60.YILINDA GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GKV Özel Anaokulu öğrencilerimizden okul kütüphanemize anlamlı ziyaret

Kütüphaneler Haftası (25-31 Mart) kapsamında anaokulu öğrencilerimiz GKV Özel Okulları Kütüphanesini ziyaret etti. Öğrencilerimiz ziyaret öncesinde beyin fırtınası yaparak kitap sevgisi, kütüphane kuralları, okuma alışkanlığının önemi üzerine posterler hazırladılar.

GKV Özel Okulları Kütüphane Sorumlusu Duygu Duygulu Dardağan kitap sevgisini aşılamak, kitabın hayatımızdaki önemini kavratmak ve kütüphanelerin önemini vurgulamak amacıyla anaokulu öğrencilerimize açıklamalar yaptı ve öğrencilerimizin okul kütüphanemizden en verimli şekilde yararlanabilmesi için kütüphane oryantasyonu eğitimi verdi. Etkinlik sonunda anaokulu öğrencilerimiz hazırladığı posterleri kütüphanemize astılar. Böylece GKV’li miniklerimiz kitapların gizemli dünyasını keşfetmenin yanında, ilkokul döneminde kütüphaneye hazır hale gelerek keyifli ve tecrübe dolu bir gün geçirdiler.

#KütüphaneHaftası

#GKVÖzelOkullarıKütüphanesi