GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI 60. YILINDA

Arnavutluk Ulusal EYP Konferansı

GKV Cemil Alevli Koleji Uluslararası Bakalorya Diploma Programı C11A sınıfı öğrencilerimiz Ada Duru Ak, Barış İkidağ, Mahmut Tuğra Özalkan, Mehmet Sucular, Naz Nisa Annaç, Nisa Geylani, Yağmur Turan ve Zeren Ulutaş Avrupa Gençlik Parlamentosu’nun Arnavutluk’ta 15-18 Mart tarihleri arasında düzenlediği Ulusal Konferansı ‘Themis 2024’ e katılım sağlamışlardır. 7 delege ve 1 konferans gönüllüsü olarak katılım sağlayan öğrencilerimiz; kadın hakları, yaşlı hakları, engelli hakları ve uluslararası ilişkiler gibi çeşitli konular üzerinde tartışmalarda bulunup çözüm bulmaya katkı sağlarken konferans gönüllüsü öğrencimiz ise etkinliğin organizasyonuna ve delegasyonumuza katkıda bulunmuştur. Etkinlikte emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

#ArnavutlukulusalEYPkonferansı

#GKVCemilAlevliKoleji