KURUCUMUZ CEMİL ALEVLİ'Yİ ARAMIZDAN AYRILIŞININ 52. YILINDA SAYGI RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Kurucusu Cemil Alevli için aramızdan ayrılışının 52. yıl dönümünde okulumuzda anma töreni düzenlendi. GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan törene GKV Mütevelli - Yönetim Kurulu Başkanı Nüket ERSOY, Mütevelli - Yönetim kurulu üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü sayın Fevzi GÜRSEL, idarecilerimiz öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmasını GKV Özel Liseleri Müdürü Engin BİBA'nın yaptığı törende, IB öğrencilerimiz tarafından “Ben Hayatta En Çok Babamı Sevdim” Şiiri, “To The Memory Of My Father” Şiiri, Gaziantep kolej vakfı Cemil Alevli Oratoryosu, öğrencimiz Naz Küçükkınacı’nın seslendirdiği “Sen Benim Şarkılarımsın” adlı şarkı, GKV Özel Anaokulu öğrencilerinin “dans gösterisi” ile tören son buldu.

#CemilAlevli

#AnmaTöreni