GKV'DE 2022 CAMBRIDGE İNGİLİZCE YETERLİLİK SINAVLARI SERTİFİKA TÖRENİ HEYECANI

Okullarımızda bir başarı geleneğine dönüşen Cambridge Yeterlilik Sınavları bu yıl da başarı sertifikaları ile okulumuzu ve ailelerini gururlandıran öğrencilerimize takdim edildi.

Sınava Starters, Movers, Flyers, Ket, Pet ve FCE kategorilerinde toplam 78 öğrencimiz katılarak uluslararası geçerliliği olan bu sınavlarda belgelerini almaya hak kazandılar. Yabancı Dil edinimi konusunda dünya çapında oldukça prestijli ve kapsamlı olan Cambridge English Assessment Sınavlarında başarılarını kanıtlayan her bir öğrencimizi tebrik eder, onlara rehberlik eden tüm İngilizce öğretmenlerimize ve kıymetli ailelerine teşekkür ederiz.

#cambridgesınavları

#sertifikatöreni

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

THE EXCITEMENT OF CAMBRIDGE ENGLISH ASSESSMENT EXAMS CERTIFICATE CEREMONY AT GKV

Evolving into an accomplishment tradition, Cambridge English Assessment Exams ceremony was held in our school to give the achievement certificates to our students who participated in the exams ranking from Starters, Movers, Flyers, Ket, Pet to FCE levels.

78 of our students filled us with proud with their remarkable achievements.

We congratulate each and every of our students and thank to our professional teacher team and devoted parents.

#cambridgeexams

#assessmentofenglish