mızıka adıyla yayınlandı. İlk öykü kitabı Seslerde Başka Sesler 1997 yılında yayınlandı. 1998'de Orhan Kemal ödülleri öykü dalında ikincilik ödülü kazandı. 2000'de Sait Faik Hikâye Armağanı, 2004'de Haldun Taner Öykü Ödülü, 2010'da Yunus Nadi Roman Ödülü'nü kazandı.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı

#YazarBuluşmaları

#FarukDuman


“BAHÇEDE SANAT VAR” ETKİNLİĞİGKV ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİ ve VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin Görsel Sanatlar dersinde yaptıkları çalışmaların sergilendiği "Bahçede Sanat Var" etkinliklerinin üçüncü günü GKV Özel Ortaokulu öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımı ile gerçekleşti. Etkinlikte veli-öğrenci duvar boyama atölyeleri, müzik ve spor kulübü üyesi  öğrencilerimizin performansları yer aldı. 

#GKVSanat

#GKVdeSanat

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


TEKNOFEST 2021 GKV ÖZEL ORTAOKULU

Teknofest 2021 İstanbul İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması “Afet Yönetimi” “Sağlık ve İlk Yardım” ile "Akıllı Ulaşım" kategorilerinde GKV Özel Ortaokulu öğrencilerimizin Akademik Müdür Yardımcısı Korkut Özkeleş, Fen Bilimleri Öğretmenleri Aydin Dilsiz ve Hakan Özdöver danışmanlığında yürüttükleri üç proje ön elemeyi geçmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

#TEKNOFEST2021
#GaziantepKolejVakfı
#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL OKULLARI GELECEĞİN ULUSLARARASI BİLİM İNSANLARINI YETİŞTİRİYOR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Cemil Alevli Koleji (IB) öğrencilerimizden uluslararası başarılar gelmeye devam ediyor.

IB ÖĞRENCİMİZ YAREN İLASLAN DÜNYANIN EN PRESTİJLİ ÜNİVERSİTELERİNDEN KABUL ALDI

Dünya çapında seçkin okullara direkt kabul sağlayan, dünya okulu vizyonuyla hareket eden GKV Özel Cemil Alevli Koleji \ IB diploma programı 12. sınıf öğrencilerimizden Yaren İlaslan İtalya’da bulunan University of Sapienza \ Uygulamalı Bilgisayar Bilimi ve Yapay Zeka bölümü ve University of Sapienza Padua \ Bilgi Teknolojileri Mühendisliği bölümlerinden kabul aldı.

Emeği geçen IB diploma programı öğretmenlerimizi tebrik eder, öğrencimize yükseköğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı

#IBWorldSchool

#UluslararasıBakalorya

#InternationalBaccalaureate


RAZ-PLUS FOTO ALBÜM YARIŞMASI DÜZENLEDİK

GKV Özel İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimizin İngilizce kitap okumaya teşvik etmek ve öğrencilerimizin yabancı dil okuryazarlığını arttırmak amacıyla düzenlediğimiz Raz-Plus Foto Albüm Yarışmasına katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Yarışma kapsamında öğrencilerimiz dijital kitaplarını okuduktan sonra,kitaptaki olay örgüsü ve bilgilere dayanarak bir fotoğraf albümü hazırlayıp kullandıkları resim ve görsellerle birlikte kendi cümleleriyle kitaplardaki hikayeleri yeniden yazdılar.

Congratulations to all our Primary and Secondary students who participated in Raz-Plus Photo Album Contest designed to encourage a love of reading and boost their literacy.

After reading their digital books, students made photo albums with visuals,drawing related to the scenes from their books and re-wrote the stories in their own words.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ KOLEJİ(IB) ÖĞRENCİLERİ SACMUN 2021 ONLINE MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KONFERANSINA KATILDI

5-6-7 Mart tarihlerinde düzenlenen Model Birleşmiş Milletler konferansına GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) 9 ve 10. öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimiz İnsan Hakları, Çevre Programı, Silahsızlanma ve Uluslararası Güvenlik, Güvenlik Konseyi gibi komitelerde yer alırken; delege olarak temsil ettikleri ülkelerin bakış açılarını benimseyerek küresel ve güncel konuları tartışarak dünya meselelerine diplomatik bir bakış açısıyla çözümler ürettiler. Konferansa Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden ve Dünya’nın çeşitli ülkelerinden katılım gösterilirken öğrencilerimiz okulumuzu başarılı bir şekilde temsil ettiler.

THIMUN prosedüründe gerçekleşen konferansta ilk iki gün komite içerisinde yapılan tartışmalar sonrasında son gün ortaya çıkan çözüm tasarısını diğer ülke delegelerine sunarak tartıştılar.

Öğrencilerimiz, sergiledikleri örnek davranışlar sonrasında sertifika almaya hak kazandılar.

Kulüp öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlarız.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı

#IBWorldSchool


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU LGS ÖN HAZIRLIK KURSUMUZ 1. ETAP ÇALIŞMASI BAŞARI İLE TAMAMLANDI

LGS ön hazırlık kursunun 1.Etabı 9 Temmuz’da tamamlanmış olup 23 Ağustos’ta devam etmek üzere tatil dönemine girilmiştir. 4 haftadan oluşan ve 140 saat grup dersi, 15 saat ödev saati şeklinde etüt saati olmak üzere toplam 155 saat olarak uygulanan kurs programında haftalık ödev programları eksiksiz olarak hazırlanmış, ödev kontrolleri yapılmış ve ödev eksiklerinin giderilmesi sağlanmıştır.  Ayrıca Rehberlik Birimimizce hazırlanan tatil bülteni ile öğrencilerimizin tatil sürecini nasıl değerlendirmeleri gerektiği konusunda aydınlatıcı bilgiler verilmiştir.

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


“BAHÇEDE SANAT VAR” ETKİNLİĞİNİN İKİNCİ GÜNÜ GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin Görsel Sanatlar dersinde yaptıkları çalışmaların sergilendiği "Bahçede Sanat Var" etkinliklerinin ikinci günü GKV Özel İlkokulu öğrencilerimizin çalışmaları ve velilerimizin katılımı ile gerçekleşti. Etkinlikte serginin yanı sıra veli-öğrenci duvar boyama ve ebru sanat atölyeleri de düzenlendi.  10 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek sanat aktivitelerimizin 3. gününde GKV Özel Ortaokulu, 4. gününde GKV Özel Liseleri öğrencilerimizin çalışmaları sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

#GKVSanat

#GKVdeSanat

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


TEKNOFEST 2021 GKV ÖZEL İLKOKULU

Teknofest 2021 İstanbul İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması “Afet Yönetimi” ile “Sağlık ve İlk Yardım” kategorilerinde GKV Özel İlkokulu öğrencilerimizin Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi öğretmenimiz Fatoş Hanedan danışmanlığında yürüttükleri üç proje ön elemeyi geçmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. 

#TEKNOFEST2021 

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ KOLEJİ (IB) ÖĞRENCİLERİNDEN CAS PROJESİ: KİTAP TOPLAMA VE BAĞIŞLAMA ETKİNLİĞİ

GKV Özel Cemil Alevli (IB) Koleji 9., 10. ve 11. sınıf öğrencileri CAS Koordinatörü Berkay Tahtacı danışmanlığında IB-CAS (Yaratıcılık+Etkinlik+Toplum Hizmeti) programı için bir araya gelip, kitap toplama ve bağışlama projesini tasarladılar. Mart ayı boyunca süren projede öğrenciler CAS projesinin aşamaları olan araştırma, hazırlık, eylem, geri bildirim ve sunum adımlarını uygulayarak, işbirliği ve dayanışma halinde projeyi başarıyla hayata geçirdiler. Öncelikli aşama olarak araştırma kapsamında Şehit Yakup Balbey İlkokulu sınıf öğretmeni Dilek Öztürk’le irtibata geçen öğrenciler okulun kütüphane yapımı hazırlığında olduğunu ve kitap ihtiyaçlarının bulunduğunu tespit ettiler. Bunun üzerine çalışma kollarına ayrılan öğrencilerden bir kısmı projenin ilk adımı olarak bir poster tasarladılar ve bu posteri çoğaltıp GKV Özel İlkokulu ve Ortaokulu pano ve duvarlarına yapıştırarak projenin duyurusunu ilan ettiler. İkinci adım olarak öğrenciler projeye katılımı arttırmak, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin ilgisini çekmek adına kitap bağış kutuları hazırladılar. GKV Özel Liseleri Görsel Sanatlar öğretmeni Melek Kaman Aslan rehberliğinde resim atölyesine geçen öğrenciler, burada yaratıcılıklarını geliştirecek çizim, tasarım ve boyama çalışmalarıyla ve çizgi karakterlerle çok renkli kutular hazırladılar. Üçüncü adım olarak öğrencilerden bazıları, GKV Özel İlkokul ve Ortaokulu sınıflarını hazırlanan kutularla tek tek gezerek, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden kampanyaya destek olmalarını istediler. Bir hafta boyunca kitap bağış kutuları İlkokul ve Ortaokul koridorlarında durdu ve GKV İlkokul ve Ortaokul öğrencileri müthiş bir duyarlılık örneği göstererek her gün yüzlerce kitap bağışında bulundular. Günlük olarak GKV Cemil Alevli IB öğrencileri tarafından toplanıp, boşaltılan kitap bağış kutuları her gün dolup taştı. Dördüncü adım olarak toplanıp, biriktirilen binlerce kitap Cemil Alevli IB öğrencileri tarafından kolilere konularak paketlendi ve Şehit Yakup Balbey İlkokulu’na götürülmek üzere hazırlandı. Proje boyunca özveriyle çalışan öğrenciler son aşama olarak kolilerle beraber okul servisine binip Şehit Yakup Balbey İlkokulu’nu ziyaret ettiler. Şehit Yakup Balbey İlkokulu sınıf öğretmeni Dilek Öztürk tarafından karşılanan GKV Cemil Alevli IB öğrencileri, bağış kampanyası kapsamında topladıkları kitapları teslim ettiler ve Şehit Yakup Balbey 2/H sınıfı öğrencileriyle bir kaynaşma etkinliği düzenleyip, projeyi başarıyla tamamlamanın sevincini yaşadılar.

#GaziantepKolejVakfı

#IBWorldSchool

#CASProjects


IB ÖĞRENCİMİZ ANIL MUMBUÇ DÜNYANIN EN PRESTİJLİ ÜNİVERSİTELERİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Cemil Alevli Koleji (IB) 12. sınıf öğrencimiz Anıl Mumbuç dünyanın en prestijli üniversitelerinden kabul aldı. GKVIB’20 öğrencimiz Amerika’nın en iyi eğitim veren üniversitelerinden University of South Florida\Bilgisayar Mühendisliği bölümü ve İtalya'daki Sapienza University\ Uygulamalı Bilgisayar Bilimi ve Yapay Zeka bölümünden kabul alarak büyük bir başarıya imza attı. Öğrencimiz ayrıca girdiği sınavlarda göstermiş olduğu üstün performanstan ötürü University of South Florida’da %75 akademik başarı bursu almaya hak kazandı. Emeği geçen IB öğretmenlerimizi tebrik eder, öğrencimize yükseköğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı

#IBWorldSchool

#UluslararasıBakalorya

#InternationalBaccalaureate


2019-2020 GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ANADOLU LİSESİ OKUL BİRİNCİMİZ BEGÜM KILIÇ’TAN BAŞARI TÜYOLARI;

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anadolu lisesinden mezun olup hayalini kurduğum üniversiteye kavuşmuş olmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Sizlerin de hedeflerinize ulaşabilmeniz için önemli olan birkaç başlığa değinmek istiyorum.

✓ Önceliklerimi belirledim, önceliklerime göre zaman planlaması yaptım. Sınırlarımı net çizdiğim bu planlamayla hem keyif aldığım aktivitelerde bulundum hem de hedefime ulaşabildim.

✓ Bu büyük yarışta kitap okuyarak ve her gün paragraf çözerek okuma ve anlama hızımı arttırdım, bu sayede çok başarılı görünen birçok kişiyi geride bıraktım.

✓ Bu sınav sadece bilgi birikimi ölçen bir sınav değil, aynı zamanda dikkati, motivasyonu, zamana hükmetmeyi de gerektiren bir sınavdır.

✓ Bol soru çözdüm ve çözemediğim soruları bekletmeden okuldaki öğretmenlerime çözdürerek soru çözüm yöntemlerinin tümüne hâkim oldum.

Özveriyle çalışan ve bizlerin yetişmesinde, olgunlaşmasında büyük rol oynayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Sizlere de bu süreçte başarı diliyor ve pandeminin getirdiğini düşündüğümüz zorluklara rağmen, bu zorluklardan kazançla çıkmak mümkün olduğunu düşünüyorum. Krizi Fırsata çevirin!

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


GKV ÖZEL LİSELERİ YKS TÜRKİYE DERECELERİMİZ

Öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

#YKS2021

#GaziantepKolejVakfıÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


2019-2020 GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL CEMİL ALEVLİ LİSESİ OKUL BİRİNCİMİZ BERKE KARADAYI’ DAN BAŞARI TÜYOLARI;

Öncelikle belirtmek isterim ki zaman su misali akıp geçiyor… Yaklaşık 5 yıl önce Gaziantep Kolej Vakfı ailesinin bir parçası oldum ve bu eğitim sürecinde en başta iyiyle kötüyü ayırt etmeyi, insanın ve insanlığın değerini öğrendim. Sorumluluklarımı ve içinde bulunduğum topluma karşı görevlerimi kavradım. Zorlu sınav sürecinde sizlere başarının anahtarını birkaç başlıkla sunmak istiyorum.

✓ Başarının ilk adımının insanın kendi hayatını disipline etmesi gerektiğini bilerek uyku düzeninden beslenme düzenine, belli günlerde ve zaman aralıklarında kendime ayıracağım zamana kadar her şeyi çok iyi bir şekilde planladım.

✓ Tüm dikkatimi derslere vererek sınav vakti geldiğinde birikmiş konulara yeniden çalışmak zorunda kalmadım.

✓ Sık sık tekrarlar yaparak konulardaki eksiklerimi tamamladım.

✓ Ümidinizi kaybedip yapamayacağınızı düşündüğünüz zamanlar olabilir, bu durum çok normaldir ancak önemli olan pes etmemek ve azimle çalışmayı sürdürmektir.

Unutmayın ki bu ve bundan sonraki karşılaşacağınız bütün sınavlarda motivasyon başarıyı etkileyen çok önemli bir unsurdur. “Çıkamayacağın kadar yüksek hiçbir yer yoktur. Yeter ki sen tırmanmaya başla” sözüyle yazımı noktalıyor ve hepinize başarılar diliyorum…

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


ÜLKEMİZİN AYDINLIK GELECEĞİ OLAN GKV’NİN 57. YIL MEZUNLARI, YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Yarının umutları, ülkemizin geleceği olan gençlerimize, çocuklarımıza sahip çıkarak onları yarınlara en iyi şekilde hazırlamayı kutsal bir görev kabul eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının 57. yıl mezunları görkemli mezuniyet töreni ile kep attı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinden mezun olan 147 öğrencimiz okullarımızda düzenlenen mezuniyet töreni ile kep atmanın mutluluğunu yaşadı. Bayrak ve flamanın takdimi ile saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenimizde her yıl olduğu gibi GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Nüket ERSOY, kıymetli eşleri Celal ERSOY ve GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu’nın saygıdeğer üyeleri öğrencilerimizi yalnız bırakmadı. GKV Özel Liseleri Müdürü Engin BİBA günün anlam ve önemini belirten anlamlı bir konuşma yaparken GKV Özel Liselerinin özveriyle çalışan idarecileri ve akademik kadrosu teşekkür belgelerini GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Üyesi Seyhan Fesli’nin elinden aldı. Gecede aynı zamanda GKV Özel Liseleri Genç Kızlar Voleybol ve Genç Erkekler Basketbol Takımı’nın şampiyon oyuncuları ve antrenörleri, GKV Özel Liseleri idarecileri, GKV Özel Fen, Anadolu ve Cemil Alevli Koleji (IB) okul birincileri, ikincileri ve üçüncülerine plaket ve çiçekleri GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Üyeleri Seyhan Fesli, Osman Kıratlı ve Aysel Tokatlı tarafından takdim edildi.

Yarım asrı aşkın tarihinde akademik başarısının yanı sıra spor, kültür-sanat ve sosyal alanlarda da ulusal ve uluslararası başarıları bulunan GKV Özel Okullarının 57. yıl mezunlarına bundan sonraki yaşamlarında başarı ve mutluluk dileriz.

Sevgili mezunlarımız GKV ışığının yolunuzu ömür boyu aydınlatmasını dileriz. Yolunuz açık olsun!

#GKV1963

#GKVMezunları

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#1963tenberi

#Since1963

#GKVÖzelLiseleri


GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN YILSONU GÖSTERİLERİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerinin 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi yılsonu gösterileri ilgiyle karşılandı.

Gösterilerin ilk bölümünde öğrencilerimiz Geleneksel ve Modern Dans Öğretmenlerimiz Tülay Kıratlı ile Ayşe Güner’in yönetiminde hazırlanan dansın farklı renklerinden kesitlerin yer aldığı koreografilerle sahne aldı. Ardından GKV Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Liseleri öğrencilerimizin bireysel bateri, piyano ve keman performansları sahnelendi. Müzik Zümre Başkanı Tuğba Saçılık, Müzik Öğretmenleri Alona Şen ve Halil Üzümcü’nün de sahne performansları ilgiyle izlendi. GKV Özel İlkokulu öğrencilerinden oluşan müzik grubunun söylediği şarkılarla eğlenen öğrencilerimiz, ayrıca görsel sanatlar ve spor bölümlerinin etkinlikleri ile yeteneklerini sergileme fırsatı yakaladı.

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GKVSanat

#GKVSpor


GKV ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ İLE KEP ATMA HEYECANINI YAŞADI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimiz hem mezun olmanın mutluluğunu hem de liseye geçmenin heyecanını yaşadı.

Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Nüket ERSOY, Celal ERSOY Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet TİRYAKİ, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil GÜLDEMET, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz törende coşku dolu anlar yaşandı.

GKV’nin gururu olan öğrencilerimizin kep attığı bu anlamlı gecede açılış konuşmalarını yapan GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil GÜLDEMET, 57 yıllık köklü bir geçmişi ve güçlü akademik kadrosu ile ülkemizin en saygın okullarından birisi olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulundan mezun olan öğrencilerine hayat boyu başarı ve mutluluk diledi.

Törende 2020 LGS Türkiye Birincisi olan 2019-2020 eğitim öğretim yılı GKV Özel Ortaokulu mezunu Merve Nida EKİN’e üstün başarı plaketi Şehitkamil Kaymakamı Ömer KALAYLI tarafından GKV Özel Ortaokulu 2020-2021 eğitim-öğretim yılı birincisi Orhan Kaan AKAR, ikincisi Azra Betül KAYA ve üçüncüsü Kerem PETEK’e üstün başarı plaketleri GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Üyesi Osman KIRATLI tarafından takdim edildi.

Gecede GKV Özel Anaokulu Müzik Öğretmeni Alona ŞEN sahne aldı.

Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli-Yönetim Kurulu Üyesi Seyhan Fesli, hangi şartlarda olursa olsun GKV Özel Okullarının başarılarına başarı ekleyen, öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için büyük bir sabır ve özveriyle çalışan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet TİRYAKİ’yi çiçek takdimleri ile tebrik etti. GKV Özel Ortaokulundaki başarının mimarları olan Okul Müdürü Seçil GÜLDEMET, Akademik Müdür Yardımcısı Korkut ÖZKELEŞ, İdari Müdür Yardımcısı Meliha BOLAT ve LGS Koordinatörü Fuat KOZANOĞLU’na özverili çalışmalarından dolayı Genel Müdür İsmet TİRYAKİ tarafından çiçek takdim edildi.

Okullarından başarıyla mezun olan öğrencilerimizi kutlar, GKV’nin ışığında aydınlık bir gelecek dileriz. Yolunuz açık olsun!

#GKV1963

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#1963tenberi

#Since1963

#GKVÖzelOrtaokulu


GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİ ORTAOKULA UĞURLADIK

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimiz okulumuzda düzenlenen törenle ortaokula geçmenin mutluluğunu yaşadı.

Törene Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Celal Ersoy, Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldı.

Açılış konuşmasını yapan GKV Özel İlkokul Müdürü Talya Serenada Onan öğrencilerimizi gönülden tebrik ederken bundan sonraki eğitim-öğretim yaşamlarında başarı ve mutluluk diledi.

-----------------------------------------------------

Uzun yıllar boyunca GKV Özel İlkokulunda yüzlerce öğrencinin yetişmesine katkı sağlayan kıdemli öğretmenlerimiz Latife Eliş, Gülderen Tuğrul, Fatma Besnili ve Ayten Ayalp’e emekleri ve özverili çalışmalarından dolayı üstün hizmet plaketleri GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seyhan Fesli, Osman Kıratlı, İrfan Elboğa ve GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki tarafından takdim edildi.

Törende ayrıca GKV Özel İlkokulu idareci ve öğretmen kadrosuna GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki tarafından teşekkür belgeleri ve çiçek takdim edildi.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden alan ve ilkokulu başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi kutlarız.

Sevgili öğrencilerimiz, GKV ışığının yolunuzu ömür boyu aydınlatmasını dileriz.


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİ İLKOKULA GURURLA UĞURLADIK

Okul bahçemizde düzenlenen törene GKV Mütevelli – Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Celal Ersoy, Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldı.

Öğrencilerimize mezuniyet belgeleri öğretmenleri tarafından takdim edildi.

2021-2021 eğitim-öğretim yılını güzel anılarla tamamlayarak ilkokula adım atacak GKV Özel Anaokulu öğrencilerimizi kutlarız.

Sevgili öğrencilerimiz, GKV ışığının yolunuzu ömür boyu aydınlatmasını dileriz.

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#1963tenberi

#Since1963

#GKVÖzelAnaokulu


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU 5. SINIFLAR BAHÇE ETKİNLİKLERİ

21 Haziran 2021 Pazartesi günü “Sanat, spor ve rehberlik etkinlikleri kapsamında bir araya gelen GKV Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri yaparak ve yaşayarak öğrenmenin tadını çıkardılar. Bu etkinlikler çerçevesinde;

Öğrencilerimizde fiziksel gelişimlerine yani fizyolojik kapasite ve özelliklerinin en iyi biçimde gelişmesine yardımcı olma, hayâl gücünü, kişisel yapıcılık ve yaratıcılığını geliştirme, kendini gerçekleştirme, güçlü ve zayıf yönlerini tanıyarak sınırlarını bilme, kendine güven duyma ve davranışlarını kontrol edebilme, çok çeşitli motor becerilerini geliştirecek günlük fiziksel etkinliklere katılma isteği uyandırma hedefleri gerçekleştirilmiştir.

Katılım sağlayan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL İLKOKULUNDA ÖDÜL ŞÖLENİ

Türk Zekâ Vakfının düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası’nda okulumuzu temsil ederek il ve bölge birinciliği alan, 2021 Teknofest İstanbul İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması’nda ön elemeyi geçerek final değerlendirmesine kalan projelerimizin mimarı olan öğrencilerimize ve Küçük Sanatçılardan Büyük Eserler Yarışması’nda Görselden Öyküye, Öyküden Resime, Öykü Tamamlama kategorilerinde derece alan öğrencilerimize ödüllerini ve başarı belgelerini GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan takdim etti. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


ŞEHİTKÂMİL’DE “OKULLAR YARIŞIYOR” LİSE BİLGİ YARIŞMASI’NDA ÇEYREK FİNAL HEYECANI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anadolu Lisesi tarafından koordine edilen liseler arası bilgi yarışmasının çeyrek finali 18 Haziran Cuma günü okulumuzda gerçekleşti. Çeyrek finale toplam 9 okul katıldı. Her okul 9, 10 ve 11. sınıflardan oluşan 1 grup ile katılım sağladı. Her okuldan bir branş ve rehberlik öğretmeninin öğrencilerine eşlik ettiği yarışmada asil 12 soru sonrasında yarışma tamamlandı.

Yarışma sonucunda ;

Özel GKV Anadolu Lisesi (12/12) doğru cevap ile 1.

Özel GKV Fen Lisesi (11/12) doğru cevap ile 2. olmuştur. Yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ediyoruz.

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV ÖZEL ANAOKULU İNGİLİZCE DRAMA GÖSTERİLERİ: “THE LITTLE HOUSE” VE “THE LITTLE ROUND BUN”

İlkokula Hazırlık Grubu öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı İngilizce Drama gösterilerinin ikinci gününde “The Little House” ve “The Little Round Bun” adlı çocuk oyunları sahnelendi.

GKV Özel Anaokulu öğrencilerimiz tarafından İngilizce sahnelenen oyunlar müzik ve dans gösterileriyle de velilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.

Gösteriler GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki’nin oyunların sahnelenmesinde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman, GKV Özel Anaokulu İngilizce Öğretmenleri Olena Ayata, Müberra Dokuzoğlu, Ece Kurt, Müzik Öğretmeni Alona Şen ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Emine Korkmaz’a çiçek takdimleri ile son buldu.

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepCollegeFoundation

#GKVForeignLanguages

#GKVKindergarten


12. SINIFLAR İÇİN “YKS ÖNCESİ SON PROVA” KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

 

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 12. sınıf öğrencilerine yönelik “YKS Öncesi Son Prova” konulu seminer 12. sınıflardan sorumlu Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Duygu Yıldız tarafından gerçekleştirildi. Seminerde ÖSYM tarafından 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda dikkat edilmesi gereken kurallar, öğrencilerinin yanında bulundurması gereken belgeler ve beslenme-uyku düzenleri hakkında bilgiler aktarıldı. Sınav anı kadar sınav öncesinin de önemine değinilerek yaşanılan duygu durumunu dengede tutabilme, sınava kadar olan süreçte çalışma düzenini koruyabilme, sınavı yönetme becerilerini güçlendirme ve olası bir kaygı hissetme durumunda uygulanacak teknikler hakkında bilgiler paylaşılarak seminer tamamlandı.

#GKVRehberlikServisi

#YKS2021


GKV ÖZEL ANAOKULU İNGİLİZCE DRAMA GÖSTERİLERİ: “MOTHER GOAT AND BABY GOATS”

İlkokula Hazırlık Grubu öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı İngilizce Drama gösterilerinin ilk gününde “Mother Goat and Baby Goats” adlı oyun sahnelendi.

GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt, GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman, idarecilerimiz ve velilerimizin katıldığı gösteriler GKV Özel Anaokulu öğrencilerimiz tarafından İngilizce sahnelendi.

İngilizce Drama Gösterileri yarın “The Little House” ve “The Little Round Bun” oyunlarıyla devam edecek.

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepCollegeFoundation

#GKVForeignLanguages

#GKVKindergarten


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİNDE MÜNAZARA TURNUVASI ÖDÜL HEYECANI

Okulumuzda gelenekselleşen münazara turnuvaları ile öğrencilerimiz dili etkili ve akıcı bir şekilde kullanabilme, kendini doğru ifade edebilme kazanımlarını geliştirerek, öz güveni yüksek bireysel çalışmalarda ve grup çalışmalarında etkili, liderlik vasfı yüksek, mantık yürüten, tezler ortaya koyabilen ve antitezler oluşturabilen bireyler hâline gelmektedirler.

Online olarak gerçekleşen Münazara turnuvası, Edebiyat zümresinden Abdulkadir SUMMAK, Ceyda DEVAMLI ve Mehmet Ali ERBUDAK öğretmenlerimiz ve münazara kulübü öğrencilerimiz ile önce eğitim verilip ardından 5 tur ve 21 karşılaşmadan oluşmuştur.

Final karşılaşması sonrasında ise kazananlar belli oldu ve ödüller sahiplerini buldu.

Final karşılamasına çıkan 9. sınıf öğrencilerimiz BARAN ALİOĞLU, NEHİR ÇORUH, DENİZ DOĞAN madalya ve katılım sertifikalarını, Şampiyon olan takım üyeleri 10. Sınıf öğrencimiz ARDA AKGÜL, ve 11. Sınıf öğrencilerimiz NEHİR ZELAL SÖNMEZ, M.BUĞRA ALAGEYİK'e Münazara Turnuvası kupası, madalya, sertifika ve hediyeleri GKV Özel Liseleri Müdürü Engin BİBA tarafından takdim edildi.

Tüm bu süreçte desteğini esirgemeyen Genel Müdürümüz İsmet TİRYAKİ’ye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

GKV Özel Liseleri Müdürlüğü


ÖĞRENCİLERİMİZ “İYİLİKTE BİRLEŞELİM” MESAJIYLA ULUSAL BAŞARI KAZANDI

1963 yılından bu yana çevresi, ülkesi ve tüm dünyaya karşı barışçıl, sevgi dolu, insanlara, çevresine ve doğaya saygılı öğrenciler yetiştirme vizyonuyla hareket eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak “İyilikte Birleşelim” diyen öğrencilerimizin başarılarıyla büyük bir gurur yaşamaktayız.

Uluslararası Lions 118-U Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından “İyilikte Birleşelim” konulu kompozisyon yarışmasında GKV Özel Ortaokulu öğrencilerimizden Birsu Yetkin Türkiye İkincisi,  Eymen Erdoğmuş Türkiye Üçüncüsü olarak ulusal bir başarıya imza attılar.

Başarılı olan öğrencilerimize 2020-2021 Dönemi Şahinbey Lions Kulübü Başkanı Esin Çayırağası, Kulüp Sekreteri Ayşe Ateş ve Kulüp GST Sorumlusu Şebnem Oral tarafından başarı belgeleri ve hediyeleri GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki’nin makamında takdim edildi.


2019-2020 GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL FEN LİSESİ OKUL BİRİNCİMİZDEN BAŞARI TÜYOLARI;

Sevgili arkadaşlar,

Küresel salgının yaşandığı zor bir döneme yaşamaktayız. Bu zorluğa ilaveten bir de geleceğinizi etkileyecek üniversite sınavı gibi çok ciddi bir sınava hazırlanma yükü de omuzlarınıza yüklenmiş durumda… Bu süreci yaşayan ve tüm zorluklara rağmen idealindeki üniversiteyi kazanan öğrencilerden biri olarak sizlere bazı tavsiyelerim olacak:

-Ben öncelikle kendime hayat boyu yapacağım iş için bir hedef belirledim ve bu hedefe ulaşacağıma çok inandım.

-Dersi derste anlamak zahmetsiz ve etkili bir yöntem olduğu için yoğun ders çalışmak yerine öğretmenlerin anlattıklarına odaklandım.

-Sınavla ilgili olumsuz fikirler yerine olumlu ve kendinizi motive edecek fikirler geliştirmek, sizi ders çalışmaya motive eder.

-Tüm deneme sınavlarında aynı başarıyı gösteremedim ama okulun yaptığı detaylı sınav analizlerini inceleyerek eksiklerimi tespit ettim ve kısa sürede bunları ortadan kaldırdım.

Sizlere tavsiye niteliği taşıyan yazımı Montaigne’ in “Nereye gideceğini bilmeyen gemiye hiçbir rüzgâr fayda sağlamaz.” sözüyle noktalamak istiyorum. Eğer hedefimiz yoksa fırsatları nasıl kullanacağımızı, yelkenleri ne şekilde ayarlayacağımızı bilemeyiz ve çevremizde uçuşan binlerce fırsat rüzgârına rağmen ne yapmak istediğimizi bilmediğimiz için başarısızlığa mahkûm oluruz. Saygılarımla…

Zelal Alpdoğan

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi 

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


2019-2020 GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKUL ÖĞRENCİMİZ LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ MERVE NİDA EKİN'DEN BAŞARI TÜYOLARI

“Geçen yıl ilk defa hayatımda böyle önemli bir sınava girdim. Bu sınavın hayatımı değiştireceğinin bilinciyle ve büyük hedeflerle başladım 8. sınıfa. Başından beri hedefim şu an elde ettiğim başarıydı. Hedefimi asla küçük tutmadım. Bu sene LGS’ye girecek arkadaşlarıma tavsiye verebilecek olmak beni gerçekten çok mutlu ediyor çünkü onları benden iyi kimse anlayamaz. Biraz stres, biraz endişe, bazen ümitsizlik, vazgeçme hissi, başaramayacağım hissi ve daha bir sürü kötü şey. Evet bunların çoğunu ben de yaşadım ve bu yıl sınava girecek arkadaşlarıma benim bu durumu nasıl kontrol ettiğimi aktarmak istiyorum.

Öncelikle bu sürecin akademik kısmı ne kadar zorsa psikolojik kısmı da bir o kadar zordur. İnsan beyni en ufak bir başarısızlıkta en kötü senaryoları yazmaya başlar. “Başaramayacaksın!”, “Çevrende senden daha iyi bir sürü arkadaşın var, onlar varken sen mi başaracaksın!”, “Dersler çok zor asla yapamayacaksın, sende o kapasite yok!” gibi. Bunları sınav döneminde düşünmeniz ve kendinizi kötü hissetmeniz gayet doğal.

Belki sizlere çok klişe gelecek ama bu süreçte öncelikle KENDİNİZE GÜVENİN. Size siz güvenmeyeceksiniz de kim güvenecek? Yapabileceğinize inanın. KENDİNİZİ MOTİVE EDİN. Aklınıza güzel şeyler getirin. Kendi kendinize “yaparsın sen!” diyin ve asla kendinizden ümidi kesmeyin. KENDİNİZİ KİMSEYLE KARŞILAŞTIRMAYIN. Şunu unutmayın ki sizin en büyük rakibiniz dünkü haliniz. Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmanızın kimseye bir yararı olmaz. Küçük başarısızlıkların sizi yıkmasına, vazgeçirmesine izin vermeyin. Hepinizin bir hedefi var ve bu hedefi gerçekleştirmek için ASLA VAZGEÇMEYİN.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. Şimdiden hepinize başarılar.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ PORTFOLYO SUNUMLARI

Portfolyo (ölçme ve değerlendirme) sunumu; öğrencilerimizin eğitsel ve yaratıcı okul çalışmalarını, öğrenme biçimlerini bilgilerini kullanma durumunun süreç içinde nasıl aşamalar kaydettiğini gösteren bir değerlendirme yöntemidir.

Portfolyo oluşturmada temel nokta, çocuğun kendi kendini değerlendirmesidir.

Portfolyo dosyası içinde toplanabilecek çok farklı çalışmalar bulunmaktadır. Portfolyo dosyası içerisinde sanat çalışmaları, öğrencinin ilgilerini açığa çıkarmayı sağlayan ve kazanmış olduğu becerileri vurgulayan etkinlikler, fen ve matematik çalışmalarından örnekler yer alabilir.

İlkokul hazırlık sınıfı öğrencilerimizin, İngilizce ve Türkçe yaptıkları interaktif sunumla velilerimize keyifli dakikalar yaşattılar.

Portfolio (assessment and evaluation presentation) is an assessment method that shows how our students use their educational and creative school work, learning styles and knowledge improved in the process.

The main purpose of the portfolio is the child's self-assessment.

There are many studies to be collected in the portfolio file. Within the portfolio work, there may be art studies, activities that emphasize the interests of the student and the skills they have acquired, and examples from science and mathematics studies.

Our KG students reflected their own learnings and achievements with portfolios in English and Turkish and cheered their parents up.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


İNGİLİZCE KİTAP OKUMA VE SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

8.000 yıldız = 10 günlük Temiz İçme Suyu

Öğrencilerimize okuyarak ve öğrenerek, dünyada nasıl bir etki yaratabileceklerini gösteren heyecan verici bir okuma projesi gerçekleştirdik. 

Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu ve Ortaokul öğrencileri, İngilizce derslerinde kullanılan dijital okuma platformundan e-kitap okuyarak ve çevrimiçi kelime çalışmalarını tamamlayarak kazandıkları yıldızlarını iyi bir amaç için bağışladılar. Öğrencilerimiz, yıldızlarını dünyanın pek çok yerinde ihtiyacı olan topluluklara temiz su ulaştırmak için kullandılar.

Proje ile öğrencilerimiz sayesinde Dünya'da temiz suya ulaşımda güçlük çeken ailelerin 1500 günlük su ihtiyaçları karşılanmıştır. 6 hafta süren proje ile öğrencilerimizi okumaya ve öğrenmeye motive etmenin yanı sıra diğer insanlara yardım etmenin ve başkalarının hayatına etki edebilmenin yarattığı mutluluğu keşfetmeleri de amaçlandı. Her seviyede en çok yıldız toplayan öğrencilerimiz ayrıca hediye çeki kazandılar.

Tüm öğrencilerimizi gösterdikleri çaba ve katkıları için tebrik ediyoruz.

 

INTERACTIVE READING AND SOCIAL RESPONSIBILITY PROJECT

8,000 stars = 10 days of clean drinking water

With our Primary and Middle School students, we realized an exciting project to help our students make a difference by reading!

Through a partnership between Learning A-Z and UNICEF Kid Power, our primary and secondary students will be able to donate their hard-earned stars to a good cause by using the digital platform we use for interactive reading and improving vocabulary in our English lessons. Students used their stars to donate clean drinking water to communities in need around the globe.

Thanks to our students and this project, families from all over the world were provided with 1500 days of clean drinking water.

With this 6-week project, we aimed at motivating our students for reading and learning while encouraging them to help people and to discover the bliss of having an impact on other people’s lives. Students who donated the most stars in each level also earned gift cards.

Congratulations to all our students for their efforts and contributions.


GKV ÖZEL LİSELERİ İPANA 23.LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASI’NDA OYLARINIZI BEKLİYOR

  • Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak İpana sponsorluğunda bu yıl 23.’sü düzenlenen Liseler Arası Müzik Yarışması’nda 2 GRUP ve 5 BİREYSEL ENSTRUMAN  kategorilerinde yer aldık.
  • Öğrencilerimize destek olmak için Banabak uygulamasını @banabakofficial   App Store ya da Play Store’dan indirip arama bölümüne Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları yazarak oy verebilirsiniz.
  • Her kullanıcı 10 kez oy verme hakkına sahiptir.
  • 10 oy hakkınızı isterseniz tek bir öğrenciye isterseniz de farklı öğrenciler için kullanabilirsiniz.
  • Okulumuz adına yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize desteklerinizi bekliyoruz.

#ipanalmy @lmyturkiye     

Yarışmaya katılan öğrencilerimiz:

BİREYSEL KATILIM

       Ayşe Nazlı Bayrak Fen10C          Bireysel Katılım \ Bateri

       Azra Eruslu Fen11A                     Bireysel Katılım \ Bateri

       Damla Ulu CA9A                          Bireysel Katılım \ Piyano

       Nil Demirçubuk 9/Newton           Bireysel Katılım \ Piyano

       Selin Erbağcı Fen10B                   Bireysel Katılım \ Piyano

GRUP KATILIMI 

1. GRUP \ DUMAN \ AH

Mehmet Buğra Alageyik A11A      Bas gitar

Özgür Yılmaz Bulut Fen11A          Elektro gitar

Zelal Nehir Sönmez CA11A Solist

2. GRUP \ MOR VE ÖTESİ \ AŞK İÇİNDE

Çınar Atay Fen9D                          Elektro gitar

Umut Kozanoğlu Fen9C                Elektro gitar

Janisha Premanand C11A            Solist


22 NİSAN DÜNYA GÜNÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN İNGİLİZCE PODCAST YARIŞMAMIZ SONUÇLANDI

Gaziantep Kolej Vakfı Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Cemil Alevli Koleji öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen yarışma öncesinde ilgilenen öğrencilerimiz, yarışmanın organizatörü İngilizce öğretmenimiz Merve Anul Kayış tarafından podcast hazırlama konusunda bir online eğitime katılma şansı buldular. 

Podomatic, Buzzsprout, Anchor, Spreaker ve Podbean gibi uygulamalar kullanarak hazırlanan Podcast’ler, öğrencilere öncesinde iletilen kriterler çerçevesinde jüri tarafından değerlendirildi. 

Çevre kirliliğini konu alan ve bu konuda çözüm önerileri sunan 11. sınıf Fen lisesi öğrencimiz Şeyma BOŞNAK’a ödülü ve okulumuz tarafından kendisi adına yapılan fidan bağışı sertifikası, Liseler müdürü Engin Biba tarafından takdim edildi.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ KOLEJİ (IB) ÖĞRENCİLERİ ACMUN 2021 ONLINE MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KONFERANSI’NA KATILDI

GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz MUN kulüp başkanları Ece Özbirecikli, Başak Öngen, gelecek dönem başkanları Esma Ayça Tabur, Ege Abul, kulüp öğretmeni Berkay Tahtacı ve IB DP Koordinatörü Ali Pamuk gözetiminde Model Birleşmiş Milletler Konferansı’na katıldılar. Öğrencilerimiz Birleşmiş Milletler Silahsızlanma ve Güvenlik Konseyi, Ekonomik ve Mali İşler Konseyi, Özel Siyasi ve Dekolonizasyon Konseyi ve Sosyal İnsani ve Kültürel Konseyi olmak üzere çok çeşitli birimlerde görev alarak küresel ve güncel sorunları tartışarak dünya meselelerine diplomatik bir bakış açısıyla çözümler ürettiler.

Yaklaşık 150 öğrencinin bulunduğu ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden ayrıca Dünya’nın farklı yerlerinden katılım gösteren delegelerin bulunduğu online platformda gerçekleşen ACMUN 2021 uluslararası konferansı THIMUN prosedüründe düzenlendi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri bünyesinde bulunan Cemil Alevli Koleji Bakalorya Diploma Programı bölümü öğrencilerimiz her hafta düzenli olarak MUN oturumlarında farklı konu ve sorunları Birleşmiş Milletler formatında ele alarak dünya sorunlara olan duyarlılıklarını geliştirmektedirler. Öğrencilerimiz, konferans süresince fikirlerini, çözüm taslaklarını özgürce ifade etme imkanına sahip olarak konferans süresince örnek davranışlarıyla okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Öğrencilerimiz ayrıca 3 gün süresince hedef dil İngilizceyi etkili bir şekilde kullanma, küresel sorunlara duyarlılıklarını artırma ve iletişim, topluluk önünde konuşma becerilerini geliştirme olanağı buldular.

Öğrencilerimiz, delege görevleriyle ve sergiledikleri etkili performanslarıyla ödül ve sertifika almaya hak kazandılar.

Negar Amini/Seçkin Delege Ödülü

Esma Ayça Tabur/Mansiyon Ödülü

Diğer katılımcılar: C9A Sınıfı: Naz Durakoğlugil, Asmin Ada Oğuzcan, Nisa Ağdemir, Egemen Deniz, Ahmet Demir, C10A Sınıfı: Ege Abul

Kulüp öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlarız.

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#IBWorldSchool

#ModelUnitedNations

#ModelBirleşmişMilletler


GKV ÖZEL ANAOKULUNDA OKUL DIŞARIDA GÜNÜ

Açık havada öğrenim çocukların sağlığını iyileştirir, öğrenme ile arasındaki ilişkiyi güçlendirir ve çevreleriyle daha kuvvetli bağlar kurmalarını sağlar. Oyun oynamak yalnızca dayanıklılık, ekip çalışması ve yaratıcılık gibi kritik yaşam becerilerini geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda çocukların çocukluklarından zevk almalarının merkezinde yer alır. Çünkü oyun, çocuğun en öncelikli uğraşıdır. 

Okul Dışarıda Günü açık havanın her çocuğun her gününün bir parçası olması için yapılan küresel bir kampanyadır. Her yıl öğretmenler, öğrencilerin oynaması ve öğrenmesi için sınıflarını açık havaya taşırlar. Çünkü biliyoruz ki açık havada keşfederek öğrenilen her şey ömür boyu bizimle kalan bilgiler oluyor!

GKV Özel Anaokulu olarak çocukların her gün açık havada olmaları gerektiğine inanıyoruz. 

GKV Özel Anaokulu öğrencilerimiz @gkvozelanaokulu Okul Dışarıda Günü kapsamında açık havada öğrenim görmeye devam ediyorlar. Öğrencilerimiz açık havada keşfederek öğrenmeyi deneyimlerken çevreleriyle daha sağlıklı bağ kurmayı da öğreniyorlar. 

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GKVÖzelAnaokulu

#OkulDışarıdaGünü


ÖĞRENCİMİZ YAĞMUR KARAYILAN’NDAN 40.ULUSLARARASI PINAR ÇOCUK RESİM YARIŞMASI’NDA BÜYÜK BAŞARI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, 40. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’nda Bölge İkincisi olarak büyük bir başarıya imza atan GKV Özel İlkokulu 4-D sınıfı öğrencimiz Yağmur Karayılan’ı makamında kabul ederek ödülünü takdim etti. 

Takdimde ayrıca GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan, Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu, İlkokul Görsel Sanatlar Öğretmeni Şeyma Aslantaş yer aldı. 

“Doğayı Seviyorum, Çevreme İyi Bakıyorum” konulu resim yarışmasında Türkiye, Almanya, Azerbaycan ve KKTC’den toplam 12.578 adet resim yer aldı. 

Öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra kültürel, sanatsal ve sportif gelişimlerine de destek veren GKV Özel Okulları olarak başarısı ile bizleri gururlandıran Yağmur Karayılan’ı tebrik ediyor, yarışmada kendisine rehberlik eden görsel sanatlar öğretmenimiz Şeyma Aslantaş’a ve Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu’na teşekkür ediyoruz. 

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı

#GKVSanat

#GKVdeSanat

#UluslararasıPınarÇocukResimYarışması

#ResimYarışması


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARINDA 5-6 VE 7-12 YAŞ ARASI TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN İÇİN YAZ OKULU PROGRAMI BAŞLADI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında 5-6 ve 7-12 yaş arası tüm öğrencilerimizin, eğlenceli ve kaliteli zaman geçirecekleri ve açık alan etkinliklerini de içeren yaz okulu programı başladı.

#GKVYazOkulu

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


GKV JMUN KLÜBÜ

JMUN (Birleşmiş Milletler Teşkilatı Modeli),ortaokul öğrencilerinin Birleşmiş Milletlere üye ülkeleri ilgilendiren konular hakkında tartıştıkları, çözüm ürettikleri aynı zamanda, Birleşmiş Milletlerin işleyişini öğrendikleri bir çalışmasıdır.

JMUN konferanslarına katılan okulların öğrencileri, her biri bir BM üyesi ülkeyi temsil etmektedir, okullar için belirlenen ülkelerin görüşleri çerçevesinde BM komitelerindeki çalışmalar ve BM Genel Kurulu’nun simülasyonu gerçekleştirilmektedir. Konferanslarda, kararların hazırlanması, tüm lobi faaliyetleri ve tartışmalar tamamen İngilizce yapılmaktadır.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu JMUN Kulübü ile ortaokul öğrencilerimiz,ulusal ve uluslararası birçok konferansa katılarak,dünya sorunları konusunda farkındalık kazanmak,topluluk önünde konuşma, problem çözme, tartışma/müzakere ve araştırma gibi birçok beceriyi geliştirme fırsatı bulacaklardır.

JMUN is an academic simulation of the United Nations that aims to educate participants about current events, topics in international relations, diplomacy and the United Nations agenda.The participants role-play as diplomats representing a nation or NGO in a simulated session of a committee of the United Nations, such as the Security Council or the General Assembly. Participants research a country, take on roles as diplomats, investigate international issues, debate, consult, and then develop solutions to world problems.

With the JMUN club,our middle school students will have the opportunity to put their knowledge,awareness,curiosity and communications skills on display, to form resolutions based on debate and the position of an individual or group of countries as well as to gain confidence in speaking in front of their peers by participating in various national and international JMUN conferences. 

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


ÖZDEBİR TÜRKİYE GENELİ DENEME SINAVINDA ŞAMPİYONLAR GKV’DEN

ÖZDEBİR Yayınları tarafından 25-27 Şubat 2021 tarihlerinde 12.sınıflar düzeyinde yapılan Türkiye Geneli Deneme Sınavı sonuçlarına göre Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi 12. sınıf öğrencisi Selver Yağmur Bezgincan ve Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencisi Mithatcan Albayram İL BİRİNCİSİ olarak bizleri gururlandırdı. Hem bölgede hem de Türkiye çapında elde ettikleri başarılardan dolayı GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba tarafından öğrencilerimize üstün başarı belgeleri takdim edildi. Öğrencilerimizi kutlarız.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı

#GKVŞampiyon


ERASMUS+ “ECOWE” ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KONFERANSI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi “Stem Modelinin Genel Eğitime Entegrasyonu” başlıklı Erasmus+ projemizin EcoWe öğrenci konferansı Portekiz, Litvanya, Almanya, Romanya, İspanya ve Türkiye’den okulların, alan uzmanlarının, öğretmenlerin ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Konferansta Döngüsel Ekonomi, Kirlilik ve İklim Değişikliği, Microplastikler, Sürdürülebilirlik gibi konularda öğrenci sunumları, soru cevap oturumları ve uzman geri bildirimleri yer aldı.

Erasmus+ kulübü öğrencilerimizden Ali Ayhan, Emir Ceylan, Öykü Sönmez ve Ozan Arhan da başarılı sunumlarıyla konferansa katkıda bulundular.

#gaziantepcollegefoundation

#steammodel

#erasmusplus

@ulusalajans

@abbaskanligi


GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ KOLEJİ (IB) ÖĞRENCİLERİ AVRUPA GENÇLİK PARLAMENTOSU’NDA (EYP) ÜLKEMİZİ TEMSİL ETTİLER

Cemil Alevli 10A sınıfı öğrencimiz Esma Ayça Tabur, 150 kişinin katıldığı 25. Ulusal Seçim Konferansında jüri tarafından seçilerek Almanya’nın Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) tarafından organize edilen Kassel’21 EYP Almanya Bölgesel Seçim Konferans’ına, Murathan Kurtaran ise Lempäälä Bölgesel Konferans’ına katılmaya hak kazandılar.

Akademik dilin İngilizce olduğu ve toplam 10 komitenin bulunduğu konferanslar, 9-11 ve 15-18 Nisan tarihleri arasında online olarak gerçekleştirildi. Dörder gün boyunca, Almanya’nın çeşitli yerlerinden katılan ve aralarında uluslararası delegelerin de bulunduğu konferanslarda, Avrupa Birliği’nin güncel sorunları tartışıldı, takımlar eşliğinde her bir sorun için olası çözümler arandı. Sorunlar ve çözümler yazıya geçirilerek her bir komitenin çalışması, diğer komitelerce eleştirilmek ve öneri sunulmak amaçları doğrultusunda Genel Kurul’da oylamaya sunuldu. Öğrencilerimiz, Covid-19 salgını nedeniyle önem kazanan dijital öğrenmenin, Avrupa çapında nasıl daha erişilebilir ve etkileşimli hale getirebileceğini takımı eşliğinde tartıştı ve aynı zamanda sosyal aktivitelerle yeni insanlar tanıyıp başka bakış açılarıyla kendini geliştirdi. Deniz kirliliği, demokrasi ve teknoloji, pandemi sürecinde zarar görmüş işletmeler, yaşlı nüfus ve kadınların çeşitli sektörlerde nasıl daha fazla yer edinebileceği gibi konular üzerine tartışmalar yapıldı ve öğrenciler bu konularda çözümler ürettiler ve konferans sonunda bu çözüm modellerini öneri olarak paylaştılar.

#IBWorldSchool

#GaziantepCollegeFoundation


GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİ ÖĞRENCİLERİ YİNE BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATARAK YENİ DERECELER KAZANDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinin Türkiye geneli sınavlarındaki başarılarına bir yenisi daha eklendi. Milli Savunma Üniversitesi Aday Belirleme Sınavı ÖSYM tarafından 4 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirildi. Sınav Sonuçlarına göre;

İLK 100’de 1kişi 4 derece,

İLK 1000’de 6 kişi 18 derece getiren öğrencilerimizin uzun ve yoğun çalışmalarının sonucunda elde ettikleri üstün başarılarından ve gayretlerinden dolayı yaşadığı gururu dile getiren GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba tarafından öğrencilere hediyeleri takdim edildi. 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda öğrencilerin kazanacağı yeni başarıların işareti olan bu sınavda başarılarından dolayı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencilerimizi, ailelerini ve yetişmelerinde emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


GKV ÖZEL ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZIN 101. YILINI COŞKU İLE KUTLADI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 101. yılını coşku ile kutladı.

#23NisanMutluOlsun

#Yaşasın23Nisan

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


GKV’Lİ MİNİKLERİN 23 NİSAN VE MAKAM COŞKUSU

Bir 23 Nisan Geleneği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde GKV Özel Anaokulu öğrencilerimiz Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki’yi makamında ziyaret etti.

Genel Müdür İsmet Tiryaki makamını sırayla anaokulu öğrencilerimize devretti, onları dinledi ve isteklerine yanıt verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101.yılı anısına GKV’li minik öğrencileri ağırlayan Sayın Tiryaki, tüm Dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

Ziyaret sırasında öğrencilerle sohbet eden Sayın Tiryaki tüm öğrencileri sırayla makam koltuğuna oturtarak genel müdürlük heyecanı yaşamalarını sağladı.

#23NisanMutluOlsun

#Yaşasın23Nisan

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


IB ÖĞRENCİMİZ ÖYKÜ SÖNMEZ \\ IB YOLCULUĞUNDA DEĞİŞİMİ BENİMSEMEK

Dünyanın en prestijli diploma programlarından IB Diploma Programı'nı 2014 yılından bu yana bölgemizde ilk kez başarıyla uygulayan GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) koordinatörü, IB öğretmenleri, IB öğrencileri ve GKV Özel Liseleri idarecileri Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOK) IB Komisyonu üyelerinin işbirliği ile çevrimiçi düzenlenen 16. IB Günü'ne katıldı.

"IB Yolculuğunda Değişimi Benimsemek" teması ile düzenlenen ve açılış konuşmasını Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yaptığı 16.IB Günü'nde IB 10A sınıfı öğrencimiz Öykü Sönmez IB öğrenen profili çerçevesinde değişimi benimsemek teması çerçevesinde açıklama yaptı.

#IBDAY

#InternationalBaccalaureate

#IBWorldSchool

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepCollegeFoundation


GKV ÖZEL ORTAOKULU/ MEZUN & ÖĞRENCİ BULUŞMALARI

GKV Özel Ortaokulu Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi tarafından Mezun & Öğrenci Buluşmaları adlı etkinliği gerçekleştiriyoruz. GKV Özel Ortaokulu 7. ve 8. Sınıf öğrencilerinin katılımına yönelik düzenlenecek online söyleşi GKV Smartclass Online Eğitim Platformu üzerinden 17 Nisan Cumartesi günü saat 20.30'da düzenlenecektir.

Konuşmacılar:

GKV'14 SABRİ KARAYİĞİT / Galatasaray Lisesi Mezunu

GKV'17 EFE DAYIOĞLU / Robert Koleji 11. Sınıf Öğrencisi

GKV'17 ONAT YARICILAR / Robert Koleji 11. Sınıf Öğrencisi

GKV'18 BETÜL SOYDİNÇ / 2018-2019 LGS Türkiye Birincisi - GKV Fen Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi

GKV'19 MERVE NİDA EKİN / 2019-2020 LGS Türkiye Birincisi - GKV Fen Lisesi 9. Sınıf Öğrencisi

Moderatör: 8.sınıf öğrencimiz Dila BALOĞLU

Tarih: 17 Nisan Cumartesi

Saat: 20:30


DÜNYA SANAT GÜNÜ’NDE “SANAT TERAPİSİ” KONULU ONLINE SÖYLEŞİ DÜZENLİYORUZ

“Sanat terapisi sözün bittiği, yetersiz kaldığı yerde başlar. İnsanları iyileştirir, onarır, dönüştürür.”

“DÜNYA SANAT GÜNÜ “etkinlikleri kapsamında son yıllarda terapi alanında sıklıkla uygulanan bir yöntem olan  “SANAT TERAPİSİ“  alanında online söyleşi düzenliyoruz. Konuk: Dr. Klinik Psikolog ve Sanat Terapisti Uygulayıcısı Olcay Güner Moderatör: Okullarımızın Sanat Terapisi Uygulayıcısı ve Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu

*Sanat Terapisi Nedir:

  • Kişinin kendi içindeki duyguları sanat yoluyla dışa vurma yöntemidir.
  • Bu terapi yönteminde boyalar, kurdeleler, renkli kağıtlar gibi elle tutulur malzemeler kullanılır ya da sanatın değişik dallarından faydalanılır.
  • Resim, dans, müzik, drama bu terapide kullanılan çeşitli sanat dallarına birer örnektir.
  • 1950’lerde ABD’de ortaya çıkan bu yöntem günümüzde de dünya çapında hızla yayılmaktadır.
  • Sanat terapisinin bir terapi biçimi olarak ortaya çıkması ABD’li psikologların eski zamanlarda insanların mağaralarda çizdikleri resimleri incelemesiyle başlamıştır.
  • Psikologların dikkatini, bu kişilerin çeşitli katliamları, göçleri sanat yoluyla ifade ettikleri çekmiş.  İlkbaharın ya da yazın başlangıcını neden kutladıkları, neden değişik ritüeller yaptıkları, dansın ne işe yaradığı gibi konular üzerine kafa yormuşlar ve bütün bunların insanları rahatlatıcı bir yönü olduğunu keşfetmişler. Sözle ifade edilemeyen bazı şeylerin sanat yoluyla ifade edilebildiğini görüp “neden bu yöntem terapide de kullanılmasın?” diye düşünmüşler.

*Dr: Olcay Güner hakkında: 

Lisans: İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü Güner

Y.Lisans: Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Klinik Psikoloji Bölümü

Doktora:  Marmara Üniversitesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü

DBE’de 21 yıl ‘Klinik Psikolog’ ve yönetici olarak görev almıştır.

#GKVSanat

#GKVdeSanat

#SanatTerapisi


GKV İNGİLİZCE SCRABBLE KLUBÜNÜN SCRABBLE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Scrabble dünyanın hemen hemen her ülkesinde oynanan önde gelen 31 farklı dil seçeneği olan bir kelime türetme oyunudur. Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulunda bu yıl başlattığımız ve Ekim ayında online derslerle devam eden İngilizce Scrabble kulübünün amacı, öğrencilere eğlenerek İngilizce kelime dağarcıklarını kullanma ve geliştirme şansı yaratmak ve aynı zamanda strateji yapabilme yeteneklerini geliştirmektir.

Kulüp öğrencilerinin oluşturduğu Scrabble Takımımız ile okullar arası turnuvalara da öğrenci göndermeyi hedefleyen kulübümüz İngilizceyi seven ve kelime hazinesini geliştirmek isteyen öğrencilerimize eğlenceli bir fırsat sunuyor.

Oyunun mucidi Alfred Mosher Butts’ın doğum tarihi olan 13 Nisan ise her yıl, bu oyunun tutkunları tarafından "Dünya Scrabble Günü" olarak kutlanıyor.

Scrabble is one of the leading word formation game that has 31 different language options and is played in almost every country in the world. The aim of the English Scrabble Club, which we started at Gaziantep College Foundation Primary School this academic year continues with online lessons in October, is to create a chance for students to improve their English vocabulary while having fun, and at the same time to improve their ability to strategize.

The club which aims to send our school Scrabble Team formed by club students to inter-school tournaments, offers a fun opportunity for our students who love English and want to improve their vocabulary.

April 13,the birth date of Alfred Mosher Butts, the inventor of the game, is celebrated as "Scrabble Day" by the fans of this game every year.

#GazianepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


DÜNYA TİYATRO GÜNÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN YARIŞMADA BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ

27 Mart Dünya Tiyatro Günü anısına Drama Öğretmenimiz Ayşe Sevil Kılıç tarafından GKV Özel Ortaokulu öğrencileri arasında düzenlenen “Bir Replik de Sen Söyle” adlı tiyatro yarışmasında derece elde eden öğrencilerimiz ödüllerini aldı. GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki ve GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet’in takdimleri ile ödüllerini alan öğrencilerimize ayrıca Dünyaca ünlü İngiliz Yazar W. Shakespeare’in Hamlet adlı eseri de hediye edildi. 

TİYATRO YARIŞMASI DERECELERİ

1.Begüm Mira Özdikici

2.Begüm Sarıfakı

3.İbrahim Bozduman

4.İpek Bahçeci

5.Neva Erdem

#DünyaTiyatroGünü

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


57.KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLU OLSUN

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 57. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında, kütüphaneyi kullanarak en çok kitap okuyan öğrencilerimiz:

2-D Veronika TOĞUZ,

3-A Asya Aynur GÖKTEKİN,

4-D İzem BİBA,

5-C Candan DÜZEN,

6-E Özge UYGUR,

8-C Ali Emir ASLAN,

11- A Esma UTANIR ,

12-F Mehmet Safa ATA'ya GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet TİRYAKİ tarafından ödülleri takdim edildi.

GKV Özel Okulları öğrencileri, kitap okuma alışkanlığını sürdürmeye ve bunu bir yaşam felsefesi haline getirmeye devam edecektir. Öğrencilerimizi kutlar kitaplarla inşa edilmiş yarınlar dileriz.

57.Kütüphane Haftası kutlu olsun.

#KütüphaneHaftası

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ İÇİN ROBOTİK KODLAMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 1. ve 3. sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlenen robotik kodlama etkinliğimizde kodlama programı ve kodlamanın nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi verildi. Daha sonra öğrencilerimiz, el-göz koordinasyonlarını güçlendiren ve motor becerilerini geliştiren farklı robotlarla oyunlar oynayarak keyifli zaman geçirdiler.

#RobotikKodlama

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


TÜRKİYE GENELİNDE UYGULANAN DENEME SINAVINA GKV ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ DAMGA VURDU

“BAŞARI BİZİM İÇİN GELENEKTİR”

Karekök Yayınları’nın Türkiye genelinde uygulamış olduğu deneme sınavında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokul öğrencilerimiz gösterdikleri üstün başarılarla bizleri gururlandırdı. Başarılı öğrencilerimize üstün başarı belgeleri ve hediyeleri GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki ve GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet tarafından takdim edildi.

5. sınıflar kategorisinde, 7.416 kişi arasında derece elde eden öğrencilerimiz:

Yağmur Yenice \ İL BİRİNCİSİ

Begüm Mira Özdikici \ İL İKİNCİSİ

Alaz Toprak Dereli\ İL ÜÇÜNCÜSÜ

Doruk Savcı \ İL DÖRDÜNCÜSÜ oldu.

6. sınıflar kategorisinde, 6.171 kişi arasında derece elde eden öğrencilerimiz:

Zeynep Moschini \ İL BEŞİNCİSİ oldu.

7. sınıflar kategorisinde, 6.637 kişi arasında derece elde eden öğrencilerimiz:

İlkehan Kıymık \ İL BİRİNCİSİ

Meltem Durdu \ İL ÜÇÜNCÜSÜ

Ayda Akçayöz \ İL BEŞİNCİSİ oldu.

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GKVÖzelOrtaokulu


ÖĞRENCİLERİMİZ IB CAS FUARI' NDA

GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) öğrencileri 20 Mart 2021 Cumartesi günü Türkiye çapında düzenlenen online IB CAS Fuarı’na katıldılar. “CAS yolculuğumuzda yeni normalleri deneyimlemek” temalı IB CAS Fuarı’nda açılış konuşmasını CAS programından sorumlu Diploma Programı Müfredat Yöneticisi Jamie Barnes yaptı. Jamie Barnes’ın ardından bir IB okulu mezunu olan Stanford Üniversitesi İnşaat ve Çevre Mühendisliği Bölümü Doçent Colin Ong da uzmanlığını ve CAS konusundaki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Türk IB okulları öğrencilerinin CAS projelerini 5 ayrı oturumda eş zamanlı olarak sundukları etkinlikte okulumuzu GKV Özel Cemil Alevli IB Koleji CAS Koordinatörü Berkay Tahtacı rehberliğinde C10/A sınıfı öğrencimiz Öykü Sönmez, World Youth Activism (Dünya Gençlik Aktivizm Hareketi) projesini başarıyla sunarak temsil etti. C10/A sınıfı öğrencileri Ege Abul, Bekir Burak Bayrak, C11/A öğrencileri Ceren Annaç ve Burcu Asiltürk de CAS proje sunumlarına katılarak Türk IB okulları öğrencileriyle CAS projeleri hakkında fikir alışverişlerinde bulunup, ortak projelerde birlikte yer alma kararı aldılar.

@iborganization

#IBWorldSchool

#GaziantepKolejVakfı


DÜNYA SU GÜNÜ’NÜ KUTLADIK

Dünya Su Günü nedeniyle Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencilerimiz ile birlikte birçok etkinlikle farkındalık çalışmaları gerçekleşti.

“Bir su damlası olsan nereye düşmek isterdin? sorusu ile sınıflarda beyin fırtınası yapıldı. Öğrencilerimiz ile birlikte canlılar için suyun önemi, su tüketimi ve suda yaşayan hayvanlar hakkında sohbet edildi.

Dünya Su Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinliğimiz su dansı ile son buldu.

#DünyaSuGünü

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulu


GKV ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 106. YILI TÖRENLERLE KUTLANDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yılı törenlerle kutlandı.

#18MartÇanakkaleZaferi

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


2020 CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH SINAVLARI SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Dünya çapında 20.000’den fazla üniversite, işveren, bakanlık ve diğer organizasyonlar adayların İngilizcede yeterliliklerinin kanıtı olarak Cambridge Assessment English sertifikalarını kabul etmektedir. Tüm sınavlar, dil yeteneğinin tanımlanmasında kullanılan uluslararası standart olan Avrupa Ortak Dil Çerçevesine (CEFR) uygundur. Cambridge English, benzersiz bir İngilizce öğretme, öğrenme ve değerlendirme sistemidir.

2020 Cambridge Assessment English sınavlarını, geçtiğimiz yıl Gaziantep’te gerçekleştiren tek okul olarak, 24 Ekim 2020 tarihinde STARTERS, MOVERS, FLYERS (YLE), A2 Key for Schools (KET) ve B1 Preliminary for Schools (PET) kategorilerinde öğrencilerimiz sınavlara katılma şansı buldular.

GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman, tüm idarecilerimizin ve velilerimizin katılımıyla, 2 farklı oturumda gerçekleştirilen sertifika törenleriyle bugün öğrencilerimizin sertifikaları takdim edildi.

Çok iyi skorlarla sınav sürecini tamamlayıp uluslararası geçerliliği olan sertifikalarını almaya hak kazanan; okulumuzu ve ailelerini bu başarı ile gururlandıran bütün öğrencilerimizi kutluyoruz.

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GKVYabancıDillerBölümü

#CambridgeExams


“MİNİ KİTAP FUARI” İLK GÜNÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZDEN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

14 farklı yayınevine ait kitapların yer aldığı fuarda anaokulundan liseye kadar her kademedeki öğrencilerimiz kitaplarla buluştu.

Kitap okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinlik Covid-19 tedbirleri kapsamında 15-19 Mart tarihleri süresince devam edecektir.

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#MiniKitapFuarı


ÖĞRENCİMİZİN MÜZİKTE BÜYÜK BAŞARISI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 3/D sınıfı öğrencimiz Meriç Demircioğlu piyano’da büyük başarılara imza attı. İspanya Stars at Tenerife yarışması 1. lik ödülü, Rusya İnternational Art Competıtıon yarışması 2. lik ödülü,Amerika South Florida İnternational Piano Competıtıon 2. lik ödülü,Rusya Savshinsky İnternational Music Competition 2. lik ödülü almıştır. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Macaristan 3. Wıener Klassıker music competition ve Almanya Baden Württemberg yarışmasına hazırlanan öğrencimize şimdiden başarılar dileriz. Öğrencimize bu başarılarından dolayı GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet TİRYAKİ tarafından başarı belgesi ve hediye takdim edildi.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


GAZİANTEP GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, GAZİANTEP SATRANÇ İL TEMSİLCİLİĞİ VE ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “HAMLENİ YAP!” SANTRAÇ TURNUVASI'NDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gaziantep Gençlik  Spor İl müdürlüğü, Gaziantep Satranç il Temsilciliği ve Şehitkamil Belediyesi  tarafından 31 Temmuz – 01 Ağustos 2021 tarihlerinde Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen, Gaziantep Küçükler ( 7-12 yaş ) ve Gaziantep Yıldızlar ( 13-18 yaş ) Satranç Turnuvasında, Gaziantep genelinden yaklaşık 110 sporcu katıldı.2 gün süren yarışmada 9. Sınıf öğrencimiz Dila Baloğlu 14 Yaş Kızlar Kategorisi İl Birincisi, 5. Sınıf öğrencimiz Beren Kalyoncu  10 Yaş Kızlar Kategorisi İl Birincisi oldu. Öğrencilerimize üstün başarı belgeleri, hediyeleri ve madalyaları GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki  tarafından takdim edildi. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz. 

#HamleniYap

#GaziantepKolejVakfı #GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


TUBİTAK 2021 YILI LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA BÖLGE BİRİNCİLİĞİ

TUBİTAK 2021 Yılı Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Adana Bölge Değerlendirmesinde TARİH alanında GKV Özel Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencimiz Defne POLAT birinci (finalist) oldu.

MİNYATÜRLERDE FARABİ konulu projesiyle tarih alanında KÜLTÜREL MİRAS tematik alanında bölge birinciliği ödülünü alan öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#Tübitak2021


GKV’DE KARNE GÜNÜ HEYECANI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında 2020-2021 eğitim- öğretim yılı düzenlenen karne teslim törenleriyle son buldu. Pandeminin gölgesinde geçen 2020-2021 eğitim öğretim yılının son gününde GKV Özel Anaokulu, GKV Özel İlkokulu, GKV Özel Ortaokulu, GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Anadolu Lisesi ve GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) öğrencilerimiz karnelerini alırken bir üst sınıfa geçmenin mutluluğunu yaşadılar.

Öğrencilerimize öğretmenleri tarafından karnelerinin ve gelişim raporlarının verilmesiyle devam eden karne günü velilerimizin katılımlarıyla coşku dolu bir atmosferde geçti.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

#GKV1963

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GKVdeKarneGünü

#KarneGünü


“GKV ANNE-BABA OKULU/YAKIN İLİŞKİLERİMİZE YOLCULUK”

- GKV Özel Ortaokulu velilerine yönelik “GKV Anne-Baba Okulu/Yakın İlişkilerimize Yolculuk” temalı online atölye çalışmaları tamamlandı.

- Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep HAMAMCI tarafından yürütülen atölyelerin 1. oturumunda velilerimizin geçmiş aile yaşantıları ve çocukluk dönemi anıları ile şimdi sergiledikleri anne - baba tutumları arasında köprü kurmaları amacıyla etkileşime dayanan grup rehberliği çalışmaları yapıldı.

- Bu sayede hikaye tamamlama tekniği ile kişinin kendi aile ilişkilerini fark etmesi, sağlıksız ilişki dinamiklerini gözlemlemesi de amaçlandı.

- Online atölyelerin 2. oturumunda ise 'Aile Atomu' adı verilen etkinlik ile süreç devam etti.

- Bu çalışmalarda katılımcıların kendi aile üyelerini çizmeleri istendi ve bu çizimler üzerinden üyeler arasındaki ilişki dinamikleri yorumlandı.

- Bir sonraki etapta katılımcılar ikili gruplara ayrılarak olmasını istedikleri ilişki dinamiklerini yansıtan yeni bir aile çizimi yaptılar.

- Aile atomu tekniği ile kişinin kendi aile ilişkilerini fark etmesi, aile bireylerinin ihtiyaçlarını görmesi ve sağlıklı aile olmanın adımlarını fark etmesi amaçlandı. Oturum sonunda geri dönütler alınarak atölye çalışmamız sona erdi.

- Grup çalışmalarına katılan velilerimize “GKV Anne-Baba Okulu Katılım Sertifikası” gönderildi.

#GKVRehberlikServisi

#GKVAnneBabaOkulu

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


TÜBİTAK 2021 YILI LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA BÖLGE İKİNCİLİĞİ

TÜBİTAK 2021 Yılı Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Adana bölge değerlendirmesinde KİMYA alanında GKV Özel Fen Lisesi 9. sınıf öğrencimiz Berke Şekeroğlu İKİNCİLİK aldı.

TARIMSAL ATIKLAR KULLANILARAK ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLİ PEKTİN BAZLI YENİLEBİLİR FİLM ÜRETİMİ konulu projesiyle Kimya alanında GIDA ve GIDA ARZI GÜVENLİĞİ tematik alanında bölge ikinciliği ödülünü alan öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

#Tübitak2021

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı


GKV ÖZEL İLKOKULUNDA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

GKV Özel İlkokulunda yüz yüze eğitim isteğe bağlı olup “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu”ndaki koşullar dikkate alınarak başladı.

#yüzyüzeeğitim

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GKVÖzelİlkokulu


“LGS SINAV GÜNÜ” DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER

Sevgili Öğrencilerimiz, GKV Özel Ortaokulu Psikolojik Danışma ve Rehberlik Biriminden "LGS Sınav Günü" dikkat etmeniz gerekenler ile ilgili yeni bir mesajınız var:

Sınav Günü Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar Şu Şekildedir;

📌 Sınava götürülmesi gereken geçerli kimlik belgesi, kalem, silgi ve su gibi materyalleri akşamdan hazırlayarak görnür bir yere koymanız önemlidir.

📌 Sınav sabahı sağlıklı ve alışık olduğunuz bir kahvaltı yapmanız önemlidir.

📌 Sınav anında stres olabilirsiniz, bu olduğunda öncelikle "Nefes Egzersizini" kullanın. Sonrasında gözlerinizi 30 saniye kadar kapatıp yeniden odaklanmayı deneyebilirsiniz.

📌 Sınavda "Turlama Taktiği"ni kullanın. Unutmayın ki; sınavda en zor soruyu yapan değil daha çok doğru yapan kişi başarılı olacaktır.

Hepinize sınavda başlar dileriz.

#LGS2021 

#GKVRehberlikServisi 

#GziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


“GÜNLERDEN CEMİL ALEVLİ” ADLI ATÖLYE ÇALIŞMASI

GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) öğrencilerimizin katılımıyla Görsel Sanatlar Öğretmeni Melek Kaman Aslan ve Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu eşliğinde “Günlerden Cemil Alevli” adlı atölye çalışması düzenlendi. Kurucumuz Cemil Alevli’nin aramızdan ayrılışının 49. yıldönümü anısına okulumuzun fuaye alanında düzenlenen atölye çalışmalarında öğrencilerimiz Cemil Alevli portrelerini kendi üsluplarında eskiz defterlerine çizdiler. 

#CemilAlevli

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GKVSanat

#GKVdeSanat


KURUCUMUZ CEMİL ALEVLİ’Yİ ARAMIZDAN AYRILIŞININ 49. YILINDA SAYGI, RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Kurucusu Cemil Alevli için aramızdan ayrılışının 49. yıldönümünde okulumuzda anma töreni düzenlendi. Covid-19 önlemleri dikkate alınarak GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan törene GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Mütevelli – Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Ersoy, Osman Kıratlı, Ali Çayırlı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba’nın yaptığı törende GKV Özel Anaokulu öğrencileri lirik dans gösterisi, Müzik Zümresi öğretmenlerimizin eşliğinde canlı performans, IB öğrencilerimiz tarafından Cemil Alevli Oratoryosu sahnelendi.

 

Kurucumuz Cemil Alevli’nin vefatının 49. yıldönümü anısına açıklamalarda bulunan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki Cemil Alevli’nin Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarına, Gaziantep’e ve ülkemize kazandırdıklarının ticari bir başarının çok ötesinde olduğunu belirtti. Tiryaki: “Merhum Cemil Alevli ülkesine bağlılığın, insanına ve değerlerine sahip çıkmanın, çok çalışmanın güçlü bir örneğidir. Temellerini attığı ve bizi Gaziantep’in en itibarlı eğitim kurumu haline getiren kurumsal kültürümüz, yerel ve evrensel değerlere olan inancımız en büyük gücümüzdür. Cemil Alevli’nin “Sıradan bir insan olmak kolay, iyi bir insan olmak zordur. Mükemmellik büyük çaba gerektirir” sözünü şiar edinerek şehrimizin sadece eğitim alanında kalkınması için değil, toplumsal gelişimi için de çaba göstermeye devam ediyor ve bu alanda örnek olmayı sürdürüyoruz. 57 yıldan bu yana süre gelen vizyonumuz ve başarılarımızla örnek alınan ve her geçen yıl güçlenen bir eğitim kurumu olmaya devam ediyoruz. Yarım asrı aşan tarihin bizlere yüklediği sorumluluğun bilinciyle Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarını geleceğe taşımak ve güçlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kurucumuz Cemil Alevli’yi saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.' dedi.

 

#CemilAlevli

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#Gaziantep


 


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.